Н У Х Т

Співпраця з органами державної влади і управління та стейхолдерами

01 квітня 2024

Співпраця з органами державної влади і управління та стейхолдерами

Кафедра економіки праці і менеджменту широко використовує стратегію диверсифікації. Одним із напрямків цієї стратегії є посилення співпраці з органами державної влади та управління і стейхолдерами.

Нещодавно на кафедрі міжнародним науковим колективом у складі фахівців Національного університету харчових технологій, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Науково-технічної організації «TEDMUS OU» (Естонія) під загальною науковою редакцією докторки економічних наук, професорки Тамари Березянко була підготовлена науково-аналітична доповідь «Зміни в світогосподарському середовищі та інноваційність і креативність управління в сучасних умовах».

У доповіді розглядаються питання виникнення і розвитку основних стратегічних закономірностей у сучасному світогосподарському середовищі, що формується під впливом потужних тектонічних трансформацій. Ці трансформації відбуваються внаслідок розвитку віртуально-інтелектуальної економіки, поступальної цифровізації суспільства і особливо під впливом розвитку робочого штучного інтелекту. Автори показали, що у сучасних умовах основними шляхами виживання суб'єктів господарювання і підвищення їх конкурентоспроможності є поступальне посилення інноваційності та креативності управління.

Доповідь була направлена в органи державної влади і управління та стейхолдерам, зокрема, до Національного інституту стратегічних досліджень, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державної установи «Інститут ринку та економіко-екологічних досліджень Національної академії наук України». Матеріали доповіді отримали позитивну оцінку і впроваджені вказаними установами при підготовці науково-аналітичних матеріалів для органів державної влади і управління, пропозицій до проєктів законодавчих і нормативних актів і при проведенні експертизи законодавчих і нормативних актів. На основі доповіді опублікована розгорнута стаття в міжнародному журналі «International Scientific Journal Innovative Economics and Management».

Опублікований: 01-04-2024
Читайте також:
Правильний вибір професії – крок до успіху!

4 квітня 2024 року відбувся профорієнтаційний захід «Правильний вибір професії – крок до успіху» у 11 класі Медичної гімназії №33 м. Києва, де доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива розповіла про наш університет, його історію, структуру, а також про спеціалізації, за якими здійснюється підготовка фахівців для багатьох ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір професії – крок до успіху! 05 квітня 2024

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки 26 липня 2023

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023