Н У Х Т

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

09 вересня 2021

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Дотримування засад академічної доброчесності дає змогу кожному здобувачеві вищої освіти якісно розвиватися як особистості та конкурентоспроможному фахівцю.

Відповідно до Закону України «Про освіту» академічна доброчесність стала обов’язковою складовою системи забезпечення якості освіти в університеті. Тож викладачі кафедри гуманітарних дисциплін розпочали навчальний рік із тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності.

Студентам було пояснено, що передбачає дотримання академічної доброчесності здобувачами освіти та що вважаються її порушенням, що таке академічна відповідальність. 

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

4 грудня 2019 року відразу два асистенти кафедри технології молока і молочних продуктів – випускники аспірантури НУХТ успішно захистили дисертаційні роботи у  спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03. Дисертаційні роботи асистентів Оксани Басс («Удосконалення технології морозива із цукрозамінниками», науковий керівник – д.т.н., проф. Галина Поліщук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами 10 грудня 2019

Презентація освітньої програми «Менеджмент персоналу» у Васильківському професійному ліцеї

Гарантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» Ліана Мазник відвідала Комунальний навчальний заклад Київської обласної ради Васильківський професійний ліцей – заклад із сучасним освітнім простором, професійною та гостинною командою, талановитими і мотивованими здобувачами. Під час зустрічей з групами різних спеціальностей і курсів, викладачка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Менеджмент персоналу» у Васильківському професійному ліцеї 03 жовтня 2024

Фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі біотехнології і мікробіології

Ось і дійшли кінця цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавр на кафедрі біотехнології і мікробіології. Екзаменаційній комісії були представлені 42 кваліфікаційні роботи, кожна з яких є певною мірою унікальною, оскільки перелік тем, який, до речі, щорічно поповнюється, охоплював різноманітні сфери біотехнологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 червня 2021

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

Одним із основних аспектів виховної роботи кафедри технології молока і молочних продуктів є професійна орієнтація, що передбачає заходи, спрямовані на допомогу молоді у виборі майбутньої професії. Головною метою цієї роботи є популяризація нашого університету харчових технологій та вищої освіти загалом. Важливою частиною профорієнтаційних заходів є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів 13 травня 2024