Н У Х Т

Відповіді на важливі питання знайшли студенти й працівники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

14 березня 2019

Відповіді на важливі питання знайшли студенти й працівники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках роботи «Клубу зустрічей з цікавими людьми» відбувся психологічний майстер-клас «Мрії, цілі, дії», який провела психолог, сертифікований консультант у методі позитивної психології, коуч, координатор «Клубу успішна леді» Вікторія Гаврилюк.

До участі у майстер-класі були запрошені бібліотекар коледжу Уляна Перепічка, завідувач міської бібліотеки №4 Наталія Ліктей, методист Зоряна Мажак і студенти коледжу з кураторами Наталією Ониськів і Оксаною Клюбою.

Під час майстер-класу глибоко пропрацювали тему мрій та цілей – усе про мрії, чому не здійснюються наші мрії, навчилися правильно формулювати бажання, зробили картку мрій. Дізнались усе про цілі: про бар’єри на шляху до мети і як їх позбутися; де черпати натхнення та мотивацію для роботи над собою; як знайти баланс між особистими та професійними цілями.

Також знайшли відповіді на важливі питання: чим насправді нам подобається займатися в житті; робота мрії – яка вона саме для вас; як розпізнати свої таланти; наша мета: справжня чи нав’язана, зрозуміли, як їх розрізнити.

Усі учасники заходу були захоплені професійною роботою психолога, завдяки якій усвідомили справжніх себе.

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP». У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів 11 квітня 2019

МОН завершує розроблення Стратегії інноваційного розвитку України

В Україні потрібно створити якісно нове законодавче поле для регулювання інноваційної діяльності, і МОН зараз активно працює над цим питанням. Про це розповіла генеральний директор директорату інновацій та трансферу технологій МОН Дар’я Чайка. Вона уточнила, що йдеться про закладення нових підходів у розвитку інновацій, трансферу технологій та під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН завершує розроблення Стратегії інноваційного розвитку України 28 серпня 2018

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2019

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців

Традиційно колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спільно з Міністерством аграрної політики і продовольства, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців 14 вересня 2018