Н У Х Т

Від стратегії персонального бренду до використання алгоритмів штучного інтелекту в мистецтві – наші міжнародники на конференції у Литві

08 грудня 2022

Від стратегії персонального бренду до використання алгоритмів штучного інтелекту в мистецтві – наші міжнародники на конференції у Литві

Завідувачка кафедри міжнародної економіки докторка економічних наук, профосорка Світлана Гуткевич та здобувачі освітньої програми «Міжнародна економіка» взяли участь у XVII міжнародній науковій конференції професора Владаса Гронскаса, що відбулася у онлайн-форматі на Каунаському факультеті Вільнюського університету (Литва) 2 грудня. 

Учасників конференції привітав керівник Інституту соціальних наук та прикладної інформатики Каунаського факультету Вільнюського університету, професор, доктор Гедрюс Ромейка, який зауважив, що протягом усього професійного життя професора Гронскаса надихали енергійні та амбітні студенти, деякі з яких згодом стали відомими вченими та академіками. Він закликав молодих вчених бути відкритими для нових ідей, розширювати свої знання та світогляд і продовжувати йти вперед, долаючи одну академічну сходинку за іншою.

Пленарну сесію відкрили менеджерка зі зв’язків з громадськістю та проєктів агентства SoHo Dragon LT Гедре Грімалаускене, яка виступила з доповіддю про стратегію персонального брендингу, та соціолог компанії Inforelea, фахівець зі зв’язків з громадськістю, викладач і художник Алессіо Алонне, який разом зі своєю колегою Еммою проаналізував наслідки штучного інтелекту в творчій індустрії та прояви нових медіа.

Понад сто учасників з Азербайджану, Камеруну, Єгипту, Грузії, Гани, Іспанії, Ірану, Ізраїлю, Йорданії, Латвії, Лівану, Литви, Нігерії, Пакистану, Таїланду, Туреччини, України та Узбекистану приєдналися до онлайн-конференції, щоб поділитися своїми ідеями та дослідженнями.

Спектр доповідей був надзвичайно широким – слухали про дослідження у сферах менеджменту креативних індустрій, лідерства, управління людськими ресурсами, аналізували можливості застосування інформаційних систем для задоволення потреб різних бізнесів, коворкінгів, креативних індустрій, інвалідів у бізнесі, обговорювали застосування штучного інтелекту в бізнес-процесах, стійкі бізнес-моделі, вплив корпоративної комунікації та іміджу на сталий розвиток бізнесу, напругу щодо сталого розвитку в індустрії швидкої моди та багато інших тем.

Доповіді молодих науковців будуть оцінені, а дві найкращі публікації, які відповідають вимогам якості, будуть опубліковані в спеціальному журналі ISI Web of Science TRANSFORMATIONS IN BUSINESS&ECONOMICS. 

Наші учасники дуже вдячні організаторам за цікавий і корисний науковий захід, а також за тепле ставлення й щиру підтримку України, яку вони продемонстрували включивши до символіки конференції український прапор.

Опублікований: 08-12-2022
Читайте також:
Профорієнтаційна команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у Львові

Підтримуючи активну співпрацю з Львівським фаховим коледжем харчових технологій та бізнесу НУХТ, 25 вересня доценти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, Ольга Чернюшок та кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, провели профорієнтаційну зустріч зі здобувачами та адміністрацією коледжу. Старшокурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у Львові 30 вересня 2024

Прокачування hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум»

22 квітня в рамках дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» бакалаври-біотехнологи третього курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» мали неймовірну можливість прокачати свої hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум», фахівчинею з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прокачування hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум» 25 квітня 2024

Інтеграція англійської мови у освітній процес

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» провела заняття «Інструменти управління Sic Sigma» із інтеграцією англійської мови в межах дисципліни «Основи методології lean six sigma». Одне питання лекції презентувалось іноземною мовою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція англійської мови у освітній процес 23 травня 2023

Практичні аспекти вивчення дисципліни «Господарське право»

Здобувачі кафедри економіки і права, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою програмою «Економіка та правове забезпечення бізнесу», у рамках вивчення навчальної дисципліни «Господарське право» разом із доценткою Оленою Негодою відвідали судові засідання у Господарському суді м. Києва. Майбутні фахівці мали можливість спостерігати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти вивчення дисципліни «Господарське право» 22 вересня 2022