Н У Х Т

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

11 грудня 2024

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі.

Доцентка кафедри Ірина Корецька навела перелік освітніх програм бакалаврського рівня здобуття освіти і розповіла про особливості вступу у 2025 році. Також вона разом зі здобувачкою групи ХЧ-3-2 Оленою Шепелевою надала поради і провела майстер-клас зі сервірування святкового новорічного столу. Зокрема ліцеїсти отримали практичні навички, тренуючи різні способи складання серветок, адже саме завдяки серветці сервірування столу набуває вишуканості і закінченості.

Неймовірні емоції викликав інтерактив від старшого викладача Володимира Польовика та його «правої руки», здобувача групи ХЧ-3-2 Дмитра Фастаковського, під керівництвом яких десятикласники опанували безліч варіантів приготування святкової закуски – канапок.

Зустріч відбувалася у дружній атмосфері, учні завзято конкурували між собою при виконанні завдань і пізнавали особливості професій сфери технологій харчової продукції.

Освітня спільнота ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі висловила щиру вдячність викладачам кафедри за цікавий виїзний профорієнтаційний майстер-клас і сподівання на подальше зміцнення співпраці.

Опублікований: 11-12-2024
Читайте також:
Починається конкурс українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр

МОН України та Держагентство з розвитку освіти Латвійської Республіки оголошують конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки. Прийом проектів триватиме з 15 березня до 15 травня 2018 року. Конкурс відкритий для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вишів, науково-дослідних установ і підприємств о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починається конкурс українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр 15 березня 2018

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів. Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування 20 вересня 2019

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для вирішення задачі оцінки якості харчових продуктів» за участю асистента кафедри експертизи харчових продуктів Асі Калініченко. Під час семінару Ася Калініченко пояснила схему аналізу даних «електронного носа» на базі п’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Академічна доброчесність – завжди актуально!

Нещодавно здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ та гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін отримали важливі знання про академічну доброчесність на вебінарі, який відбувся за сприяння Полтавського державного аграрного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – завжди актуально! 01 травня 2024