Н У Х Т

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак»

19 квітня 2018

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак»

ПАТ «Фармак» - один із кращих заводів Європи та лідер фармацевтичної промисловості України. Підприємство має досвід виробництва лікарських засобів вже понад 90 років. Мабуть, саме тому він входить до ТОП-10 найкращих фармацевтичних підприємств Європи.

Завдяки новому проекту ПАТ «Фармак» - Farmak_Lab, який відбувся 17-го квітня, студенти нашого університету, напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» мали можливість відвідати завод «Фармак» та прослухати лекції «Сучасні підходи в розробленні генериків у вигляді твердих лікарських форм» Світлани Гурєєвої та «Дослідження профілів розчинення ГЛЗ у вигляді твердих лікарських форм» Юлії Кондратової. Лектори ділилися практичним досвідом своєї професійної діяльності та давали відповіді на питання, що цікавили присутніх, цим самим заохочуючи їх до глибшого вивчення професійної тематики.

У рамках заходу побували у першому цеху, де виробляються різні інсулінові засоби, оглянули сучасне інноваційне обладнання. Важливим фактором для цього виробництва є чистота - тут дотримуються всіх вимог для створення ідеальних умов чистоти. Весь робочий процес відповідає вимогам GMP. Студенти пересвідчились у професіоналізмі співробітників і дізналися багато про перебіг процесу створення лікарських засобів.

Наприкінці зустрічі очікував сюрприз: подарунки від «Фармак» та іменні сертифікати. Співробітники заводу пропонували продовжувати співпрацю, мотивували студентів на наукові розробки в сфері фармації, запрошували брати участь у різних проектах «Фармака». Студенти щиро вдячні співробітникам підприємства за можливість побачити на власні очі європейську перспективу в Україні. 

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Бориспільський завод продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса», який входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen». Під час відвідування цеху з виробництва сухих сніданків студенти мали змогу детально познайомитися з роботою екструдера, вивчити параметри виробництва різних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса» 25 травня 2018

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

11 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи у форматі відеоконференції розпочалися публічні захисти кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Тепло привітали «перших ластівок» серед магістрів в.о. завідувачки кафедри Лариса Шаран і головуюча Ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи 15 лютого 2021

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентки-біотехнологині першого курсу, групи БТ-1-1 Марія Каменна та Тетяна Тарасенко разом зі студентом другого курсу, головою профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Максимом Клименком завітали до гімназії «Потенціал» та запросили одинадцятикласників до сім'ї факультету БТЕК. Розповідь розп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю 20 жовтня 2023

Гостьова лекція для здобувачів ступеня «доктор філософії» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» для здобувачів освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії». Для проведення лекції «Сучасний стан виробництва пектині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів ступеня «доктор філософії» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 березня 2024