Н У Х Т

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

23 лютого 2017

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий рівень знань, творчий підхід до розв’язання поставлених завдань. Магістранти при виконанні робіт розробляли рекомендації по впровадженню систем управління безпечністю на основі принципів НАССР у харчові технології йогуртів із наповнювачами, хліба українського, сиру кисломолочного, соковмісних напоїв, соків і біологічно активних добавок на основі пребіотиків.

Магістерські роботи мали як наукову новизну, так і цінні практичні рекомендації щодо ідентифікації небезпечних чинників виробництва, які можуть спричиняти харчові отруєння та захворювання при споживанні продуктів, та розробленні планів НАССР для конкретних технологічних ліній виробництва харчових продуктів. На найвищу оцінку комісія оцінила магістерську роботу по розробленню та впровадженню системи НАССР у виробництво біологічно активних добавок на основі пребіотиків на ТОВ «Біофарма».

Всі магістранти отримали позитивні оцінки, та за рішенням екзаменаційної комісії їм був присвоєний освітній ступінь «магістр» зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Тож бажаємо випускникам  професійних  успіхів і реалізації своїх планів у житті!

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

21 січня 2021 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко прочитала онлайн-лекцію в рамках циклу відкритих лекцій «Food Quality - Conscious Nutrition», який організував Жешувський університет спільно з  Podkarpacki Branch of Polish Society of Food Technologists. У заході взяли участь науковці, виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща) 22 січня 2021

Флешмоб «вдячності» кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування підтримали флешмоб «вдячності» міністерки освіти і науки Ганни Новосад #ДякуюВчителю. Усі вони вдячні своїм вихователям, вчителям, викладачам і вірять, що ті, кого навчають, продовжать цей флешмоб. Колектив кафедри вітає всіх зі святом – Днем працівників освіти!

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «вдячності» кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2019

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів відвідали Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2025», що зібрав представників провідних харчових підприємств, керівників і учасників групи НАССР, керівників лабораторій, аудиторів, аналітиків, тренерів-консультантів з менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, представників ритейл-мереж, ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні 29 травня 2025

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024