Н У Х Т

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ

18 серпня 2020

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ

Цьогорічні випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права, продовжують знайомство з університетом. Кілька разів упродовж минулого навчального року у коледж приїздили профорієнтаційні делегації кафедр НУХТ. І ось випускники завітали до нас, щоб на власні очі побачити все, про що стільки чули.

Гостинно зустрів своїх майбутніх студентів колектив кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв. Викладачі розповіли про умови вступу до університету, показали гостям навчальні й наукові лабораторії. Серед іншого їм цікаво було дізнатися, що випускники кафедри допомагають забезпечувати навчальний процес сучасним обладнанням. Зокрема, лінія розливу пива, розміщена в одній із навчальних лабораторій, була передана кафедрі випускником університету, нині директором Бердичівського пивзаводу Володимиром Ліпецьким.

Приємно, що наших вступників підтримують батьки. І ще приємніше, коли батьки – наші випускники.

Нагадаємо, що вже не одне покоління випускників Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права продовжило навчання в нашому університеті, здобуло повну вищу освіту й будує успішну кар’єру за спеціальністю. Сподіваємося, ця добра традиція продовжуватиметься й надалі, і цього року нове поповнення бердичівських випускників приєднається до студентської сім’ї НУХТ.   

 

Опублікований: 18-08-2020
Читайте також:
Вітаємо випускників-бакалаврів освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» 2024 року!

На кафедрі економіки і права фінішували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Випускники цієї програми – нове покоління висококваліфікованих фахівців, які володіють унікальним поєднанням економічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо випускників-бакалаврів освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» 2024 року! 25 червня 2024

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала відкриту лекцію «Меню – візитна картка закладу ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» 22 листопада 2022

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики

Уже традиційно студенти-екологи проходять переддипломну практику на провідних підприємствах харчової промисловості. Для молоді – це завжди довгоочікувана подія, адже, в першу чергу, це захоплива подорож у нове місто, знайомство з виробничими потужностями реального підприємства, новими цікавими людьми-фахівцями своєї справи та можливість на період п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики 15 лютого 2019