Н У Х Т

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

05 вересня 2018

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

3 вересня – День знань, яскраве, насичене емоційністю і хвилюючою атмосферою свята.

Особливим цей день є для студентів-першокурсників. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії і з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках.

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ урочистості з нагоди Дня знань і посвячення в студенти цьогоріч відбулися в актовій залі коледжу.

Першокурсників привітав заступник директора з навчальної роботи Олександр Зігунов. У  своїй промові він запевнив, що у навчальному закладі будуть створені всі умови для успішного отримання знань.

В урочистій частині заходу було наголошено на важливих подіях в нашій країні – євроінтеграції нашої держави, боротьбі за свободу і незалежність на сході України, згадані випускники-учасники АТО.

У другій частині – першокурсників приймали у студенти. Вони виголосили присягу, в якій обіцяли добре вчитися, дотримуватися традицій навчального закладу, бути гідними громадянами України.

Студентський квиток першокурсникам вручив Ярослав Мудрий.

Для студентів старших курсів День знань розпочався з виховної години «Розкажемо Європі про себе».

Опублікований: 05-09-2018
Читайте також:
Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ

Здобувачі першого курсу спеціальності «Маркетинг» 17 вересня досліджували особливості освітнього процесу через інтерактивну гру, розроблену старшою викладачкою Іриною Ніколаєнко. Методом сліпого вибору першокурсники обрали свої ролі в інтерактивній грі та активно долучилися до її проведення. Такий підхід дозволив учасникам опинитися в несподіваних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ 19 вересня 2024

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024

Викладачі знайомляться з сучасними підходами до промислової політики та бізнес-партнерства

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко продовжує долучатися до лекцій у межах Проєкту «Український глобальний факультет», що реалізується Академією КМЕФ за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта та фінтех-компанії Activitis і об’єднує українських слухачів та європейських експертів задля обговорення стратегіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомляться з сучасними підходами до промислової політики та бізнес-партнерства 27 жовтня 2025