Н У Х Т

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

03 квітня 2020

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років.

Під час прямого ефіру учасники дізналися відповіді на питання: Як і чому зовнішній світ впливає на зміни наших емоцій? Що таке емоційний інтелект? Навіщо він потрібний? Чи можемо ми керувати емоціями? З чого почати?

На онлайн майстер-класі були дуже цікаві завдання, які допомогли подивитися на деякі терміни з іншої сторони. Під час трансляції відчувалося, що пані Тетяна дуже відкрита та привітна людина. Вона поділилася площадками, де можна розвивати свій емоціональний інтелект, методиками із особистого досвіду, як відслідковувати емоції та як заспокоювати свою лімбічну систему. Виявляється, нині емоційний інтелект є навіть більш важливим за рівень IQ і під час вебінару студенти дізналися про тест на ЕQ (тест емоційного інтелекту).

Усі, хто взяв участь, дізналися багато нового і цікавого, зокрема, навчилися читати емоції, дізналися, як і хто створив тест на визначення коефіцієнта емоційності, про прийоми для кращого керування емоціями, відкрили для себе таку річ, як емоційний щоденник і як можна приборкувати небажані емоції. Учасникам корисно було почути про місце народження емоцій, що потрібно для усвідомлення того, що ми відчуваємо, області самоспостереження, як людина стримує свої емоції, і які можуть бути наслідки цього стримування. Студенти дізнались і про корисні техніки та як правильно контролювати негативні емоції.

Здобувачі і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології щиро вдячні Тетяні Ковтонюк за професійний і корисний майстер-клас!

До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 03-04-2020
Читайте також:
Професійне зростання – основа економічного розвитку!

20 листопада 2024 року відбулася ХV Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств», участь у якій взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» та «Менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання – основа економічного розвитку! 25 листопада 2024

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

Студентський гурток «Інтелектуал» давно відкриває юні таланти кафедри маркетингу і стимулює здобувачів поєднувати креатив із наукою. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами зібралися на вересневому вебінарі-засіданні гуртка з темою «Мистецтво написання рекламних текстів». Як доповідачі у вебінарі взяли участь шість студентів спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів 28 вересня 2021

Інтерактивні технології та цифрові ресурси у викладанні англійської продовжують опановувати наші викладачі

Що досить часто об'єднує сьогодні різні вікові групи у вивченні англійської мови? Що є спільним для дітей, студентів і для дорослих? Звичайно, це гаджети, які наразі активно використовуються під час дистанційного навчання школярами, студентами та дорослими. Одним із ефективних і популярних підходів до вивчення іноземної мови є змішане навчання (з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивні технології та цифрові ресурси у викладанні англійської продовжують опановувати наші викладачі 14 квітня 2020

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020