Н У Х Т

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

23 жовтня 2018

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній Україні.

Так, минулого тижня, профорієнтаційними заходами була охоплена Лугівська середня школа І-ІІ ст., де  школярі 8-х і 9-х класів із перших вуст дізналися, що таке «Біотехнологія». Христина Берегова також поспілкувалася з батьками деяких учнів і вчителями. Після розмови всі зацікавлені отримали рекламні матеріали, а на дошці оголошення з’явилася інформація про НУХТ.

Наступною зупинкою була Заболотцівська середня школа І-ІІІ ст. Бродівського району Львівської області. Викладач мала змогу поспілкуватися з учнями 10-х і 11-х класів та їх класними керівниками. Зустріч була довгою та плідною. Учні задавали запитання про навчальний процес, дозвілля, переваги навчання за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у НУХТ, а класні керівники цікавилися побутом та організаційними моментами вступу. Інформативним виявився діалог й для нашого викладача. Висновок один: «Діти розумні, активні, з ними просто було спілкуватися, проте найважливіше – більшість любить і знає предмети хімію і біологію».

Нарешті, останнім місцем «приземлення» викладача була її рідна школа № 1 «Бродівська гімназія ім. Івана Труша» математичного, біолого-хімічного профілю навчання. Незважаючи на те, що Христина Берегова закінчила її ще у 2006 році, тепло й радісно зустріла її вчитель математики, в минулому заступник директора Галина Паньків. Залишивши всю необхідну інформацію про кафедру та рекламні матеріали, з надією зустрітися з майбутніми абітурієнтами, фахівець повернулася до рідної Alma Mater. 

Опублікований: 23-10-2018
Читайте також:
Майстер-клас від студентів і випускників

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся майстер-клас, який провели студент групи КТ-15 Олег Пригродський і випускник коледжу Ростислав Мельник для студентів груп кулінарного напряму. Вони демонстрували свої вміння, навички та здібності, отримані в процесі навчання в коледжі та під час роботи в закладах ресторанно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від студентів і випускників 12 лютого 2018

Найвизначніший день студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

17 лютого 2020 року стало найвизначнішим днем для студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – розпочалися захисти випускових кваліфікаційних дипломних робіт. Ще півтора роки тому вони, випускники-бакалаври, нервово писали фахове вступне випробування для продовження навчання в магістратурі, а сьогодні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвизначніший день студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 18 лютого 2020

Чому для навчання потрібно обрати саме наш університет розповіли школярам викладачки кафедри гуманітарних дисциплін

3 грудня 2020 р. професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели онлайн-зустріч «Чому для навчання потрібно обрати саме Національний університет харчових технологій» із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва. Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Учням, які перебували на навчанні в школі відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому для навчання потрібно обрати саме наш університет розповіли школярам викладачки кафедри гуманітарних дисциплін 04 грудня 2020

Нові можливості для актуалізації освітнього процесу

4 грудня 2025 року у конференц-холі «ДЕПО» відбулася професійна галузева конференція «Технології здорового харчування і краси», що об’єднала провідних експертів харчової індустрії, науковців, виробників функціональних інгредієнтів та інноваційних продуктів, технологів, лікарів-дієтологів, нутриціологів і представників бізнесу. У заході взяли актив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для актуалізації освітнього процесу 09 грудня 2025