Н У Х Т

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

03 квітня 2020

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років.

Під час прямого ефіру учасники дізналися відповіді на питання: Як і чому зовнішній світ впливає на зміни наших емоцій? Що таке емоційний інтелект? Навіщо він потрібний? Чи можемо ми керувати емоціями? З чого почати?

На онлайн майстер-класі були дуже цікаві завдання, які допомогли подивитися на деякі терміни з іншої сторони. Під час трансляції відчувалося, що пані Тетяна дуже відкрита та привітна людина. Вона поділилася площадками, де можна розвивати свій емоціональний інтелект, методиками із особистого досвіду, як відслідковувати емоції та як заспокоювати свою лімбічну систему. Виявляється, нині емоційний інтелект є навіть більш важливим за рівень IQ і під час вебінару студенти дізналися про тест на ЕQ (тест емоційного інтелекту).

Усі, хто взяв участь, дізналися багато нового і цікавого, зокрема, навчилися читати емоції, дізналися, як і хто створив тест на визначення коефіцієнта емоційності, про прийоми для кращого керування емоціями, відкрили для себе таку річ, як емоційний щоденник і як можна приборкувати небажані емоції. Учасникам корисно було почути про місце народження емоцій, що потрібно для усвідомлення того, що ми відчуваємо, області самоспостереження, як людина стримує свої емоції, і які можуть бути наслідки цього стримування. Студенти дізнались і про корисні техніки та як правильно контролювати негативні емоції.

Здобувачі і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології щиро вдячні Тетяні Ковтонюк за професійний і корисний майстер-клас!

До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 03-04-2020
Читайте також:
Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО

12 жовтня 2022 р. науковці нашого університету взяли участь у відкритій зустрічі з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо акредитації освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Полтавського державного аграрного універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО 13 жовтня 2022

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23-35 вересня в Міжнародному виставковому центрі працював Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP-2020». У його рамках відбулися Міжнародна виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія-2020» і, за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів та компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», конференція «Сучасний стан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 вересня 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – турис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів 17 лютого 2018

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018