Н У Х Т

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

04 березня 2024

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

З 27 по 29 лютого відбулися заходи проєкту «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач-2024» від компанії UGEN, у яких активну участь взяли доценти кафедри експертизи Богдан Пащенко і Вікторія Кійко.

У ході проєкту розглянули теми: «Як сформувати особистий бренд викладача» від компанії SoftServe; «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для розвитку талантів?» від компанії Deloitte; «Бізнес-підходи до створення навчальних програм» від компанії Genesis; «Постановка цілей: інструменти та підходи» від компанії KPMG; «Стресостійкість – базова компетенція сучасного викладача» від концерну «Хлібпром»; «Діджитал-помічники/інструменти в підготовці та під час занять зі студентами» від компанії PwC; «Тайм-менеджмент: інструменти, пріоритети, планування» від компанії EY.

Заключним етапом проєкту стало World cafe на тему «Сучасний студент: навички, вміння та знання», до участі у якому були відібрані лише 60 викладачів із майже 500 учасників на основі активності та вмотивованості до саморозвитку і змін. Серед відібраних і доценти кафедри експертизи харчових продуктів, адже викладачі НУХТ завжди підтверджують свій високий професіоналізм і готовність розвиватися, щоб забезпечити підготовку високоякісних фахівців.

Під час цього заходу Богдан Пащенко і Вікторія Кійко напряму поспілкувалися з представниками бізнесу та ринку праці й обговорили важливі питання щодо того яку роль відіграє освіта в становленні студента як кандидата на ринку праці, чи буде достатньо для нього володіти тільки певними професійними знаннями та навичками, про вплив формату навчання і наповнення освітньої програми здобувачів на їх подальший розвиток, як спільними зусиллями можна удосконалити освітній процес і, зрештою, яким має бути здобувач сьогодення.

Наші викладачі вдячні компанії UGEN за такий необхідний, цікавий, насичений захід і Збройним силам України за можливість навіть під час широкомасштабного вторгнення продовжувати розвиватися та покращувати свої професійні якості! Не зупиняємося на досягнутому! Разом вистоїмо, переможемо, все буде Україна!

Опублікований: 04-03-2024
Читайте також:
«Бондіана» на квітневому засіданні Movie Club

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club «Бондіана» – ціла епоха в світовому кіно». Студенти групи ГС-1-8 обговорювали разом із викладачкою Любов Сапон-Аблязовою створення фільмів, історію появи, біографію автора перших романів про неперевершеного Джеймса Бонда Яна Флемінга. Олександр Кубрак, Роман ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Бондіана» на квітневому засіданні Movie Club 17 квітня 2023

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 квітня 2022

Крафт, гастротуризм і сервіс

20 жовтня 2025 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася тепла й натхненна зустріч здобувачів вищої освіти з Євгеном Синельниковим, амбасадором крафту в Україні, мандрівником і популяризатором української гастрономічної культури. До події, яка проходила в комбінованому форматі, окрім здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафт, гастротуризм і сервіс 22 жовтня 2025

У біотехнологів немає кордонів!

2020 рік став складним випробуванням для наукової спільноти та здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Однак, для біотехнологів не існує проблем, які вони не могли б вирішити. Якщо зачинені територіальні кордони, то вони зайдуть через наукові. Аспіранти, магістранти та студенти 4 курсу вирішили підкорювати міжнародну конференцію «ACTUAL ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У біотехнологів немає кордонів! 30 листопада 2020