Н У Х Т

Об’єднуємося з професіоналами

23 січня 2023

Об’єднуємося з професіоналами

Встановлення партнерських відносин із зовнішніми стейкхолдерами є одним із напрямків розвитку освітніх програм. Для забезпеченні високої якості професійної підготовки фахівців спеціальності «Туризм» кафедра туристичного та готельного бізнесу ініціювала співпрацю з Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ), яка об’єднує гідів на засадах сприятливих умов для розвитку національного туристичного ринку.

Національними партнерами ВАГ є Державне агентство розвитку туризму України, міські та обласні державні адміністрації. Громадська спілка є співзасновником асоціації «Національна туристична організація України» (НТОУ) та «Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму». Сьогодні ВАГ представляє Україну у міжнародних професійних спільнотах – Європейській федераціїя асоціацій туристичний гідів (FEG) та Всесвітній федерації асоціацій туристичних гідів (WFTGA).

У січні 2023 року підписано Меморандум про партнерство та співпрацю між нашим університетом і Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів».

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельник, доцентка кафедри Тетяна Мірзодаєва, голова ВАГ Яніна Гаврилова та її заступник Вячеслав Арещенко обговорили напрямки співробітництва, визначили першочергові завдання, окреслили зацікавленість сторін у напрямку розвитку туризму та рекреації, сприянні просуванню позитивного іміджу України як туристично-привабливої дестинації, розвитку екскурсійних турів, програм і маршрутів.

Опублікований: 23-01-2023
Читайте також:
Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021». Для ознайомлення здобувачів університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти 17 вересня 2021

На кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі харчової хімії 26 березня 2018 р. відбувся розширений науковий семінар, на якому була заслухана доповідь про закінчену дисертаційну роботу «Біотехнологія утилізації відходів птахівництва з одержанням біогазу» Сергія Жадана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. Науковим керівнико...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар 27 березня 2018

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники 26 лютого 2020

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією

Напередодні Дня молоді голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой зустрівся з учнями, студентами, викладачами та лідерами студентського самоврядування закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У рамках зустрічі відбулося урочисте вручення відзнак здобувачам освіти за внесок у розвиток молодіжного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією 29 червня 2021