Н У Х Т

Профорієнтація від студентів

30 січня 2018

Профорієнтація від студентів

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри іноземних мов професійного спрямування на період дистанційного навчання відбулися зустрічі студентів НУХТ із майбутніми вступниками.

Доцент кафедри Галина Лук’янець спонукала своїх студентів до зустрічі з учнями Опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5» та Жашківської спеціалізованої школи №1 із поглибленим вивченням окремих предметів. А першокурсники старшого викладача Катерини Чалої відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №307 з поглибленим вивченням природничих наук Деснянського району міста Києва.

Зустрічі проводилися за участі нинішніх студентів НУХТ Ірини Гончар, Анастасії Походенко, Марини Малінок і Діани Пресняк, які з радістю поділилися власним досвідом, враженнями від навчання в університеті, позанавчальних заходів, насиченим студентським життям  у гуртожитках.

Майбутні фахівці розповіли учням 10-11 класів про Національний університет харчових технологій, про професії та переваги навчання, які можна здобути в НУХТ, а також про можливості подальшого працевлаштування у сфері харчових технологій та готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри вдячний своїм студентам за надання школярам допомоги у виборі майбутньої професії, розвитку професійних і пізнавальних інтересів та виявленні схильностей щодо майбутньої кваліфікації.

Опублікований: 30-01-2018
Читайте також:
Нові формати підвищення кваліфікації

Через пандемію коронавірусної хвороби, на новий формат роботи довелося переходити й інститутам післядипломної освіти, що входять до структури навчально-наукового комплексу нашого університету. Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ» у І кварталі 2021 року запланував проведення низки дистанційних навчальних семінарів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові формати підвищення кваліфікації 15 січня 2021

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

Товарна концепція сучасного підприємства: лайфхаки від маркетологів НУХТ

Нещодавно стартував перший у 2023 році зимовий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал». Як сформувати оптимальну товарну концепцію, і яким має бути асортиментний портфель харчового підприємства – про це і не тільки говорили студенти-маркетологи разом із викладачами. Поділитися знаннями та вирішити цікаві кейси – мета, задля якої зібралися здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Товарна концепція сучасного підприємства: лайфхаки від маркетологів НУХТ 21 лютого 2023

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі здобувачами освіти третього курсу відвідав міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві. Студенти мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та поб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню 25 листопада 2020