Н У Х Т

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

31 березня 2023

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

28 березня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося V засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик», що працює під керівництвом гарантки магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентки Людмили Духновської.

Свої наукові дослідження представили здобувачки освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»: Ольга Соловйова (тема дослідження – «Професійне судження та етика бухгалтерів і аудиторів», наукова керівниця – к.е.н, доцентка Людмила Духновська), Юлія Рудик(тема дослідження – «Управлінський облік і контролінг у системі стратегічного управління підприємством», науковай керівниця – к.е.н, доцентка Ганна Осадча), Поліна Рябенко (тема дослідження – «Облік в банках та небанківських фінансових установах в контексті сучасних ризиків та економічних загроз», наукова керівниця – к.е.н, доцентка Юлія Темчишина), Інна Маковей (тема дослідження – «Вплив штучного інтелекту на професію Бухгалтер», наукова керівниця – к.е.н, доцентка Людмила Духновська).

Усі доповідачки гідно представили свої напрацювання.

Бажаємо нашим молодим науковицям нових наукових здобутків і перемог!

Опублікований: 31-03-2023
Читайте також:
Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП»

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановують hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП». Курс проводиться з 2 по 23 листопада 2023 р. компанією PROF...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» 14 листопада 2023

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології»

3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід був проведений у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» 06 червня 2022

Інтернет-технології – нові можливості для фінансистів

25 квітня 2018 року викладачі кафедри фінансів взяли участь в українському форумі Інтернет-діячів iForum-2018, що працював у Міжнародному виставковому центрі. Програмою конференції були передбачені дев’ять основних напрямів із тематичними виступами, які відбувалися одночасно в декількох залах. Після офіційного відкриття на головній сцені, доповіді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-технології – нові можливості для фінансистів 26 квітня 2018

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

На кафедрі технології оздоровчих продуктів завершилися захисти бакалаврських і магістерських робіт студентів денної, заочної та заочної/скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». За період роботи Екзаменаційної комісії відбулися 6 захистів дипломних проектів і робіт, на яких були розглянуті 18 дипломних проектів бакалаврі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти 26 лютого 2019