Н У Х Т

Навчання в магістратурі: останній крок на шляху до омріяної спеціальності

12 лютого 2021

Навчання в магістратурі: останній крок на шляху до омріяної спеціальності

Навчання в магістратурі на кафедрі мікробіології і біотехнології – один із нелегких, але важливих етапів отримання знань зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Отримання кваліфікації магістра передбачає не лише відвідування лекцій, практичних і лабораторних занять, а ще і виконання дипломної роботи. Здобувачі готують до захисту інженерні або науково-дослідні роботи.

Магістрант ІІ року навчання Сергій Вискірко вирішив зайнятися експериментальними дослідженнями. Його навчання розпочалося зі знайомства з Інститутом експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького, де здобувач виконував дипломну роботу. Науковим консультантом студента стала завідувачка лабораторії проблем метастатичного мікрооточення, старша наукова співробітниця, докторка біологічних наук Ірина Ганусевич. Після співбесіди Сергій отримав пропозицію зайняти посаду інженера у лабораторії проблем метастатичного мікрооточення. Також обговорили напрямок його наукової роботи.

Наступним випробуванням стала практика на одному з провідних фармацевтичних підприємств України – Фармацевтичній компанії «Дарниця». Там здобувач познайомився з виробництвом готових лікарських засобів і мав змогу попрацювати у відділі реєстрації та стандартизації лікарських засобів.

І фінальне випробування, яке необхідно пройти всім студентам, – захист кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія».

Усі перешкоди, які долають студенти кафедри мікробіології і біотехнології, загартовують їх і роблять сильнішими для того, щоб вони змогли зробити впевнений крок у доросле життя та отримати омріяну роботу за спеціальністю.

Опублікований: 12-02-2021
Читайте також:
Одягаймо, друзі, вишиванки!

До Дня вишиванки кафедра гуманітарних дисциплін організувала онлайн-флешмоб «Одягни вишиванку» на сторінці кафедри у фейсбуці. У ньому взяли участь здобувачі різних курсів, факультетів та інститутів, які презентували свої світлини у вишиванках. Друзі, заходьте на сторінку кафедри і ви вкотре переконаєтеся, що українська вишиванка – це справжнє див...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одягаймо, друзі, вишиванки! 20 травня 2021

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія) 07 вересня 2021

Науковий Олімп підкорюють аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технологій сметани та продуктів сметанних зі зниженим вмістом жиру» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорюють аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів 23 червня 2025

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021