Н У Х Т

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів

04 вересня 2023

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів

Позаду залишились усі хвилювання, пов’язані зі вступною кампанією, і попереду наших студентів очікує захоплюючий світ пізнання глибин обраних спеціальностей, засвоєння навичок і отримання компетенцій, які допоможуть стати справжнім висококласним фахівцем.

Новий навчальний рік на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався із інформативної зустрічі гарантки нової освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами-першокурсниками спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Гарантка привітала першокурсників із успішним вступом і зазначила, що нинішній набір здобувачів магістерського ступеня – піонери цієї освітньо-професійної програми, яка створювалася на базі багаторічного досвіду колективу кафедри з підготовки магістрів-біотехнологів та за новітніми вимогами ринку праці і прогресивних стейкхолдерів, що обумовлює можливості для її випускників стати фахівцями у різних галузях біотехнології.

Викладачка розповіла про організацію виконання кваліфікаційних робіт, які базуються на новітніх технологіях і дослідженнях на базі лабораторій кафедри, участь у наукових конференціях, публікації робіт як в університетських, так і в міжнародних журналах, можливості здобуття неформальної освіти, академічної мобільності, дуальної освіти. Також поговорили про розклад занять і дисципліни вільного вибору, здобувачі задали свої запитання та отримали ґрунтовні відповіді.

Наприкінці магістранти побажали всім здобувачам і викладачам кафедри біотехнології і мікробіології продуктивного навчального року та творчої наснаги.

Опублікований: 04-09-2023
Читайте також:
Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування

9 лютого 2023 року відбулося розширене засідання кафедри технології консервування та робочих груп освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». До роботи також долучилися доцентка кафедри харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування 13 лютого 2023

Про історичне минуле кондитерської галузі розповіла радіослухачам доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська взяла участь у авторській програмі Олени Брайченко «У своїй тарілці», що виходить в ефір на радіо «Культура». «У своїй тарілці» – це погляд на історію та сучасність крізь нетипову призму – їжу. У випуску говорили про історичне минуле кондитерської галузі, традиційні ласощі та українські бренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про історичне минуле кондитерської галузі розповіла радіослухачам доцент кафедри гуманітарних дисциплін 15 лютого 2019

Дуальна освіта – ідеальні умови для здобувачів освіти

За ініціативи ПрАТ «МХП» 15 здобувачів освіти 4-го курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані системи» відокремленого структурного підрозділу «Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ» взяли участь у проєкті дуального навчання. Проєкт тривав з середини серпня до  середини грудня 2021 р., не враховуючи тривалої підготовк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта – ідеальні умови для здобувачів освіти 28 грудня 2021

Фестиваль пасок у Сумському фаховому коледжі НУХТ

На цикловій комісії харчових технологій Сумського фахового коледжу НУХТ відбувся конкурс професійної майстерності «Фестиваль пасок-2024» серед здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Усі учасники виготовили і презентували неймовірно гарні та якісно спечені паски. Тому визначити переможців членам журі, що працювало у складі в.о. д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль пасок у Сумському фаховому коледжі НУХТ 03 травня 2024