Н У Х Т

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

11 грудня 2024

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі.

Доцентка кафедри Ірина Корецька навела перелік освітніх програм бакалаврського рівня здобуття освіти і розповіла про особливості вступу у 2025 році. Також вона разом зі здобувачкою групи ХЧ-3-2 Оленою Шепелевою надала поради і провела майстер-клас зі сервірування святкового новорічного столу. Зокрема ліцеїсти отримали практичні навички, тренуючи різні способи складання серветок, адже саме завдяки серветці сервірування столу набуває вишуканості і закінченості.

Неймовірні емоції викликав інтерактив від старшого викладача Володимира Польовика та його «правої руки», здобувача групи ХЧ-3-2 Дмитра Фастаковського, під керівництвом яких десятикласники опанували безліч варіантів приготування святкової закуски – канапок.

Зустріч відбувалася у дружній атмосфері, учні завзято конкурували між собою при виконанні завдань і пізнавали особливості професій сфери технологій харчової продукції.

Освітня спільнота ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі висловила щиру вдячність викладачам кафедри за цікавий виїзний профорієнтаційний майстер-клас і сподівання на подальше зміцнення співпраці.

Опублікований: 11-12-2024
Читайте також:
Виконуючи магістерські роботи, біотехнологи-заочники реалізовують свої розробки на практиці

22 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали кваліфікаційні магістерські роботи студенти заочної форми навчання освітніх програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На розгляд комісії, яку очолювала завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконуючи магістерські роботи, біотехнологи-заочники реалізовують свої розробки на практиці 26 лютого 2019

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу

Співпраця викладачів закладів вищої освіти та експертів із багаторічним досвідом створює передумови для ведення навчального процесу, орієнтованого на майбутню професійну діяльність здобувачів освіти. Таке партнерство забезпечує інтеграцію теоретичних знань із практичними компетенціями, що є визначальним чинником формування конкурентоспроможності ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу 26 листопада 2024

Новий досвід для студентів і викладачів – модульний контроль online

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології намагаються максимально адаптувати навчальний процес під сучасні реалії: організовують online-лабораторні роботи, проводять практичні та лекційні заняття, ну і звичайно, не забувають про контроль знань здобувачів освіти. Звичний для них модульний тиждень, який раніше проходив усно і в університеті, ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід для студентів і викладачів – модульний контроль online 06 листопада 2020

Підсумки засідання секції «Хімія» ювілейної конференції молодих науковців

Ось і промайнув ще один науковий рік. Він був нелегким, але, незважаючи на воєнний стан, молоді вчені нашого університету продовжували дослідження, знаходили однодумців, робили все можливе і неможливе для нашої перемоги і розвитку вітчизняної науки. Своєрідним і уже традиційним підсумком наукового року в нашому університеті є Міжнародна наукова ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки засідання секції «Хімія» ювілейної конференції молодих науковців 11 квітня 2024