Н У Х Т

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024 року відбулося розширене засідання робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів освіти 1-4 курсів, стейкхолдерів-HR-практиків, викладачів, задіяних у викладанні дисциплін за освітньою програмою, для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2023 року, її сильних і слабких сторін із метою її подальшого удосконалення у 2024 році.

Гарантка програми ‒ професорка Олена Драган доповіла учасникам зустрічі про забезпечення якості освітньої програми та освітню діяльність на підставі результатів проведеного локального моніторингу: унікальність програми; рівень кадрового, методичного і наукового забезпечення, виконання рекомендацій, наданих експертною групою і галузевою експертною радою під час акредитації (березень 2023) та визначення напрямків підвищення якості освітньої програми й забезпечення її відповідності критеріям оцінювання якості освітніх програм.

Доповнення до пунктів розвитку сильних сторін освітньо-професійної програми щодо посилення блоку психологічних дисциплін було отримано від стейкхолдера ‒ начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду роботодавця Департаменту по роботі з персоналом АТ «Перший Український Міжнародний Банк» Дениса Гончарука.

З цікавою пропозицією щодо викладання HR-фахівцями практичних курсів для здобувачів освіти виступив ще один стейкхолдер, завідувач відділу з питань атестації ОСНАД Віктор Кушнір.

Активними, як завжди, були здобувачі 3-4 курсів, зокрема щодо ознайомлення з результатами порівняння дисциплін освітньо-професійної програми з аналогічними програмами закладів вищої освіти Польщі (Academy of Finance and Business of Vistula, Wroclaw University Business, University of Economics and Human Sciences in Warsaw).

Робоча група вдячна усім учасникам локального моніторингу за активну позицію, нові пропозиції, побажання, зауваження від стейкходерів і здобувачів освіти, які обов’язково будуть враховані у проєкті освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»-2024.

Опублікований: 25-01-2024
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023

Спортивна профорієнтація

Для профорієнтації в нагоді стає все. І спорт також. У м. Сміла на відкритому баскетбольному майданчику відбувся міський товариський турнір із стрітболу (баскетбол 3 на 3) за участю команд «Освіта-1», «Освіта-2», «Коледж-1», «Коледж-2». Учасників змагань підтримала танцювальна група «ШТОРМ». У наполегливій та цікавій боротьбі переможцем стала ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивна профорієнтація 29 червня 2021

Специфіку викладання в освітніх закладах Фінляндії обговорили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся семінар, присвячений фінській системі освіти, за результатами стажування у Фінляндії доцента кафедри Галини Лук’янець. На семінар була запрошена викладач Дипломатичної академії при МЗС України, доцент Оксана Найдюк. Присутні мали чудову нагоду обговорити особливості навчального процесу, ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Специфіку викладання в освітніх закладах Фінляндії обговорили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 28 жовтня 2019

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у міжнародному онлайн-семінарі в рамках конференції «FOOD for LIFE», організованому Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і присвяченому інноваційним технологіям у цукровій галузі. Воркшоп під назвою «Еволюція...

ЧИТАТИ ДАЛІ

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій 17 квітня 2025