Н У Х Т

Від стратегії персонального бренду до використання алгоритмів штучного інтелекту в мистецтві – наші міжнародники на конференції у Литві

08 грудня 2022

Від стратегії персонального бренду до використання алгоритмів штучного інтелекту в мистецтві – наші міжнародники на конференції у Литві

Завідувачка кафедри міжнародної економіки докторка економічних наук, профосорка Світлана Гуткевич та здобувачі освітньої програми «Міжнародна економіка» взяли участь у XVII міжнародній науковій конференції професора Владаса Гронскаса, що відбулася у онлайн-форматі на Каунаському факультеті Вільнюського університету (Литва) 2 грудня. 

Учасників конференції привітав керівник Інституту соціальних наук та прикладної інформатики Каунаського факультету Вільнюського університету, професор, доктор Гедрюс Ромейка, який зауважив, що протягом усього професійного життя професора Гронскаса надихали енергійні та амбітні студенти, деякі з яких згодом стали відомими вченими та академіками. Він закликав молодих вчених бути відкритими для нових ідей, розширювати свої знання та світогляд і продовжувати йти вперед, долаючи одну академічну сходинку за іншою.

Пленарну сесію відкрили менеджерка зі зв’язків з громадськістю та проєктів агентства SoHo Dragon LT Гедре Грімалаускене, яка виступила з доповіддю про стратегію персонального брендингу, та соціолог компанії Inforelea, фахівець зі зв’язків з громадськістю, викладач і художник Алессіо Алонне, який разом зі своєю колегою Еммою проаналізував наслідки штучного інтелекту в творчій індустрії та прояви нових медіа.

Понад сто учасників з Азербайджану, Камеруну, Єгипту, Грузії, Гани, Іспанії, Ірану, Ізраїлю, Йорданії, Латвії, Лівану, Литви, Нігерії, Пакистану, Таїланду, Туреччини, України та Узбекистану приєдналися до онлайн-конференції, щоб поділитися своїми ідеями та дослідженнями.

Спектр доповідей був надзвичайно широким – слухали про дослідження у сферах менеджменту креативних індустрій, лідерства, управління людськими ресурсами, аналізували можливості застосування інформаційних систем для задоволення потреб різних бізнесів, коворкінгів, креативних індустрій, інвалідів у бізнесі, обговорювали застосування штучного інтелекту в бізнес-процесах, стійкі бізнес-моделі, вплив корпоративної комунікації та іміджу на сталий розвиток бізнесу, напругу щодо сталого розвитку в індустрії швидкої моди та багато інших тем.

Доповіді молодих науковців будуть оцінені, а дві найкращі публікації, які відповідають вимогам якості, будуть опубліковані в спеціальному журналі ISI Web of Science TRANSFORMATIONS IN BUSINESS&ECONOMICS. 

Наші учасники дуже вдячні організаторам за цікавий і корисний науковий захід, а також за тепле ставлення й щиру підтримку України, яку вони продемонстрували включивши до символіки конференції український прапор.

Опублікований: 08-12-2022
Читайте також:
Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона 18 жовтня 2023

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів». Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ 11 жовтня 2023

Підсумок лабораторних робіт

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося підсумкове лабораторне заняття з дисципліни «Технології кондитерських виробів» у здобувачів освіти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр». Зазвичай, на цьому занятті здобувачі  виготовляють кондитерські вироби, технології яких були опановані під час вивчення дисципліни. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумок лабораторних робіт 02 червня 2021

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 листопада 2019 року доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва відвідала спеціалізовану школу №92 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Івана Франка з метою профорієнтаційної бесіди. Викладач кафедри розповіла учням про особливості здобуття вищої освіти в нашому університеті та можливості працевлаштування випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019