Н У Х Т

Хто для мене Тарас Шевченко?

08 березня 2024

Хто для мене Тарас Шевченко?

Напередодні дня народження Тараса Шевченка викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели тематичні бесіди зі здобувачами різних факультетів та інститутів.

Одна з них була присвячена роздумам «Хто для мене Шевченко?», адже Кобзар є тією постаттю, що повсякчас живе і промовляє до свого народу. Беззаперечно: життєвий вибір митця зробив його вічно живим у нашій пам’яті. Для України, в Україні він житиме вічно!

Опублікований: 08-03-2024
Читайте також:
Лекція-дискусія від фахівця-практика з фармаконагляду

30 вересня для магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» в рамках вивчення дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» відбулася гостьова лекція-дискусія за участі уповноваженої особи з фармаконагляду фармацевтичної компанії «Артеріум» Римми Батталової. Пані Римма вже неодноразово приймала запр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція-дискусія від фахівця-практика з фармаконагляду 04 жовтня 2024

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка. Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання 21 червня 2019

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Одним із важливих і цікавих напрямків, який дає можливість отримати нові знання і підвищити свої професійні компетенції є залучення здобувачів вищої освіти, фахівців харчових виробництв і педагогічних працівників до цільових сертифікатних програм, які проводяться спеціалізованими кафедрами нашого університету. Цьогоріч на кафедрі технології м'яса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 14 квітня 2025