Н У Х Т

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

23 лютого 2017

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий рівень знань, творчий підхід до розв’язання поставлених завдань. Магістранти при виконанні робіт розробляли рекомендації по впровадженню систем управління безпечністю на основі принципів НАССР у харчові технології йогуртів із наповнювачами, хліба українського, сиру кисломолочного, соковмісних напоїв, соків і біологічно активних добавок на основі пребіотиків.

Магістерські роботи мали як наукову новизну, так і цінні практичні рекомендації щодо ідентифікації небезпечних чинників виробництва, які можуть спричиняти харчові отруєння та захворювання при споживанні продуктів, та розробленні планів НАССР для конкретних технологічних ліній виробництва харчових продуктів. На найвищу оцінку комісія оцінила магістерську роботу по розробленню та впровадженню системи НАССР у виробництво біологічно активних добавок на основі пребіотиків на ТОВ «Біофарма».

Всі магістранти отримали позитивні оцінки, та за рішенням екзаменаційної комісії їм був присвоєний освітній ступінь «магістр» зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Тож бажаємо випускникам  професійних  успіхів і реалізації своїх планів у житті!

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах

25 листопада 2021 року в межах дисциплін «Lean-виробництво харчової продукції» та «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» відбулася гостьова лекція керівника офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта», члена Американської асоціації якості Євгена Ковніра для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах 29 листопада 2021

Кафедра обліку і аудиту дала останні настанови своїм випускникам

Викладачі кафедри обліку і аудиту привітали випускників-бакалаврів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» з успішним завершенням навчання. На урочистому врученні дипломів випускам Навчально-наукового інституту економіки і управління зі словами привітання до своїх вихованців звернулася завідувачка кафедри обліку і аудиту Ольга Михайленко, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра обліку і аудиту дала останні настанови своїм випускникам 01 липня 2024

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу. Нагадуємо, що науковці, здобувачі та співробітники університету наразі мають доступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій 02 серпня 2023

English Speaking Club EcoEurope NUFT: відкриваємо Америку з Джеффом Бйорком

Зустрічі в English Speaking Club EcoEurope NUFT завжди супроводжуються новими знайомствами. І нещодавнє засідання не стало виключенням. Центральною фігурою зустрічі став американець Джефф Бйорк – професор із Каліфорнії, доктор фізіологічних наук, професійний психолог, талановитий музикант (можна послухати у Spotify), композитор яскравої сольної фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club EcoEurope NUFT: відкриваємо Америку з Джеффом Бйорком 05 квітня 2024