Н У Х Т

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

18 квітня 2018

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

Щорічно між групами студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр», у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа», проводиться конкурс з тематичного оформлення столів до різних свят чи подій.

Цього року марафон дружніх змагань розпочала група ГС-1-3. Студентами були обрані різні тематичні заходи: весілля, дитячий день народження, День Святого Валентина та Масляна. Першокурсники, незважаючи на невеликий досвід, вдало відтворили атмосферу обраних свят, розробили меню для заходів, розповіли цікаві історії про свої свята. А слухачами та своєрідним журі стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи: доцент Віта Цирульнікова, старші викладачі Оксана Кирпіченкова і Олена Тищенко, асистенти Олена Блощинська і Олег Бортнічук.

Викладачі високо оцінили виконані роботи та мотивували студентів на подальші звершення й успіхи у готельно-ресторанній справі. 

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» здобувачі-бакалаври четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» обговорили сучасні тренди в організації івент-заходів із засновницею й власницею проєкту Yashta Events, успішною випускницею кафедри готельно-ресторанної справи Олександрою Яштою. Олександра под...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи 18 лютого 2025

Викладачі НУХТ впроваджують інноваційні лабораторні роботи

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління впроваджено в навчальний процес нову лабораторну роботу по керуванню промисловими системами з мобільних гаджетів. Лабораторна робота передбачає розроблення та налагодження людино-машинного інтерфейсу для гаджетів під Android та iOS у зв’язку зі SCADA (через OPC UA <-> OPC DA шлюз від ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ впроваджують інноваційні лабораторні роботи 09 січня 2018

100-річчю бою під Крутами присвячується…

29 січня відповідно до Указу Президента України від 15 січня 2007 року №15/07 українська спільнота відзначає День пам'яті Героїв Крут. На рубежі 1917-1918 рр. розгорнулася інтервенція російсько-більшовицьких військ в Україну. Керівництво УНР мусило вислати проти неї переважну частину своїх військ. Тоді ж був створений загін із числа добровольців (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

100-річчю бою під Крутами присвячується… 29 січня 2018

Відкрите заняття на кафедрі експертизи харчових продуктів

16 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття асистента кафедри Марії Янчик з дисципліни вільного вибору студентів «Основи сенсорного аналізу» для студентів другого курсу напряму підготовки  «Харчові технології». Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лабораторного заняття «Методи пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття на кафедрі експертизи харчових продуктів 17 березня 2018