Н У Х Т

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

23 лютого 2017

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий рівень знань, творчий підхід до розв’язання поставлених завдань. Магістранти при виконанні робіт розробляли рекомендації по впровадженню систем управління безпечністю на основі принципів НАССР у харчові технології йогуртів із наповнювачами, хліба українського, сиру кисломолочного, соковмісних напоїв, соків і біологічно активних добавок на основі пребіотиків.

Магістерські роботи мали як наукову новизну, так і цінні практичні рекомендації щодо ідентифікації небезпечних чинників виробництва, які можуть спричиняти харчові отруєння та захворювання при споживанні продуктів, та розробленні планів НАССР для конкретних технологічних ліній виробництва харчових продуктів. На найвищу оцінку комісія оцінила магістерську роботу по розробленню та впровадженню системи НАССР у виробництво біологічно активних добавок на основі пребіотиків на ТОВ «Біофарма».

Всі магістранти отримали позитивні оцінки, та за рішенням екзаменаційної комісії їм був присвоєний освітній ступінь «магістр» зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Тож бажаємо випускникам  професійних  успіхів і реалізації своїх планів у житті!

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Декада циклової комісії механічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 лютого в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочалася декада циклової комісії механічних дисциплін. План декади передбачає заходи навчального, виховного, культурно-просвітницького і спортивно-оздоровчого напряму. Студенти з нетерпінням очікують на дні проведення циклової комісії механічних дисциплін, тому, що це завжди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декада циклової комісії механічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 лютого 2017

Викладачі кафедри фінансів долучилися до роботи Національного Форуму розвитку МСБ 2018

Викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Лада Шірінян та Наталія Климаш стали учасниками другого щорічного Національного Форуму розвитку МСБ 2018, організованого Торгово-промисловою палатою України спільно з проектом FORBIZ|EU4Business. Цей захід зібрав під одним дахом близько 500 представників малих і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів долучилися до роботи Національного Форуму розвитку МСБ 2018 02 липня 2018

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі

На конференції «Інновації в упаковці», яка працювала у Києві 27 травня, розглядали тенденції ринку упаковки, тренди дизайну упаковки, сучасні технології пакування, інновації у збиранні та переробленні використаної упаковки. Інформацією про інноваційні рішення поділилися представники провідних виробників упаковки та пакувального обладнання – Dow, К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі 02 червня 2021

В Україні з’явиться Міжвідомча рада з координації фундаментальних і прикладних досліджень

В Україні з’явиться Міжвідомча рада, що координуватиме фундаментальні і прикладні дослідження. Рішення про її створення прийняв Уряд України. Рада зосередиться на тому, щоб розвивати як фундаментальну науку, так і ефективно використовувати її результати в прикладних дослідженнях і науково-технічних розробках. Наприклад, вона має відстежувати та д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Україні з’явиться Міжвідомча рада з координації фундаментальних і прикладних досліджень 05 липня 2018