Н У Х Т

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

09 вересня 2021

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Дотримування засад академічної доброчесності дає змогу кожному здобувачеві вищої освіти якісно розвиватися як особистості та конкурентоспроможному фахівцю.

Відповідно до Закону України «Про освіту» академічна доброчесність стала обов’язковою складовою системи забезпечення якості освіти в університеті. Тож викладачі кафедри гуманітарних дисциплін розпочали навчальний рік із тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності.

Студентам було пояснено, що передбачає дотримання академічної доброчесності здобувачами освіти та що вважаються її порушенням, що таке академічна відповідальність. 

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції» відбулося у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

27 січня 2017 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Понад сорок юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців із технології приготування їжі. В.о. директора коледжу Віктор Федо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції» відбулося у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 30 січня 2017

Свято праці і спілкування у Вінницькому коледжі НУХТ

Восени, коли природа вражає розмаїттям своїх барв, у Вінницькому коледжі нашого університету уже стало доброю традицією проводити ярмарок «Дари осені». Справжнє свято праці і спілкування влаштувала коледжанська родина напередодні Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. Пряний аромат свіжої випічки та живих квітів, невід’ємні сим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято праці і спілкування у Вінницькому коледжі НУХТ 12 жовтня 2018

Знайомство з Галичиною у рамках декади комісії суспільних дисциплін

У рамках декади комісії суспільних дисциплін, студенти 911 групи спеціальності «Комп’ютерні науки» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 21-22 квітня 2018 року з викладачем суспільних дисциплін Людмилою Белінською відвідали Галицький край. Історико-архітектурний ансамбль цього регіону вражаючий, колоритний, насичений великими ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з Галичиною у рамках декади комісії суспільних дисциплін 23 квітня 2018

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

Сьогодні доцентки кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і Ольга Чернюшок взяли участь у конференції «Сирне коло», організованій Асоціацією виробників сиру України. Захід об’єднав тих, хто творить майбутнє харчової галузі – виробників, науковців, підприємців, крафтовиків і представників влади. Гарантка освітньо-наукової магісте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості! 09 травня 2025