Н У Х Т

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

04 березня 2024

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

З 27 по 29 лютого відбулися заходи проєкту «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач-2024» від компанії UGEN, у яких активну участь взяли доценти кафедри експертизи Богдан Пащенко і Вікторія Кійко.

У ході проєкту розглянули теми: «Як сформувати особистий бренд викладача» від компанії SoftServe; «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для розвитку талантів?» від компанії Deloitte; «Бізнес-підходи до створення навчальних програм» від компанії Genesis; «Постановка цілей: інструменти та підходи» від компанії KPMG; «Стресостійкість – базова компетенція сучасного викладача» від концерну «Хлібпром»; «Діджитал-помічники/інструменти в підготовці та під час занять зі студентами» від компанії PwC; «Тайм-менеджмент: інструменти, пріоритети, планування» від компанії EY.

Заключним етапом проєкту стало World cafe на тему «Сучасний студент: навички, вміння та знання», до участі у якому були відібрані лише 60 викладачів із майже 500 учасників на основі активності та вмотивованості до саморозвитку і змін. Серед відібраних і доценти кафедри експертизи харчових продуктів, адже викладачі НУХТ завжди підтверджують свій високий професіоналізм і готовність розвиватися, щоб забезпечити підготовку високоякісних фахівців.

Під час цього заходу Богдан Пащенко і Вікторія Кійко напряму поспілкувалися з представниками бізнесу та ринку праці й обговорили важливі питання щодо того яку роль відіграє освіта в становленні студента як кандидата на ринку праці, чи буде достатньо для нього володіти тільки певними професійними знаннями та навичками, про вплив формату навчання і наповнення освітньої програми здобувачів на їх подальший розвиток, як спільними зусиллями можна удосконалити освітній процес і, зрештою, яким має бути здобувач сьогодення.

Наші викладачі вдячні компанії UGEN за такий необхідний, цікавий, насичений захід і Збройним силам України за можливість навіть під час широкомасштабного вторгнення продовжувати розвиватися та покращувати свої професійні якості! Не зупиняємося на досягнутому! Разом вистоїмо, переможемо, все буде Україна!

Опублікований: 04-03-2024
Читайте також:
З унікальним високотехнологічним підприємством познайомилися студенти-електромеханіки

5 лютого 2020 року студенти спеціальності «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ разом із викладачами Надією Примаченко та Тетяною Марченко відвідали унікальне промислове підприємство ПАТ «Полтавський завод медичного скла». Метою поїздки було закріплення теоретичного курсу навчання зі спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З унікальним високотехнологічним підприємством познайомилися студенти-електромеханіки 06 лютого 2020

Відкрита лекція з курсу «Аналітична хімія»

Усім фахівцям відомо, що запорукою успішної кар'єри інженера-технолога є глибокі знання із хімічних дисциплін. Професорсько-викладацький склад кафедри харчової хімії увесь час наполегливо співпрацює з усіма випусковими кафедрами нашого університету над вдосконаленням навчальних курсів для більш сучасної підготовки здобувачів. Одним із найважливіших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з курсу «Аналітична хімія» 02 жовтня 2023

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування. Традиційно стати м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ 10 липня 2018

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

30 січня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення. 53 здобувачі освіти отримали дипломи молодшого спеціаліста. В урочистій обстановці директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш вручив дипломи випускникам і привітав їх із цією...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 31 січня 2020