Н У Х Т

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів

04 вересня 2023

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів

Позаду залишились усі хвилювання, пов’язані зі вступною кампанією, і попереду наших студентів очікує захоплюючий світ пізнання глибин обраних спеціальностей, засвоєння навичок і отримання компетенцій, які допоможуть стати справжнім висококласним фахівцем.

Новий навчальний рік на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався із інформативної зустрічі гарантки нової освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами-першокурсниками спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Гарантка привітала першокурсників із успішним вступом і зазначила, що нинішній набір здобувачів магістерського ступеня – піонери цієї освітньо-професійної програми, яка створювалася на базі багаторічного досвіду колективу кафедри з підготовки магістрів-біотехнологів та за новітніми вимогами ринку праці і прогресивних стейкхолдерів, що обумовлює можливості для її випускників стати фахівцями у різних галузях біотехнології.

Викладачка розповіла про організацію виконання кваліфікаційних робіт, які базуються на новітніх технологіях і дослідженнях на базі лабораторій кафедри, участь у наукових конференціях, публікації робіт як в університетських, так і в міжнародних журналах, можливості здобуття неформальної освіти, академічної мобільності, дуальної освіти. Також поговорили про розклад занять і дисципліни вільного вибору, здобувачі задали свої запитання та отримали ґрунтовні відповіді.

Наприкінці магістранти побажали всім здобувачам і викладачам кафедри біотехнології і мікробіології продуктивного навчального року та творчої наснаги.

Опублікований: 04-09-2023
Читайте також:
Серед лідерів національної освіти: рейтинг університетів України «ТОП-200 Україна 2024»

17 червня Центром міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence був оприлюднений вісімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «ТОП-200 Україна 2024», у якому наш університет посідає 21 місце. Базові принципи рейтингу – забезпечення відкритості, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед лідерів національної освіти: рейтинг університетів України «ТОП-200 Україна 2024» 18 червня 2024

Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка долучилися до Всеукраїнського освітнього нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», організованого кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики 15 листопада 2023

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців»

14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023

Професійні дегустаційні сети від стейкхолдерів і роботодавців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася дегустація вин українських виробників. Захід був організований лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою та проведений у рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для третьокурсників-бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Азами роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні дегустаційні сети від стейкхолдерів і роботодавців сфери гостинності 28 жовтня 2024