Н У Х Т

Співпраця з органами державної влади і управління та стейхолдерами

01 квітня 2024

Співпраця з органами державної влади і управління та стейхолдерами

Кафедра економіки праці і менеджменту широко використовує стратегію диверсифікації. Одним із напрямків цієї стратегії є посилення співпраці з органами державної влади та управління і стейхолдерами.

Нещодавно на кафедрі міжнародним науковим колективом у складі фахівців Національного університету харчових технологій, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Науково-технічної організації «TEDMUS OU» (Естонія) під загальною науковою редакцією докторки економічних наук, професорки Тамари Березянко була підготовлена науково-аналітична доповідь «Зміни в світогосподарському середовищі та інноваційність і креативність управління в сучасних умовах».

У доповіді розглядаються питання виникнення і розвитку основних стратегічних закономірностей у сучасному світогосподарському середовищі, що формується під впливом потужних тектонічних трансформацій. Ці трансформації відбуваються внаслідок розвитку віртуально-інтелектуальної економіки, поступальної цифровізації суспільства і особливо під впливом розвитку робочого штучного інтелекту. Автори показали, що у сучасних умовах основними шляхами виживання суб'єктів господарювання і підвищення їх конкурентоспроможності є поступальне посилення інноваційності та креативності управління.

Доповідь була направлена в органи державної влади і управління та стейхолдерам, зокрема, до Національного інституту стратегічних досліджень, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державної установи «Інститут ринку та економіко-екологічних досліджень Національної академії наук України». Матеріали доповіді отримали позитивну оцінку і впроваджені вказаними установами при підготовці науково-аналітичних матеріалів для органів державної влади і управління, пропозицій до проєктів законодавчих і нормативних актів і при проведенні експертизи законодавчих і нормативних актів. На основі доповіді опублікована розгорнута стаття в міжнародному журналі «International Scientific Journal Innovative Economics and Management».

Опублікований: 01-04-2024
Читайте також:
Завідувачка кафедри харчової хімії – тренерка Олімпіади геніїв України

Викладачі кафедри харчової хімії завжди сприяють хімічній освіті школярів, плекають їх мрії та допомагають робити перші кроки до їх досягнення. «GENIUS Olympiad» – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року. Цей рік став особливим для Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри харчової хімії – тренерка Олімпіади геніїв України 06 липня 2022

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

19 квітня 2023 року ПрАТ «АРКАДА» організувало вебінар «Проєктування електричних систем з динамічним створенням схемотехнічної документації в AutoCADElectrical», до якого долучилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Експерти компанії розповіли про функціональні можливості AutoCADElectrical – спеціалізованої програми для елек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту 20 квітня 2023

Презентація університету у м. Вишневе

Завершується 2018 рік – настає пора підсумків і побудови нових планів: творчих, організаційних та особистих. Завершили свою роботу і Ярмарки професій, які традиційно проводять міські та районні центри зайнятості Київської області восени. Цього разу 30 листопада 2018 року наш університет гостинно запросив Києво-Святошинський міськрайонний центр зай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація університету у м. Вишневе 03 грудня 2018

З мікроорганізмами та шкідниками зернової маси ознайомила здобувачів доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяна Тракало прочитала відкриту лекцію «Мікроорганізми та шкідники зернової маси» з дисципліни «Технологія зберігання зерна» для здобувачів третього року навчання освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З мікроорганізмами та шкідниками зернової маси ознайомила здобувачів доцентка кафедри технології зберігання і переробки зерна 03 грудня 2021