Н У Х Т

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

25 лютого 2020

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво працює відповідно до міжнародних стандартів і вимог GMP (Good Manufacturing Practice) і сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015.

Контроль кожної серії продукції проводиться на цільових видах тварин у власному віварії і пташнику. Оцінюється нешкідливість, імуногенність, легкість введення, тривалість курсу лікування та інші параметри. Кожний продукт проходить перевірку в порівнянні з аналогами відомих світових брендів у дослідних господарствах.

Продукція допускається до продажу тільки при досягненні результатів контролю, порівнянних із кращими аналогами.

«BioTestLab» - це роки наукових досліджень і успішних рішень ключем яких, є злагоджена колективна робота співробітників науково-дослідного центру, виробничого підприємства, адміністративної структури. Однією з важливих гілок розвитку підприємство вважає залучення та навчання молодих спеціалістів, тому практична підготовка студентів профільних спеціальностей є однією з пріоритетів, зокрема для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року технологічну та переддипломну практику на базі «BioTestLab» проходили студенти 4 курсу Дарія Багатиренко, Катерина Піддубняк, Ярослава Омельченко та Богдан Шурхал.

«BioTestLab» уже 30 років зустрічає практикантів широко відкритими дверима та щирими усмішками персоналу. Одразу кожний зі студентів одержує місце проходження практики та куратора – співробітника підприємства, який буде керувати процесом проходження практики. Студентів ознайомлюють із правилами техніки безпеки, проводять повну і детальну екскурсію підприємством.

Після ознайомлювальної екскурсії студентів розподілили у різні відділи для більш детального ознайомлення з ділянками виробництва.

На підприємстві студентам надають можливість вивчити особливості усього технологічного процесу, а також ознайомитись із основними етапами підготовки виробництва, що дозволяє закріпити знання, одержані при вивченні навчальних дисциплін «Основи проектування біотехнологічних виробництв», «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв»  «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами HACCP» та ін.

Особливо цікавим, як зізнаються студенти, було виробництво вакцин на основі курячих ембріонів у секторі виробництва інактивованих ембріональних вакцин.

Бажаємо наснаги в опануванні технологічних операцій на фармацевтичному виробництві!

 

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відсвяткували 90-річчя з дня заснування навчального закладу

На урочистості з нагоди ювілею завітали представники облдержадміністрації, обласної ради, департаменту освіти і науки, міської ради, вчені НУХТ, представники виробництва, випускники коледжу. Дев’яносторічну історію коледжу створювали декілька поколінь людей, які свого часу пов’язали долю з навчальним закладом. З великою шаною вітали присутні ветер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відсвяткували 90-річчя з дня заснування навчального закладу 30 жовтня 2018

Здобувачки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниці Міжнародного конкурсу стартапів

Здобувачки освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Вікторія Ковальчук та Ганна Тімченко – переможниці ІІ туру (фіналу) Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge». Підведення підсумків та оголошення переможців відбулося 27 березня 2024 року під час проведення фіналу конкурсу в Державном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниці Міжнародного конкурсу стартапів 29 березня 2024

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Дотримування засад академічної доброчесності дає змогу кожному здобувачеві вищої освіти якісно розвиватися як особистості та конкурентоспроможному фахівцю. Відповідно до Закону України «Про освіту» академічна доброчесність стала обов’язковою складовою системи забезпечення я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності 09 вересня 2021