Н У Х Т

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

03 квітня 2020

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років.

Під час прямого ефіру учасники дізналися відповіді на питання: Як і чому зовнішній світ впливає на зміни наших емоцій? Що таке емоційний інтелект? Навіщо він потрібний? Чи можемо ми керувати емоціями? З чого почати?

На онлайн майстер-класі були дуже цікаві завдання, які допомогли подивитися на деякі терміни з іншої сторони. Під час трансляції відчувалося, що пані Тетяна дуже відкрита та привітна людина. Вона поділилася площадками, де можна розвивати свій емоціональний інтелект, методиками із особистого досвіду, як відслідковувати емоції та як заспокоювати свою лімбічну систему. Виявляється, нині емоційний інтелект є навіть більш важливим за рівень IQ і під час вебінару студенти дізналися про тест на ЕQ (тест емоційного інтелекту).

Усі, хто взяв участь, дізналися багато нового і цікавого, зокрема, навчилися читати емоції, дізналися, як і хто створив тест на визначення коефіцієнта емоційності, про прийоми для кращого керування емоціями, відкрили для себе таку річ, як емоційний щоденник і як можна приборкувати небажані емоції. Учасникам корисно було почути про місце народження емоцій, що потрібно для усвідомлення того, що ми відчуваємо, області самоспостереження, як людина стримує свої емоції, і які можуть бути наслідки цього стримування. Студенти дізнались і про корисні техніки та як правильно контролювати негативні емоції.

Здобувачі і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології щиро вдячні Тетяні Ковтонюк за професійний і корисний майстер-клас!

До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 03-04-2020
Читайте також:
Презентація НУХТ у Боярській об'єднаній територіальній громаді

19 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу у Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський презентував наш університет у Боярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради та у Забірському опорному закладі освіти Боярської міської ради. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація НУХТ у Боярській об'єднаній територіальній громаді 20 вересня 2024

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені

Щороку пізньої осені у затишному болгарському місті Разград зустрічаються друзі – провідні вчені харчової, біотехнологічної, фармацевтичної та хімічної галузей. Нагода для зустрічі – Міжнародна наукова конференція «Нові галузі, цифрова економіка, суспільство – горизонти майбутнього», яку проводить Русенський університет. Для нас є честю увага орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені 08 листопада 2021

Затверджені нові форми дипломів про вищу освіту

Міністерством освіти і науки затверджені нові форми документів про вищу освіту та наукові ступені. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Сергієм Шкарлетом. Зокрема, Міністерством затверджені нові форми диплома молодшого бакалавра, бакалавра та магістра, доктора філософії, доктора мистецтв і доктора наук. Також затверджені форми додатка до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджені нові форми дипломів про вищу освіту 14 січня 2021

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів

12 березня доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко взяв участь у тренінгу «Розвиваємо навички дизайн-мислення», що відбувся у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» від ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Тренінг був присвячений використанню в науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів 13 березня 2024