Н У Х Т

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

25 лютого 2020

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво працює відповідно до міжнародних стандартів і вимог GMP (Good Manufacturing Practice) і сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015.

Контроль кожної серії продукції проводиться на цільових видах тварин у власному віварії і пташнику. Оцінюється нешкідливість, імуногенність, легкість введення, тривалість курсу лікування та інші параметри. Кожний продукт проходить перевірку в порівнянні з аналогами відомих світових брендів у дослідних господарствах.

Продукція допускається до продажу тільки при досягненні результатів контролю, порівнянних із кращими аналогами.

«BioTestLab» - це роки наукових досліджень і успішних рішень ключем яких, є злагоджена колективна робота співробітників науково-дослідного центру, виробничого підприємства, адміністративної структури. Однією з важливих гілок розвитку підприємство вважає залучення та навчання молодих спеціалістів, тому практична підготовка студентів профільних спеціальностей є однією з пріоритетів, зокрема для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року технологічну та переддипломну практику на базі «BioTestLab» проходили студенти 4 курсу Дарія Багатиренко, Катерина Піддубняк, Ярослава Омельченко та Богдан Шурхал.

«BioTestLab» уже 30 років зустрічає практикантів широко відкритими дверима та щирими усмішками персоналу. Одразу кожний зі студентів одержує місце проходження практики та куратора – співробітника підприємства, який буде керувати процесом проходження практики. Студентів ознайомлюють із правилами техніки безпеки, проводять повну і детальну екскурсію підприємством.

Після ознайомлювальної екскурсії студентів розподілили у різні відділи для більш детального ознайомлення з ділянками виробництва.

На підприємстві студентам надають можливість вивчити особливості усього технологічного процесу, а також ознайомитись із основними етапами підготовки виробництва, що дозволяє закріпити знання, одержані при вивченні навчальних дисциплін «Основи проектування біотехнологічних виробництв», «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв»  «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами HACCP» та ін.

Особливо цікавим, як зізнаються студенти, було виробництво вакцин на основі курячих ембріонів у секторі виробництва інактивованих ембріональних вакцин.

Бажаємо наснаги в опануванні технологічних операцій на фармацевтичному виробництві!

 

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Гарна традиція – підсумовувати у листопаді: в університеті відбулася конференція 24-ї секції Наукової ради МОН

10-11 листопада 2020 р. у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в університеті працювала ІХ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна традиція – підсумовувати у листопаді: в університеті відбулася конференція 24-ї секції Наукової ради МОН 12 листопада 2020

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації

Протягом останнього місяця навчального року в університеті працюють курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників і навчально-допоміжного персоналу дирекцій інститутів, деканатів факультетів, кафедр. З останніми новаціями і вимогами слухачів знайомлять фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ, а також кафедри гуманітарних дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації 15 червня 2021

Відчуваємо підтримку іноземних колег!

Сьогодні в нашому університеті гаряче. З самого ранку розпочалися засідання численних секцій нашої традиційної, цього року ювілейної, 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Ми отримуємо вітання від наших добрих друзів, багаторічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відчуваємо підтримку іноземних колег! 11 квітня 2024

Кращих визначено!

Нещодавно на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся традиційний конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Щорічно в цьому конкурсі беруть участь здобувачі денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращих визначено! 23 травня 2025