Н У Х Т

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

25 лютого 2020

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво працює відповідно до міжнародних стандартів і вимог GMP (Good Manufacturing Practice) і сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015.

Контроль кожної серії продукції проводиться на цільових видах тварин у власному віварії і пташнику. Оцінюється нешкідливість, імуногенність, легкість введення, тривалість курсу лікування та інші параметри. Кожний продукт проходить перевірку в порівнянні з аналогами відомих світових брендів у дослідних господарствах.

Продукція допускається до продажу тільки при досягненні результатів контролю, порівнянних із кращими аналогами.

«BioTestLab» - це роки наукових досліджень і успішних рішень ключем яких, є злагоджена колективна робота співробітників науково-дослідного центру, виробничого підприємства, адміністративної структури. Однією з важливих гілок розвитку підприємство вважає залучення та навчання молодих спеціалістів, тому практична підготовка студентів профільних спеціальностей є однією з пріоритетів, зокрема для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року технологічну та переддипломну практику на базі «BioTestLab» проходили студенти 4 курсу Дарія Багатиренко, Катерина Піддубняк, Ярослава Омельченко та Богдан Шурхал.

«BioTestLab» уже 30 років зустрічає практикантів широко відкритими дверима та щирими усмішками персоналу. Одразу кожний зі студентів одержує місце проходження практики та куратора – співробітника підприємства, який буде керувати процесом проходження практики. Студентів ознайомлюють із правилами техніки безпеки, проводять повну і детальну екскурсію підприємством.

Після ознайомлювальної екскурсії студентів розподілили у різні відділи для більш детального ознайомлення з ділянками виробництва.

На підприємстві студентам надають можливість вивчити особливості усього технологічного процесу, а також ознайомитись із основними етапами підготовки виробництва, що дозволяє закріпити знання, одержані при вивченні навчальних дисциплін «Основи проектування біотехнологічних виробництв», «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв»  «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами HACCP» та ін.

Особливо цікавим, як зізнаються студенти, було виробництво вакцин на основі курячих ембріонів у секторі виробництва інактивованих ембріональних вакцин.

Бажаємо наснаги в опануванні технологічних операцій на фармацевтичному виробництві!

 

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Запрошення на День відкритих дверей НУХТ від кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Бажаєте опановувати технічні або економічні спеціальності? Цікавитесь технологією виробництва харчових продуктів, хімією, здоровим харчуванням? Бажаєте захищати навколишнє середовище? Вам до нас! Ласкаво просимо до Національного університету харчових технологій», – такими словами звернулася до десятикласників спеціалізованої загальноосвітньої школ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на День відкритих дверей НУХТ від кафедри іноземних мов професійного спрямування 05 жовтня 2018

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки. 2 червня 2018 року ностальгія за коледжем приве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників 04 червня 2018

Локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» розпочато в Навчально-науковому інституті харчових технологій

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2023 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко окреслила коло завдань, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» розпочато в Навчально-науковому інституті харчових технологій 13 січня 2023

Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальники діляться досвідом 16 квітня 2019