Н У Х Т

Аспіранти діляться досвідом використання цифрових сервісів для моніторингу промислових об’єктів

09 лютого 2022

Аспіранти діляться досвідом використання цифрових сервісів для моніторингу промислових об’єктів

У рамках серії ТДА1/4 на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління відбувся вебінар «Використання сервісів Influxdb і Grafana для віддаленого моніторингу промислових об’єктів».

Доповідачка, аспірантка кафедри Альона Шишак поділилася власним досвідом використання БД часових рядів InfluxDB та візулазіації даних Grafana на прототипі установки віддаленого моніторингу енергетичних об'єктів. Протягом вебінару вона показала, як організувати збір із промислових пристроїв, архівування даних та їх візуалізацію з використанням даного відкритого ПЗ.

Доповідачці допомагав, модератор вебінару, доцент кафедри Олександр Пупена.

У заході взяли участь викладачі кафедри та інших навчальних закладів та організацій. Зокрема своїм власним досвідом використання цих сервісів поділився директор ТОВ «ЗАКАРПАТПОЛІТЕХ» Вадим Попович, який розповів про переваги та особливості використання їх для моніторингу енергетичної інфраструктури.

Враховуючи велику зацікавленість слухачів, було вирішено провести ще низку вебінарів за даною тематикою.

Опублікований: 09-02-2022
Читайте також:
Кольори біотехнології

3 березня 2025 року доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько прочитала гостьову ознайомчу лекцію на тему «Кольори біотехнології» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ». Слухачі дізналися про основні напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори біотехнології 03 березня 2025

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020

Спеціалізована школа №44 міста Києва – на гостинах на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі своїми вчителями і директоркою Наталією Бриковець завітали учні 9-го та 11-го класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №44 міста Києва. Згуртована профорієнтаційна команда факультету розробила для гостей спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціалізована школа №44 міста Києва – на гостинах на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 14 жовтня 2024

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 травня 2019