Н У Х Т

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак»

19 квітня 2018

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак»

ПАТ «Фармак» - один із кращих заводів Європи та лідер фармацевтичної промисловості України. Підприємство має досвід виробництва лікарських засобів вже понад 90 років. Мабуть, саме тому він входить до ТОП-10 найкращих фармацевтичних підприємств Європи.

Завдяки новому проекту ПАТ «Фармак» - Farmak_Lab, який відбувся 17-го квітня, студенти нашого університету, напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» мали можливість відвідати завод «Фармак» та прослухати лекції «Сучасні підходи в розробленні генериків у вигляді твердих лікарських форм» Світлани Гурєєвої та «Дослідження профілів розчинення ГЛЗ у вигляді твердих лікарських форм» Юлії Кондратової. Лектори ділилися практичним досвідом своєї професійної діяльності та давали відповіді на питання, що цікавили присутніх, цим самим заохочуючи їх до глибшого вивчення професійної тематики.

У рамках заходу побували у першому цеху, де виробляються різні інсулінові засоби, оглянули сучасне інноваційне обладнання. Важливим фактором для цього виробництва є чистота - тут дотримуються всіх вимог для створення ідеальних умов чистоти. Весь робочий процес відповідає вимогам GMP. Студенти пересвідчились у професіоналізмі співробітників і дізналися багато про перебіг процесу створення лікарських засобів.

Наприкінці зустрічі очікував сюрприз: подарунки від «Фармак» та іменні сертифікати. Співробітники заводу пропонували продовжувати співпрацю, мотивували студентів на наукові розробки в сфері фармації, запрошували брати участь у різних проектах «Фармака». Студенти щиро вдячні співробітникам підприємства за можливість побачити на власні очі європейську перспективу в Україні. 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слід зазначити, що Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 05 жовтня 2018

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії

Нова вступна кампанія наближається, тому у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ всіляко намагаються рекламувати заклад і запрошують до себе потенційних вступників. Днями до коледжу завітали учні ПТО, які здобувають робітничу професію хлібопекаря і могли б продовжити навчання для здобуття фаху молодшого спеціаліста зі спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії 19 березня 2018

Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо!

Незважаючи ні на які обставини, науковий гурток на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує працювати. Під керівництвом професорки Вікторії Дорохович молоді науковці ведуть дослідження, впровадження результатів яких стане у пригоді кондитерській галузі. На засіданні гуртка, що відбулося на початку червня, опрацювали мет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо! 01 липня 2022