Н У Х Т

Перемоги на всеукраїнських олімпіадах здобули студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

13 квітня 2018

Перемоги на всеукраїнських олімпіадах здобули студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

На базі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» відбувся ІІІ (обласний) етап олімпіади з інформатики (програмування), де змагалися студенти 16 вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Хмельниччини.

Студенти 941 групи спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Дмитро Фурман і Богдан Танасов вибороли ІІІ місце. Студентів до олімпіади готувала викладач циклової комісії інформаційних дисциплін Надія Ілаш.

На базі Кам'янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки і права відбувся ІІІ (обласний) етап олімпіади з Історії України та Іноземної мови (англійська мова).

Перше місце на олімпіаді з Історії України виборов студент 921 групи спеціальності 122 «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» Артур Сплавський (готувала голова циклової комісії суспільних дисциплін Людмила Белінська), а на олімпіаді з Іноземної мови (англійська мова) студент 921 групи спеціальності «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» Валерій Боднарчук (готувала викладач циклової комісії філологічних дисциплін Ірина Загоруйко) посів ІІІ місце.

Цього року завдання на олімпіаду з історії України формувалися по принципу ЗНО та охоплювали період ХХ-початку ХХІ ст. Завданням обласної олімпіади було визначення рівня знань студентів Хмельницької області у соціально економічних, політичних, культурних аспектах нашої історії. Розкриття здібностей та умінь учасників у вирішенні завдань чотирьох рівнів складності, перевірка знань у понятійному і хронологічному апараті.

Змагання з англійської мови проводилось у чотири тури: перший – аудіювання автентичного тексту (аудіозапис) і виконання завдань до змісту почутого; другий – граматичний тест; третій – читання та виконання післятекстових тестів; четвертий – визначення рівня усної мовленнєвої компетенції (монологічне висловлювання, участь у співбесіді на обрану тему, ініціативне говоріння, запитання до членів журі, адекватне реагування на їхні запитання, аргументування тощо).

Вітаємо переможців і бажаємо не зупинятись на досягнутому, працювати наполегливо і надалі долати перешкоди та здійснювати свої мрії!

 

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15-16 листопада в нашому університеті відбулися вже традиційні Міжнародні науково-практичні конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатором яких є кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з галузевими асоціаціями «Укрхлібпром», «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 листопада 2022

Нове про Україну дізналися та збагатили свій словниковий запас з англійської учасники патріотичного заходу з гостем зі США

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела у онлайн-форматі виховний захід на національно-патріотичну тематику «Ukraine is in my heart». У заході взяли участь здобувачі освіти  першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-науковог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове про Україну дізналися та збагатили свій словниковий запас з англійської учасники патріотичного заходу з гостем зі США 24 листопада 2020

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 16 листопада 2020

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак»

ПАТ «Фармак» - один із кращих заводів Європи та лідер фармацевтичної промисловості України. Підприємство має досвід виробництва лікарських засобів вже понад 90 років. Мабуть, саме тому він входить до ТОП-10 найкращих фармацевтичних підприємств Європи. Завдяки новому проекту ПАТ «Фармак» - Farmak_Lab, який відбувся 17-го квітня, студенти нашого уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак» 19 квітня 2018