Н У Х Т

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

16 листопада 2020

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів».

12-13 листопада 2020 року компанія PROFI CLUB у онлайн-форматі організувала черговий курс «Практикум по системі HACCP» для усіх, кого цікавлять норми харчової безпеки в сфері HoReCa. До навчання долучилися доценти кафедри готельно-ресторанної справи Наталія Бондар і В’ячеслав Губеня.

Семінар проводила сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства і спеціаліст із розроблення та впровадження НАССР Вікторія Облак. Зокрема, були детально розглянуті питання щодо актуального законодавства України з HACCP і відповідальності за порушення норм, повноваження Держпродспоживслужби; причини, процедури і етапи впровадження системи НАССР на прикладі кафе/ресторану; розроблення документації та практичні приклади заповнення документів для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства, а також поради з ведення поточних журналів. Також було наголошено на основних проблемах іа поширених помилках під час впровадженні системи НАССР у ресторанному бізнесі.

Опублікований: 16-11-2020
Читайте також:
До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

11 лютого 2022 р. науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції – професори Олександра Нєміріч і Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька і Наталія Стукальська та старший викладач Володимир Польовик взяли участь у міжнародному вебінарі «Переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику» від DORA. Учасники обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2022

День маркетолога-2025: синергія освіти та бізнесу

У студентському клубі університету відбулося щорічне свято, присвячене Дню маркетолога – «Love is ... Marketing», учасниками якого стали здобувачі вищої освіти усіх курсів спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг» бакалаврського та магістерського рівня, а також викладачі та представники бізнес-структур. Маркетингова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День маркетолога-2025: синергія освіти та бізнесу 27 жовтня 2025

Кадровий «голод» ринку холоду

8 лютого 2024 року представники фірми ТОВ «Термоком» – директор Дмитро Варичев і HR-менеджерка Вікторія Петрович презентували свою організацію здобувачам освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадровий «голод» ринку холоду 09 лютого 2024

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП

25 вересня 2024 року кафедру теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відвідала фахівчиня з навчання, оцінювання та розвитку персоналу компанії МХП Валентина Зірка. Гостя зустрілася з гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології», доцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП 26 вересня 2024