Н У Х Т

Лекторій від представників мережі готелів Hilton

29 жовтня 2024

Лекторій від представників мережі готелів Hilton

Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» відвідали онлайн-лекторій «Стан та перспективи розвитку готельної мережі Hilton  в умовах сьогодення» від спікерки-директорки управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародний-діловий центр «Готель Hilton Kyiv» Антоніни Форостяної. 

Під час заходу було презентовано історію Hilton Kyiv, корпоративну культуру і цінності, особливості практичної підготовки у Hilton Kyiv відповідно до високих міжнародних стандартів, лайфхаки з написання резюме і успішного проходження співбесіди, доповнені інтерактивним завданням. Лекторій був змістовним, натхненним, мотивуючим із максимальним залученням кожного слухача.

Здобувачі освіти обговорювали перспективи розвитку та проаналізували сучасні тренди в готельній мережі.

Особливу увагу спікерка звернула на можливість працевлаштування та особливості проходження практики в готелі Hilton Kyiv, який є традиційною базою практичної підготовки здобувачів освіти кафедри готельно-ресторанної справи.

Антоніна Форостяна підкреслила високий рівень теоретичної підготовки, мотивації і бажання навчатися наших здобувачів, навички міжособистісного спілкування та іншомовну компетентність. Лекторка зазначила, що дуже пишається студентами і випускниками факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, які професійно розвиваються і кар’єрно зростають у Hilton Kyiv.

Викладачі пишаються своїми успішними випускниками і кожним здобувачем вищої освіти, про якого отримують схвальний відгук керівника практики від готельного підприємства.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро дякує стейкхолдерам – готельній мережі Hilton за співпрацю й значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти та постійне удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
SMM в Instagram&TikTok: мейнстрими від здобувачів кафедри маркетингу

Маркетинг соціальних мереж, вірусність і Buzz-ефект – актуальна тема сучасного маркетолога, рекламіста і підприємця. Саме ці трендові напрями популяризації брендів зібрали студентів кафедри маркетингу на черговому засіданні наукового студентського гуртка «Інтелектуал». Теоретична частина та практичні кейси виявились цікавими для здобувачів спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

SMM в Instagram&TikTok: мейнстрими від здобувачів кафедри маркетингу 14 травня 2025

Тонкощі використання ферментів і мікроорганізмів у виробництві сиру: цінним досвідом ділиться професіонал-практик

Нещодавно на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася онлайн-лекція «Ферменти і мікроорганізми у виробництві сиру», що прочитав інженер-технолог ТОВ «Хр. Хансен Україна» Володимир Поліщук. Лекцію також прослухали студенти-біотехнологи  у рамках вивчення дисципліни «Харчова біотехнологія» (лектор – д.т.н., професор, завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі використання ферментів і мікроорганізмів у виробництві сиру: цінним досвідом ділиться професіонал-практик 22 листопада 2023

Над новою системою управління та фінансування науки працюють фахівці МОН спільно з експертами та громадськістю

До кінця року в Україні мають запрацювати Нацрада з питань розвитку науки і технологій та Національний фонд досліджень, створення яких передбачене новим ЗУ «Про науку і науково-технічну діяльність», про це йшлося під час обговорення у Міністерстві освіти і науки проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року в частині, що стос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над новою системою управління та фінансування науки працюють фахівці МОН спільно з експертами та громадськістю 18 січня 2017

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment»

Здобувачі групи ХЕ-3-12 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» отримали можливість провести виїзне практичне заняття в умовах сучасного харчового підприємства в рамках вивчення дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» під керівництвом лекторки, в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment» 19 квітня 2024