Н У Х Т

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

11 грудня 2024

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі.

Доцентка кафедри Ірина Корецька навела перелік освітніх програм бакалаврського рівня здобуття освіти і розповіла про особливості вступу у 2025 році. Також вона разом зі здобувачкою групи ХЧ-3-2 Оленою Шепелевою надала поради і провела майстер-клас зі сервірування святкового новорічного столу. Зокрема ліцеїсти отримали практичні навички, тренуючи різні способи складання серветок, адже саме завдяки серветці сервірування столу набуває вишуканості і закінченості.

Неймовірні емоції викликав інтерактив від старшого викладача Володимира Польовика та його «правої руки», здобувача групи ХЧ-3-2 Дмитра Фастаковського, під керівництвом яких десятикласники опанували безліч варіантів приготування святкової закуски – канапок.

Зустріч відбувалася у дружній атмосфері, учні завзято конкурували між собою при виконанні завдань і пізнавали особливості професій сфери технологій харчової продукції.

Освітня спільнота ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі висловила щиру вдячність викладачам кафедри за цікавий виїзний профорієнтаційний майстер-клас і сподівання на подальше зміцнення співпраці.

Опублікований: 11-12-2024
Читайте також:
Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»!

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» взяли активну участь у конкурсі рецептів «Гарбузовий маєток» за результатами 2023-2024 навчального року, що відбувся за підтримки Асоціації рестораторів та готельєрів м. Дніпра та її директорки Олени Булах: Анатолій Кравченко з рецептом «Гарбузові рафаелки» (керівниця – доцентка, к.т.н. Ольга Ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»! 31 жовтня 2024

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом

Cambridge Empower – онлайн-платформа для вивчення англійської мови студентами, безкоштовний доступ до якої наш університет отримав як знак підтримки, яку надає Україні британська спільнота від початку повномасштабного вторгнення. Навчальні курси розраховані на спільну роботу викладачів і студентів та спрямовані на формування продуктивних комунікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом 16 лютого 2024

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 жовтня викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ігор Присяжний провів відкрите заняття «Забруднення та охорона атмосфери» з дисципліни «Основи екології» студентам другого курсу спеціальності «Харчові технології». Метою заняття було формування у студентів знань про склад і значення атмосфери, джерела та наслідки забруд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні 23 жовтня 2018