Н У Х Т

Наші викладачі долучилися до вебінару виноробів

15 вересня 2022

Наші викладачі долучилися до вебінару виноробів

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц разом із викладачками Мариною Білько та Іриною Бабич взяв участь у вебінарі виноробів. Запрошення прийшло від генерального директора Української корпорації по виноградарській та виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимира Кучеренка.

Цього дня за ініціативи «Укрвинпром» і Наукового Центру «Український Інститут Вина», за підтримки Посольства України у Франції було відновлене онлайн-навчання спільно з французькими колегами, Міжпрофесійним комітетом вин Шампані Comite Champagne (CIVC).

Третій модуль Міжнародного сертифікованого освітньо-навчального курсу з підвищення кваліфікації для фахівців вітчизняної виноградарсько-виноробної галузі на тему «Аналітичні та органолептичні аспекти виробництва шампанських вин» містив спеціальне звернення генерального директора Міжпрофесійного комітету Шампанських вин Шарля Гомера; презентацію лабораторії Міжпрофесійного комітету Шампанських вин і лабораторії сенсорного аналізу та технічну дегустацію.

Вітаючи учасників заходу, генеральний директор Міжпрофесійного комітету Шампанських вин Шарль Гомер від імені французького народу висловив впевненість у Перемозі України і засвідчив повну підтримку України та українського народу.

Третій модуль успішно завершився, а попереду ще більше навчальних активностей і нових векторів співпраці, які стануть результативними й ефективними для розвитку галузі, а нашим викладачам дадуть змогу бути в курсі всіх інновацій і застосовувати їх у навчальному процесі.

Опублікований: 15-09-2022
Читайте також:
Вивчення сучасних тенденцій галузі в умовах виробництва

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» разом із викладачками кафедри технології молока і молочних продуктів, доценткою Оленою Онопрійчук і асистенткою Ларисою Чубен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчення сучасних тенденцій галузі в умовах виробництва 17 жовтня 2024

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Продовжується навчання чергової групи на сертифікатній програмі «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». 5 листопада у рамках програми здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали сучасний заклад ресторанного бізнесу «Львівська майстерня шоколаду». Вони дізналися про практичні аспекти відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 07 листопада 2024

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів

Позаду залишились усі хвилювання, пов’язані зі вступною кампанією, і попереду наших студентів очікує захоплюючий світ пізнання глибин обраних спеціальностей, засвоєння навичок і отримання компетенцій, які допоможуть стати справжнім висококласним фахівцем. Новий навчальний рік на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався із інформативної зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів 04 вересня 2023

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021