Н У Х Т

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв отримала потужний проектний комплекс CREO

22 травня 2018

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв отримала потужний проектний комплекс CREO

Якість підготовки сучасних молодих інженерних кадрів напряму залежить від уміння користуватись ними комп’ютерними проектними технологіями. Зокрема, велика увага приділяється володінню програмами групи тривимірних САПР.

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв та інженерна Компанія «ТЕХНОПОЛІС» уклали договір на безкоштовну поставку в комп’ютерні класи кафедри потужного проектного комплексу CREO фірми «PTC».

Проектний комплекс CREO дозволяє проектанту створювати тривимірні моделі деталей, складати їх у вузли, а потім збирати з них машини та апарати.

Використовуючи можливості моделювання та аналізу, програма дозволяє визначити напруги та навантаження, при яких машина буде працювати в реальних умовах. Тобто, можна виправити похибки проектування ще до виготовлення обладнання.

Уміючи використовувати такий комп’ютерний інструмент, фахівець, який експлуатує вже існуюче обладнання, може перевірити параметри його міцності та визначити шляхи модернізації та реконструкції.

Отриманий кафедрою програмний комплекс CREO, передбачається використовувати при вивченні дисциплін САПР частина 1, САПР частина 2, в ході курсового та дипломного проектування.

Методика вивчення засобів комп’ютерного проектування, прийнята у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого, орієнтована на уміння використання різних програмних засобів. Вивчення методів роботи ще в одному потужному САПР розширює професійну кваліфікацію студентів механічного напрямку навчання. Такий підхід до підготовки кадрів вагомо підвищує авторитет випускників інституту на ринку праці. 

Опублікований: 22-05-2018
Читайте також:
Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

Остання сесія за плечима, а для здобувачів 4 курсу навчання розпочинається гаряча пора. Менше місяця залишається до початку захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У цьому навчальному році все виявляється особливим, і не менш особливими будуть захисти дипломних проєктів, проведені у вигляді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи 18 травня 2020

Інклюзивність і безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі – викладачі й здобувачі освіти дізнаються деталі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» взяли участь у онлайн-зустрічі «Інклюзивність та безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі». Організатори зустрічі – директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інклюзивність і безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі – викладачі й здобувачі освіти дізнаються деталі 13 листопада 2023

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання. Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання 15 лютого 2017

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати

Цікаві лекції, практичні вебінари, виїзні заняття відвідали слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» в період з березня по травень 2025 року. Навчальний процес забезпечували досвідчені викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка, доценти Олег Бортнічук і Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати 28 травня 2025