У 2025 році четвертокурсники-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» опановували системи управління безпечністю харчових продуктів на платформі Udemy у межах роботи студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гаранта освітньої програми «Технології харчування» Олега Кузьміна й доцентки Наталії Стукальської.
У програмі було розглянуто: принципи HACCP і вимоги ISO 22000 для закладів ресторанного господарства; управління ризиками мікробіологічного, хімічного та фізичного характеру; моделювання критичних точок контролю; вимоги до документації, інфраструктури, простежуваності, підготовки персоналу тощо.
Платформа Udemy дозволила забезпечити гнучкий, практико-орієнтований формат навчання, доступ до матеріалів міжнародного рівня, візуалізацію складних тем і проходження фінального тестування з отриманням сертифіката.
Такий інтегрований підхід поєднав теоретичні знання з практичними навичками, сприяючи формуванню високого рівня компетентності майбутніх фахівців у сфері якості та безпечності харчових продуктів.