Н У Х Т

Перемоги на всеукраїнських олімпіадах здобули студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

13 квітня 2018

Перемоги на всеукраїнських олімпіадах здобули студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

На базі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» відбувся ІІІ (обласний) етап олімпіади з інформатики (програмування), де змагалися студенти 16 вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Хмельниччини.

Студенти 941 групи спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Дмитро Фурман і Богдан Танасов вибороли ІІІ місце. Студентів до олімпіади готувала викладач циклової комісії інформаційних дисциплін Надія Ілаш.

На базі Кам'янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки і права відбувся ІІІ (обласний) етап олімпіади з Історії України та Іноземної мови (англійська мова).

Перше місце на олімпіаді з Історії України виборов студент 921 групи спеціальності 122 «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» Артур Сплавський (готувала голова циклової комісії суспільних дисциплін Людмила Белінська), а на олімпіаді з Іноземної мови (англійська мова) студент 921 групи спеціальності «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» Валерій Боднарчук (готувала викладач циклової комісії філологічних дисциплін Ірина Загоруйко) посів ІІІ місце.

Цього року завдання на олімпіаду з історії України формувалися по принципу ЗНО та охоплювали період ХХ-початку ХХІ ст. Завданням обласної олімпіади було визначення рівня знань студентів Хмельницької області у соціально економічних, політичних, культурних аспектах нашої історії. Розкриття здібностей та умінь учасників у вирішенні завдань чотирьох рівнів складності, перевірка знань у понятійному і хронологічному апараті.

Змагання з англійської мови проводилось у чотири тури: перший – аудіювання автентичного тексту (аудіозапис) і виконання завдань до змісту почутого; другий – граматичний тест; третій – читання та виконання післятекстових тестів; четвертий – визначення рівня усної мовленнєвої компетенції (монологічне висловлювання, участь у співбесіді на обрану тему, ініціативне говоріння, запитання до членів журі, адекватне реагування на їхні запитання, аргументування тощо).

Вітаємо переможців і бажаємо не зупинятись на досягнутому, працювати наполегливо і надалі долати перешкоди та здійснювати свої мрії!

 

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках роботи Європейського корпусу експертів в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету працював волонтер із Німеччини, спеціаліст кулінарного напряму, фахівець з питань підготовки конкурсантів до участі в національних та міжнародних кулінарних конкурсахГюнтер Вайнберг. З метою удосконалення практичних вмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 07 листопада 2018

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком

12 листопада на кафедрі обліку і аудиту відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні», яку прочитала для здобувачів освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» НУХТ і Волинського фахового коледжу нашого університету старша консультантка податкової практики компанії «Forvis Mazars» Карина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком 12 листопада 2024

Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023