Н У Х Т

День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

04 квітня 2025

День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

2 квітня 2025 р. у змішаному форматі відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

В університеті майбутніх вступників гостинно зустрічала нероздільна викладацько-студентська профорієнтаційна команда у складі деканки факультету Віти Цирульнікової, заступниці декана і відповідальної за профорієнтаційну роботу Олени Тищенко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран, відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри Андрія Собіна, завідувачки лабораторії Аліни Ковтун і активних першокурсників, модерованих головою студентської ради факультету Поліною Ляхович і головою профорієнтаційного сектору студради Катериною Асташенко.

Серед гостей – учні 11 класів ліцею №101 Шевченківського району м. Києва разом із класною керівницею Наталією Повалінською-Бабіною, які завітали на запрошення завідувачки лабораторії готельно-ресторанної справи Аліни Ковтун.

У програмі профорієнтаційного заходу – знайомство зі структурними підрозділами університету, освітніми програмами, особливостями підготовки і складання НМТ-2025, екскурсія сучасним навчально-лабораторним комплексом факультету та інфраструктурою університету, запрошення на черговий День вступника НУХТ.

Виняткова особливість івенту – кулінарний майстер-клас із приготування запашних медових пряників від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, шеф-кондитерки, власниці online-кондитерської «Milk Penguin» Алли Запорожан.

Під час майстер-класу шеф-кондитерка ознайомила учасників із технологією пряничного тіста, особливостями його приготування та секретами декорування готових виробів. Учні власноруч працювали із тістом, формували свій борошняний виріб і після випікання оздоблювали його різнокольоровою кондитерською глазур’ю.

У лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи відбулося чаювання з дегустуванням власноруч приготованих виробів, спілкування зі студентськими амбасадорами, представниками студентського самоврядування і викладачами у дружній і невимушеній атмосфері.

Найкращий відгук для майбутнього вступника прозвучав від успішного випускника, стейкхолдера, СЕО проєктів «100 років» Євгена Клопотенка Олександра Здрілка, який цього дня читав гостьову лекцію для студентів й завітав і до гостей факультету.

Продовженням офлайн-заходу стала відеоконференція, де гості отримали відповіді на хвилюючі запитання під час Q&A сесії з деканкою факультету Вітою Цирульніковою.

Організатори щиро вдячні керівництву ліцею № 101, яке допомагає зорієнтувати учнів випускних класів із вибором майбутньої професії та подальшим місцем здобуття вищої освіти.

Команда факультету чекає всіх своїх гостей на подальших профорієнтаційних заходах. Профорієнтаційна робота ніколи не зупиняється – тримаємо курс на вступну кампанію 2025!

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Завершується прийом заяв вступників

Сьогодні завершується прийом заяв вступників на освітній ступінь «бакалавр» і «магістр» медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування на базі 11 класів. Можливість їх подачі буде відкрита до 18-ї години. Більшість вступників подає заяви в електронній формі. За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» станом на 4-ту ранку до нашого ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується прийом заяв вступників 22 липня 2019

Удосконалення кваліфікаційних робіт магістрантів обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 вересня 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання робочої групи у складі: завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, професора Олега Кузьміна, доценток Ірини Корецької, Наталії Ющенко, Ірини Силки та старшої викладачки Олени Матиящук. Робоча група зібралася для обговорення шляхів удосконалення змісту ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення кваліфікаційних робіт магістрантів обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2022

Досвід, знання, перспектива: практика на АТ «Київмедпрепарат»

Фармацевтична компанія «Корпорація Артеріум» протягом багатьох років співпрацює з нашим університетом, забезпечуючи практичні заняття для студентів. Зокрема, на початку 2025 року базою для практики здобувачів-бакалаврів і магістрантів спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» традиційно стало підприємство «Київмедпрепарат» – один із основних ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід, знання, перспектива: практика на АТ «Київмедпрепарат» 19 лютого 2025

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022