Н У Х Т

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024 року відбулося розширене засідання робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів освіти 1-4 курсів, стейкхолдерів-HR-практиків, викладачів, задіяних у викладанні дисциплін за освітньою програмою, для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2023 року, її сильних і слабких сторін із метою її подальшого удосконалення у 2024 році.

Гарантка програми ‒ професорка Олена Драган доповіла учасникам зустрічі про забезпечення якості освітньої програми та освітню діяльність на підставі результатів проведеного локального моніторингу: унікальність програми; рівень кадрового, методичного і наукового забезпечення, виконання рекомендацій, наданих експертною групою і галузевою експертною радою під час акредитації (березень 2023) та визначення напрямків підвищення якості освітньої програми й забезпечення її відповідності критеріям оцінювання якості освітніх програм.

Доповнення до пунктів розвитку сильних сторін освітньо-професійної програми щодо посилення блоку психологічних дисциплін було отримано від стейкхолдера ‒ начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду роботодавця Департаменту по роботі з персоналом АТ «Перший Український Міжнародний Банк» Дениса Гончарука.

З цікавою пропозицією щодо викладання HR-фахівцями практичних курсів для здобувачів освіти виступив ще один стейкхолдер, завідувач відділу з питань атестації ОСНАД Віктор Кушнір.

Активними, як завжди, були здобувачі 3-4 курсів, зокрема щодо ознайомлення з результатами порівняння дисциплін освітньо-професійної програми з аналогічними програмами закладів вищої освіти Польщі (Academy of Finance and Business of Vistula, Wroclaw University Business, University of Economics and Human Sciences in Warsaw).

Робоча група вдячна усім учасникам локального моніторингу за активну позицію, нові пропозиції, побажання, зауваження від стейкходерів і здобувачів освіти, які обов’язково будуть враховані у проєкті освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»-2024.

Опублікований: 25-01-2024
Читайте також:
Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 листопада 2019 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. У вестибулі коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 грудня 2019

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти

Уже доброю традицію стало для учасників навчального процесу освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня «Менеджмент організацій і адміністрування» проводити щорічні зустрічі з магістрантами першого курсу у рамках загальноуніверситетського тижня академічної доброчесності. Гарантка програми, професорка Світлана Бурлуцька ознайомила ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти 17 вересня 2024

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники 26 лютого 2020

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

28 листопада Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся І відбірковий (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво». У конкурсі взяли участь учні та студенти коледжу. Що цікаво – наважилися змагатися виключно юнаки, дівчата цього разу ут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 29 листопада 2019