Н У Х Т

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

14 березня 2019

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

На занятті були присутні  завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Викладач розпочала заняття вчасно, зазначила тему, мету та план роботи, провела перевірку присутності студентів та їх підготовку до заняття, визначила чергових по лабораторії, нагадала основні правила техніки безпеки при роботі з кухонним устаткуванням та інвентарем. Під час заняття студенти згадали пройдений на лекції матеріал, зокрема: класифікацію м’ясної сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства; особливості технології січених виробів з м’яса; способи теплового оброблення м’яса та їх особливості. Після повторення теоретичного матеріалу студенти мали змогу продемонструвати рівень своєї кулінарної майстерності, приготувавши страви та кулінарні вироби, дегустація яких відбулася наприкінці заняття.

Викладач системно та послідовно ознайомлювала студентів із навчальним матеріалом, підтримуючи зв’язок із лекційним курсом і теоретичним матеріалом інших дисциплін. Лабораторне заняття було проведене з використанням мультимедійної презентації.

Колеги, присутні на відкритому занятті, відзначили професійну компетентність і високий науково-методичний рівень викладання Ганни Березової, а також її хист щодо роботи зі студентами. Колектив кафедри вітає колегу з успішно проведеним заняттям і бажає їй подальших наукових та творчих успіхів!

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Година спілкування до Дня Соборності України

22 січня 2017 року Україна відзначатиме 98-му річницю з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, який відомий прогресивному людству як День Соборності України. У цей день прийнято також згадувати іншу подію, яка відбулась рівно на рік раніше 22 січня 1918 р. - прийняття IV Універсалу УЦР...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Година спілкування до Дня Соборності України 17 січня 2017

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У групі Г1а Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося відкрите лабораторне заняття «Будова тканин рослинного та тваринного організму» викладача біології Оксани Стадник. Заняття проводилось із застосуванням мультимедійного обладнання. Студенти, використовуючи мікроскопи, розглянули фіксовані пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 31 січня 2017

Команда студентів НУХТ «Unity» познайомилася з агрорішеннями зі світової стартап-столиці

Наші студенти талановиті в усьому. Прагнення до пізнання нового, поєднане з вивченим в університеті та незаангажованістю думок, підтримка викладачів плюс креативність і дрібка везіння – і у підсумку перемога з-поміж 200 претендентів у хакатоні Student Agritech Challenge й головний приз – поїздка до одного з інноваційних парків Ізраїлю. Переможці в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда студентів НУХТ «Unity» познайомилася з агрорішеннями зі світової стартап-столиці 11 липня 2018

Поглиблене вивчення поведінки споживачів студентами кафедри маркетингу

Кафедрою маркетингу організований майстер-клас для студентів спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Маркетинг» й «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з метою поглибленого вивчення дисципліни «Поведінка споживачів». Майстер-клас був проведений науковцем-практиком Сергієм Романюхою (доктор філософії в галузі психології, ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблене вивчення поведінки споживачів студентами кафедри маркетингу 23 травня 2018