Н У Х Т

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

14 березня 2019

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

На занятті були присутні  завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Викладач розпочала заняття вчасно, зазначила тему, мету та план роботи, провела перевірку присутності студентів та їх підготовку до заняття, визначила чергових по лабораторії, нагадала основні правила техніки безпеки при роботі з кухонним устаткуванням та інвентарем. Під час заняття студенти згадали пройдений на лекції матеріал, зокрема: класифікацію м’ясної сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства; особливості технології січених виробів з м’яса; способи теплового оброблення м’яса та їх особливості. Після повторення теоретичного матеріалу студенти мали змогу продемонструвати рівень своєї кулінарної майстерності, приготувавши страви та кулінарні вироби, дегустація яких відбулася наприкінці заняття.

Викладач системно та послідовно ознайомлювала студентів із навчальним матеріалом, підтримуючи зв’язок із лекційним курсом і теоретичним матеріалом інших дисциплін. Лабораторне заняття було проведене з використанням мультимедійної презентації.

Колеги, присутні на відкритому занятті, відзначили професійну компетентність і високий науково-методичний рівень викладання Ганни Березової, а також її хист щодо роботи зі студентами. Колектив кафедри вітає колегу з успішно проведеним заняттям і бажає їй подальших наукових та творчих успіхів!

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» представили свій науковий доробок на міжнародній конференції

І знову приємні весняні новини… Нещодавно закінчився період дистанційного навчання, і у наших молодих біотехнологів та їх керівників вже є наукові здобутки. Нещодавно відбулася ІІ Міжнародна науково-практична дистанційна конференція «Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів», організатор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» представили свій науковий доробок на міжнародній конференції 17 березня 2018

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 лютого 2019

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, завідувач кафедри, д.е.н., доцент Дарина Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.г.н., доцент Олена Харченко та студенти 1 курсу (10-12 групи) спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Основи туризмознавства» відвідали Софійський собор у центрі Києва -  пам'ятк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах 20 вересня 2018

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо»

Найвідданіші фанати футболу групи ТБ-1-10М разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали футбольний матч «Динамо» - «Лаціо»,  який відбувався в Києві в НСК «Олімпійський». Наставник із вихованцями  розумно поєднали відпочинок, навчання, спорт для створення доброзичливої атмосфери спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо» 17 березня 2018