Н У Х Т

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

16 листопада 2020

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів».

12-13 листопада 2020 року компанія PROFI CLUB у онлайн-форматі організувала черговий курс «Практикум по системі HACCP» для усіх, кого цікавлять норми харчової безпеки в сфері HoReCa. До навчання долучилися доценти кафедри готельно-ресторанної справи Наталія Бондар і В’ячеслав Губеня.

Семінар проводила сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства і спеціаліст із розроблення та впровадження НАССР Вікторія Облак. Зокрема, були детально розглянуті питання щодо актуального законодавства України з HACCP і відповідальності за порушення норм, повноваження Держпродспоживслужби; причини, процедури і етапи впровадження системи НАССР на прикладі кафе/ресторану; розроблення документації та практичні приклади заповнення документів для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства, а також поради з ведення поточних журналів. Також було наголошено на основних проблемах іа поширених помилках під час впровадженні системи НАССР у ресторанному бізнесі.

Опублікований: 16-11-2020
Читайте також:
Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу»

16 жовтня 2019 року відбулося нагородження переможців флешмобу «Зроби фото біля муралу», який проводився кафедрою туристичного та готельного бізнесу у рамках святкування Всесвітнього дня туризму та 135-річчя НУХТ. Відзначимо, що участь у флешмобі взяли не тільки студенти, а й викладачі кафедри. Так, переможцями флешмобу стали студенти 3 курсу Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу» 17 жовтня 2019

Дослідження магістрантів-екологів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Здобувачі освіти НУХТ мають можливість користуватися потужностями Проблемної науково-дослідної лабораторії та Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Зокрема заняття з дисципліни «Екологічна модернізація виробництва» для магістрантів освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження магістрантів-екологів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 24 травня 2024

До найпопулярнішого онлайн-курсу за всю історію Єльського університету долучилися студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу прослухали відомий на весь світ курс «Наука добробуту». Він був створений на базі Єльського університету і зараз з ним може безкоштовно ознайомитись кожний на онлайн-платформі Coursera. Сучасна та прогресивна молодь трансформувала поняття «щастя» та «добробуту» на власний розсуд. Традиційне мірило щастя, яке було притама...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До найпопулярнішого онлайн-курсу за всю історію Єльського університету долучилися студенти кафедри маркетингу 28 травня 2020

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу 24 червня 2019