Н У Х Т

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ

18 серпня 2020

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ

Цьогорічні випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права, продовжують знайомство з університетом. Кілька разів упродовж минулого навчального року у коледж приїздили профорієнтаційні делегації кафедр НУХТ. І ось випускники завітали до нас, щоб на власні очі побачити все, про що стільки чули.

Гостинно зустрів своїх майбутніх студентів колектив кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв. Викладачі розповіли про умови вступу до університету, показали гостям навчальні й наукові лабораторії. Серед іншого їм цікаво було дізнатися, що випускники кафедри допомагають забезпечувати навчальний процес сучасним обладнанням. Зокрема, лінія розливу пива, розміщена в одній із навчальних лабораторій, була передана кафедрі випускником університету, нині директором Бердичівського пивзаводу Володимиром Ліпецьким.

Приємно, що наших вступників підтримують батьки. І ще приємніше, коли батьки – наші випускники.

Нагадаємо, що вже не одне покоління випускників Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права продовжило навчання в нашому університеті, здобуло повну вищу освіту й будує успішну кар’єру за спеціальністю. Сподіваємося, ця добра традиція продовжуватиметься й надалі, і цього року нове поповнення бердичівських випускників приєднається до студентської сім’ї НУХТ.   

 

Опублікований: 18-08-2020
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології підвищують професійну кваліфікацію

Наприкінці березня компанія Європейський науковий центр «Біомаркери» (ESCBM) організувала тренінг-конференцію для молодих вчених, де вони мали змогу прослухати лекції досвідчених науковців з країн Європейського Союзу та дослідників з країн Східного партнерства, Центральної Азії, Росії та Азії. Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Христина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології підвищують професійну кваліфікацію 04 квітня 2018

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш провела зустріч у режимі онлайн-конференції з учнями Професійно-технічного училища № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. Під час зустрічі учні груп ТУ-2, № 32, що навчаються за робітничими спеціальностями кондитер, кухар були ознайомлені зі структ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 червня 2021

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Початок останнього місяця весни 2024 року приніс вагомий здобуток до скарбнички освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». 1 травня 2024 року відбувся щорічний студентський форум «Органічне агровиробництво: майбутнє для молоді», організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді» 13 травня 2024

Спортивна профорієнтація

Для профорієнтації в нагоді стає все. І спорт також. У м. Сміла на відкритому баскетбольному майданчику відбувся міський товариський турнір із стрітболу (баскетбол 3 на 3) за участю команд «Освіта-1», «Освіта-2», «Коледж-1», «Коледж-2». Учасників змагань підтримала танцювальна група «ШТОРМ». У наполегливій та цікавій боротьбі переможцем стала ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивна профорієнтація 29 червня 2021