Н У Х Т

Хто для мене Тарас Шевченко?

08 березня 2024

Хто для мене Тарас Шевченко?

Напередодні дня народження Тараса Шевченка викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели тематичні бесіди зі здобувачами різних факультетів та інститутів.

Одна з них була присвячена роздумам «Хто для мене Шевченко?», адже Кобзар є тією постаттю, що повсякчас живе і промовляє до свого народу. Беззаперечно: життєвий вибір митця зробив його вічно живим у нашій пам’яті. Для України, в Україні він житиме вічно!

Опублікований: 08-03-2024
Читайте також:
В університеті стартували вступні випробування до бакалаврату

Сьогодні в університеті стартували вступні випробування до бакалаврату. Творчий конкурс складали вступники на спеціальність 17 «Фізична культура і спорт», освітню програму «Фізична рекреація і оздоровлення людини». Його мета – визначення рівня фізичної підготовленості вступників, необхідного для опанування обов’язкових і вибіркових дисциплін за спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартували вступні випробування до бакалаврату 11 липня 2024

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

Кожного року творчі та креативні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) беруть участь у грандіозному святі «День першокурсника», який традиційно знаменується яскравим першим виступом на сцені актової зали НУХТ. На жаль, 2020 рік диктує свої правила, і карантин став на заваді «живому» виступу здобувачів. Але винахідл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів» 01 грудня 2020

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін діляться науковим і методичним досвідом

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулися науковий і методичний семінари. Доцент Сергій Береговий присвятив свою доповідь київському архітекторові Павлу Альошину. Із захопленням викладачі слухали про його мистецький шлях. Так, він зробив значний внесок у формування архітектурного «обличчя» вулиці Володимирської, спорудивши на ній, окрім Педагогі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін діляться науковим і методичним досвідом 16 лютого 2024

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 жовтня 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відвідали міжнародний вебінар «Стан харчової промисловості 2022: Що формує галузь». Модератор вебінару – головний редактор журналу «Харчова інженерія» Деррік Тіл, який має 22 роки досв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2022