Н У Х Т

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

23 жовтня 2018

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній Україні.

Так, минулого тижня, профорієнтаційними заходами була охоплена Лугівська середня школа І-ІІ ст., де  школярі 8-х і 9-х класів із перших вуст дізналися, що таке «Біотехнологія». Христина Берегова також поспілкувалася з батьками деяких учнів і вчителями. Після розмови всі зацікавлені отримали рекламні матеріали, а на дошці оголошення з’явилася інформація про НУХТ.

Наступною зупинкою була Заболотцівська середня школа І-ІІІ ст. Бродівського району Львівської області. Викладач мала змогу поспілкуватися з учнями 10-х і 11-х класів та їх класними керівниками. Зустріч була довгою та плідною. Учні задавали запитання про навчальний процес, дозвілля, переваги навчання за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у НУХТ, а класні керівники цікавилися побутом та організаційними моментами вступу. Інформативним виявився діалог й для нашого викладача. Висновок один: «Діти розумні, активні, з ними просто було спілкуватися, проте найважливіше – більшість любить і знає предмети хімію і біологію».

Нарешті, останнім місцем «приземлення» викладача була її рідна школа № 1 «Бродівська гімназія ім. Івана Труша» математичного, біолого-хімічного профілю навчання. Незважаючи на те, що Христина Берегова закінчила її ще у 2006 році, тепло й радісно зустріла її вчитель математики, в минулому заступник директора Галина Паньків. Залишивши всю необхідну інформацію про кафедру та рекламні матеріали, з надією зустрітися з майбутніми абітурієнтами, фахівець повернулася до рідної Alma Mater. 

Опублікований: 23-10-2018
Читайте також:
Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

3 травня з нагоди Дня кондитера студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка ініціювала гастрономічний digital-марафон «Pastry Chef» на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram. Учасниками марафону стали талановиті здобувачі освіти спеціальностей «Харчові технології» (освітньої програми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 06 травня 2025

Цінні інсайти про штучний інтелект від гостьового лектора

22 травня 2024 року для здобувачів освіти, викладачів і друзів факультету автоматизації і комп’ютерних систем прикладний науковець організації SQUAD (Ring Ukraine) Ігор Мулява прочитав відкриту лекцію «Штучний інтелект. Як його вчити?». Команда SQUAD об’єднує спеціалістів у інженерних напрямках, забезпеченні якості (QA), дослідженнях у сфері штучн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти про штучний інтелект від гостьового лектора 23 травня 2024

Успішний старт кваліфікаційних випробувань на кафедрі біотехнології і мікробіології

Минулий тиждень ознаменувався для кафедри біотехнології і мікробіології щорічною, але від того не менш хвилюючою, подією – початком захистів кваліфікаційних дипломних проектів і робіт. У період з 16 по 18 лютого 2017 року відбулися захисти дипломів студентів заочної форми навчання, які виборювали право називатися гордо – «БАКАЛАВР БІОТЕХНОЛОГІЇ». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт кваліфікаційних випробувань на кафедрі біотехнології і мікробіології 20 лютого 2017

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели цільові виїзні навчально-консультаційні семінари для працівників ТОВ «Одеський коровай». Працівники підприємства дізналися про актуалізацію системи менеджменту якості продукції до вимог нової редакції ДСТУ ІSO 9001: 2015 та практичні аспекти реа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців 19 січня 2018