Н У Х Т

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

25 лютого 2020

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво працює відповідно до міжнародних стандартів і вимог GMP (Good Manufacturing Practice) і сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015.

Контроль кожної серії продукції проводиться на цільових видах тварин у власному віварії і пташнику. Оцінюється нешкідливість, імуногенність, легкість введення, тривалість курсу лікування та інші параметри. Кожний продукт проходить перевірку в порівнянні з аналогами відомих світових брендів у дослідних господарствах.

Продукція допускається до продажу тільки при досягненні результатів контролю, порівнянних із кращими аналогами.

«BioTestLab» - це роки наукових досліджень і успішних рішень ключем яких, є злагоджена колективна робота співробітників науково-дослідного центру, виробничого підприємства, адміністративної структури. Однією з важливих гілок розвитку підприємство вважає залучення та навчання молодих спеціалістів, тому практична підготовка студентів профільних спеціальностей є однією з пріоритетів, зокрема для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року технологічну та переддипломну практику на базі «BioTestLab» проходили студенти 4 курсу Дарія Багатиренко, Катерина Піддубняк, Ярослава Омельченко та Богдан Шурхал.

«BioTestLab» уже 30 років зустрічає практикантів широко відкритими дверима та щирими усмішками персоналу. Одразу кожний зі студентів одержує місце проходження практики та куратора – співробітника підприємства, який буде керувати процесом проходження практики. Студентів ознайомлюють із правилами техніки безпеки, проводять повну і детальну екскурсію підприємством.

Після ознайомлювальної екскурсії студентів розподілили у різні відділи для більш детального ознайомлення з ділянками виробництва.

На підприємстві студентам надають можливість вивчити особливості усього технологічного процесу, а також ознайомитись із основними етапами підготовки виробництва, що дозволяє закріпити знання, одержані при вивченні навчальних дисциплін «Основи проектування біотехнологічних виробництв», «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв»  «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами HACCP» та ін.

Особливо цікавим, як зізнаються студенти, було виробництво вакцин на основі курячих ембріонів у секторі виробництва інактивованих ембріональних вакцин.

Бажаємо наснаги в опануванні технологічних операцій на фармацевтичному виробництві!

 

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Цікавий досвід вивчення англійської мови

Кафедра іноземних мов професійного спрямування постійно знаходиться в пошуку нових форм і методів викладання іноземних мов. Цьому сприяють різноманітні заходи іноземними мовами – конкурси, розмовні клуби, зустрічі, тематичні презентації. У вивченні англійської мови особлива увага має приділятися говорінню, оскільки в Україні на законодавчому рівні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий досвід вивчення англійської мови 05 квітня 2024

Нетворкінг викладачів кафедри готельно-ресторанної справи із фахівцями індустрії гостинності

Щороку на початку квітня в межах виставки гастрономічних рішень для фахівців індустрії гостинності їжі поза домом (WorldFood Gastro Days) відбуваються заходи, що відкривають унікальні можливості для створення гастрономічних вражень, розкривають секрети успіху закупівлі та гастрономічну спадщину України, підтримують HoReCa. На одному з таких заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг викладачів кафедри готельно-ресторанної справи із фахівцями індустрії гостинності 14 квітня 2025

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Учасники заходу працювали у секціях «Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці 15 жовтня 2020

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018