Н У Х Т

Статус «Рекомендовано»: алгоритм подальших дій вступників

05 серпня 2024

Статус «Рекомендовано»: алгоритм подальших дій вступників

У електронних кабінетах вступників до бакалаврату з’яввилися рекомендації до зарахування на бюджет.

Вступникам, статус заяв яких змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням)», необхідно до 18:00 8 серпня підтвердити вибір місця навчання, виконавши вимоги до зарахування.

Зробити це вступники можуть у е-кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або за допомогою Дія. Підпис. Вступники, які перебувають на тимчасово окупованих територіях або за кордоном і не можуть отримати КЕП, можуть завантажити сканкопію власноручно підписаної заяви.

ДП «Інфоресурс» підготувало докладне відеороз’яснення, як підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті. 

Також вступники можуть виконати вимоги до зарахування й особисто в університеті (м. Київ, вул. Володимирська, 70, Приймальна комісія).

Докладніше про підтвердження місця навчання на нашому сайті

Нагадуємо, вступники, що отримали рекомендацію до зарахування на бюджет і не виконають вимоги до зарахування до 18:00 8 серпня, втратять право на бюджетне місце у 2024 році. При цьому вони зберігатимуть право вступу за контрактною формою навчання на будь-яку зі спеціальностей, на яку вони подавали заяву.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 05-08-2024
Читайте також:
Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 червня 2018

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 16 листопада 2020

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

Щороку здобувачі-біотехнологи беруть участь у конференції молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», яку організовує АТ «Фармак». І минулий рік не став виключенням, адже цей захід, що відбувся наприкінці 2024-го вже вдванадцяте, є важливим майданчиком для презентації інноваційних ідей і досліджень, які мають потенціал змінити м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак» 10 січня 2025