Н У Х Т

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

31 березня 2023

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

28 березня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося V засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик», що працює під керівництвом гарантки магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентки Людмили Духновської.

Свої наукові дослідження представили здобувачки освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»: Ольга Соловйова (тема дослідження – «Професійне судження та етика бухгалтерів і аудиторів», наукова керівниця – к.е.н, доцентка Людмила Духновська), Юлія Рудик(тема дослідження – «Управлінський облік і контролінг у системі стратегічного управління підприємством», науковай керівниця – к.е.н, доцентка Ганна Осадча), Поліна Рябенко (тема дослідження – «Облік в банках та небанківських фінансових установах в контексті сучасних ризиків та економічних загроз», наукова керівниця – к.е.н, доцентка Юлія Темчишина), Інна Маковей (тема дослідження – «Вплив штучного інтелекту на професію Бухгалтер», наукова керівниця – к.е.н, доцентка Людмила Духновська).

Усі доповідачки гідно представили свої напрацювання.

Бажаємо нашим молодим науковицям нових наукових здобутків і перемог!

Опублікований: 31-03-2023
Читайте також:
Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club

Щороку разом зі світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю, який припадає на 3 грудня.  Поряд із нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо. Саме тому для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club 03 грудня 2021

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів відвідали Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2025», що зібрав представників провідних харчових підприємств, керівників і учасників групи НАССР, керівників лабораторій, аудиторів, аналітиків, тренерів-консультантів з менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, представників ритейл-мереж, ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні 29 травня 2025

Автономні AI-Агенти: від теорії до революції в бізнесі, науці та освіті: інформальна освіта в дії

Бакалаври-біотехнологи разом із викладачами кафедри біотехнології і мікробіології в рамках інформальної освіти долучилися до онлайн-семінару від міжнародної освітньої ініціативи Ukrainian Global Faculty. Спікером заходу виступив засновник і CEO інноваційних компаній Learn To Earn Global та AI Sync Global, визнаний експерт у сфері штучного інтелект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Автономні AI-Агенти: від теорії до революції в бізнесі, науці та освіті: інформальна освіта в дії 21 травня 2025

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» 2-го року навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрілися з психотерапевтом і корпоративним психологом Віталієм Окольнічим. Тематика лекції була присвячена одному з актуальних питань для здобувачів нашого університету – «Перебудова свідомості: від дистанційного до очного»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 вересня 2021