Н У Х Т

Місяць знань і таланту на кафедрі економіки і права

26 лютого 2024

Місяць знань і таланту на кафедрі економіки і права

Справжнім місяцем знань і таланту цьогоріч став лютий на кафедрі економіки і права ‒ відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів денної і заочної форм навчання спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».

Уже перші хвилини презентацій відобразили зрілість майбутніх фахівців, що мають сформовані думки та чіткі позиції щодо бачення проблематик дослідження. З актуальністю та практичною значущістю їх досліджень сперечатися складно, адже вони стосуються інновацій, оптимізації, підвищення ефективності і конкурентоздатності українського бізнесу.

Серед здобувачів освітнього ступеня «Магістр» немає безамбітних, тому недивно, що захисти пройшли на високу рівні. Слухаючи переконливі й обґрунтовані відповіді здобувачів на численні та складні питання, викладачі й гості відчували ‒ майбутнє бізнесу в надійних руках. Тому, екзаменаційна комісія, що працювала у складі голови Київського відділення науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного, к.е.н., доцентки, в.о. завідувача кафедри економіки і права Юлії Левченко, к.е.н., доцентки, заступниці директора Навчально-наукового інституту економіки і управління Наталії Слободян та к.е.н., доцентки кафедри економіки і права Ольги Михайлик, прийняла позитивне рішення про присвоєння освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 051 «Економіка» за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» здобувачам денної і заочної форм навчання, серед яких Вероніка Гергало, Поліна Халіменко та Марія Попкова рекомендовані за старанність і успіхи у навчанні до вручення дипломів з відзнакою.

Шановні випускники! Йдіть вперед, прагніть нових висот знань і досягнень, розумно та сміливо втілюйте свої ідеї в життя! Успіху вам і натхнення на всіх шляхах!

Опублікований: 26-02-2024
Читайте також:
Повоєнне відновлення українського туризму та стратегії його подальшого розвитку обговорюють наші викладачі

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у Міжнародному туристичному форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення», який відбувся у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Форум став дієвим майданчиком для активної комунікації представників органів державної влади, міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повоєнне відновлення українського туризму та стратегії його подальшого розвитку обговорюють наші викладачі 31 березня 2023

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і здобувачів освіти, які знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. За ініціативи Посольства Чеської Республіки в Японії та за участі Посольства Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті 28 листопада 2022

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ

Лютий традиційно вважається найбільш сумним місяцем зимового періоду, однак кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ докорінно змінює ці застарілі поняття. Досить похмурий, зважаючи на погоду, день 2 лютого був ознаменований яскравою новинкою для майбутніх вступників – біологічним тренінгом, котрий не лише є цікавим і пізнавальним, але й допомага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ 04 лютого 2019