Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц разом із викладачками Мариною Білько та Іриною Бабич взяв участь у вебінарі виноробів. Запрошення прийшло від генерального директора Української корпорації по виноградарській та виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимира Кучеренка.
Цього дня за ініціативи «Укрвинпром» і Наукового Центру «Український Інститут Вина», за підтримки Посольства України у Франції було відновлене онлайн-навчання спільно з французькими колегами, Міжпрофесійним комітетом вин Шампані Comite Champagne (CIVC).
Третій модуль Міжнародного сертифікованого освітньо-навчального курсу з підвищення кваліфікації для фахівців вітчизняної виноградарсько-виноробної галузі на тему «Аналітичні та органолептичні аспекти виробництва шампанських вин» містив спеціальне звернення генерального директора Міжпрофесійного комітету Шампанських вин Шарля Гомера; презентацію лабораторії Міжпрофесійного комітету Шампанських вин і лабораторії сенсорного аналізу та технічну дегустацію.
Вітаючи учасників заходу, генеральний директор Міжпрофесійного комітету Шампанських вин Шарль Гомер від імені французького народу висловив впевненість у Перемозі України і засвідчив повну підтримку України та українського народу.
Третій модуль успішно завершився, а попереду ще більше навчальних активностей і нових векторів співпраці, які стануть результативними й ефективними для розвитку галузі, а нашим викладачам дадуть змогу бути в курсі всіх інновацій і застосовувати їх у навчальному процесі.