Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

23 січня 2017

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене.

Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про веселі спуски на «тарілках» і санчатах, гру у сніжки та валяння в снігу.

Завдяки чітко спланованому розпорядку дня та розподілу обов’язків, першокурсники не сумували і кожний студент зумів себе проявити: хтось підготував цікаву інформацію і презентацію про туристичний потенціал регіону, проведення практики у вигляді віртуальної екскурсії, хтось уміло куховарив, хтось прибирав, а відповідальні за дозвілля підготували ігрову програму: «Хто зверху», «Мафія», «Твістер».

Першого ж дня студенти відвідали місцеве природне джерело з мінеральною водою. Окрім цього, оглянули одне з семи природних чудес України - найкрасивіший водоспад Закарпаття «Шипіт».

Вечорами студенти мали можливість насолоджуватися чарівним зоряним небом, піснями під гітару та чашечкою запашного карпатського чаю.

В останній день, за традицією, був організований комплексний залік із спуску на лижах і звіт із виконання посадових обов’язків.

Спільна робота по опануванню гірських лиж, організації побуту і дозвілля об’єднала туристів-першокурсників у міцний колектив та заклала основи майбутньої професійної підготовки.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів

Поглибити практичні знання з дисциплін «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» та «Основи проектування біотехнологічних виробництв» на XI Міжнародній виставці «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» мали змогу студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Це була не просто цікава е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів 19 жовтня 2018

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

За підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва», етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Серед найталановитішої і найамбітнішої молоді змогла виділитися студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Анастасія Петренко. Вона с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 07 березня 2018

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод». Викладач кафедри технології жирів і парфумерно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 16 листопада 2018

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування

14 червня на кафедрі екології та збалансованого природокористування  розпочалися захисти бакалаврських дипломних проектів студентів денної форми навчання напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Екзаменаційну комісію  очолила завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування 15 червня 2018