Н У Х Т

Перемоги на всеукраїнських олімпіадах здобули студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

13 квітня 2018

Перемоги на всеукраїнських олімпіадах здобули студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

На базі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» відбувся ІІІ (обласний) етап олімпіади з інформатики (програмування), де змагалися студенти 16 вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Хмельниччини.

Студенти 941 групи спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Дмитро Фурман і Богдан Танасов вибороли ІІІ місце. Студентів до олімпіади готувала викладач циклової комісії інформаційних дисциплін Надія Ілаш.

На базі Кам'янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки і права відбувся ІІІ (обласний) етап олімпіади з Історії України та Іноземної мови (англійська мова).

Перше місце на олімпіаді з Історії України виборов студент 921 групи спеціальності 122 «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» Артур Сплавський (готувала голова циклової комісії суспільних дисциплін Людмила Белінська), а на олімпіаді з Іноземної мови (англійська мова) студент 921 групи спеціальності «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» Валерій Боднарчук (готувала викладач циклової комісії філологічних дисциплін Ірина Загоруйко) посів ІІІ місце.

Цього року завдання на олімпіаду з історії України формувалися по принципу ЗНО та охоплювали період ХХ-початку ХХІ ст. Завданням обласної олімпіади було визначення рівня знань студентів Хмельницької області у соціально економічних, політичних, культурних аспектах нашої історії. Розкриття здібностей та умінь учасників у вирішенні завдань чотирьох рівнів складності, перевірка знань у понятійному і хронологічному апараті.

Змагання з англійської мови проводилось у чотири тури: перший – аудіювання автентичного тексту (аудіозапис) і виконання завдань до змісту почутого; другий – граматичний тест; третій – читання та виконання післятекстових тестів; четвертий – визначення рівня усної мовленнєвої компетенції (монологічне висловлювання, участь у співбесіді на обрану тему, ініціативне говоріння, запитання до членів журі, адекватне реагування на їхні запитання, аргументування тощо).

Вітаємо переможців і бажаємо не зупинятись на досягнутому, працювати наполегливо і надалі долати перешкоди та здійснювати свої мрії!

 

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу

Цього року Ярмарок Вакансій відбувався впродовж насичених п’ятьох днів – з 17 по 21 листопада 2020, у форматі онлайн-трансляцій. Підтримали нашу ініціативу 25 компаній, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів освіти та випускників цікаві вебінари, мітапи, відео-презентації та лекції. Генеральними спонсорами кар’єрного тижня ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу 24 листопада 2020

Фізика – наука для майбутнього

Цей тиждень для кафедри фізики виявився досить активним і незвичайним: відбулися методичний і науковий семінар із залученням провідних науковців інших закладів (враховуючи епідемічну ситуацію, заходи проходили дистанційно з використанням програм TEAMSта ZOOM). Спочатку викладачі кафедри дізналися про хмарні технології в освіті, а 29 жовтня на наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика – наука для майбутнього 30 жовтня 2020

Кава як мистецтво і бізнес: лекторій для майбутніх готельно-ресторанних фахівців

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел'є» відбувся лекторій від випускника факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені В.Ф. Доценка, магістра з готельно-ресторанної справи, бариста-тренера, керівника напрямку розвитку кав’ярень та дріп-кави компанії Gemini Esp...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кава як мистецтво і бізнес: лекторій для майбутніх готельно-ресторанних фахівців 21 жовтня 2025