Н У Х Т

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

13 грудня 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України!

Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерина Пересада, Єлизавета Блощук та Яна Захарчук долучилися до участі у Всеукраїнському кулінарному конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2022», щоб розкрити свої кулінарні здібності.

Захід організований президенткою Асоціації рестораторів та готельєрів Оленою Булах із метою відродження та вживання локальних національних продуктів і підтримки Збройних Сил України.

Наші здобувачі освіти розробили рецептурні карти на страви з гарбуза, ґрунтовно описали технологію приготування обраної страви, підібрали індивідуальну автентичну історію походження страв та її назву (гарбузові пампухи, гарбузово-вівсяне печиво, гарбузовий сирник, тарт із апельсиновим курдом і карамелізованим гарбузом, паста з гарбуза та копченого бекону), використали свої набуті теоретичні знання з правил подання страви відповідної групи і презентували індивідуальний підхід до її декорування.

Підведення підсумків online-кулінарного конкурсу відбудеться з 16 по 24 грудня 2022 року. Тримаємо «кулачки» за наших учасників і сподіваємося на Перемогу!

Опублікований: 13-12-2022
Читайте також:
Четвертокурсники-хімтехнологи підсумували перший семестр цього навчального року

Останні два з половиною роки видалися непростими – коронавірус, повномасштабне вторгнення агресора, обстріли, повітряні тривоги, відключення світла... Навчатися за таких умов нашим здобувачам непросто. Як зазначають здобувачі освітньої програми «Хімічні технології та інженерія», особливо їм не вистачало роботи в лабораторіях. Адже їх спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-хімтехнологи підсумували перший семестр цього навчального року 29 грудня 2022

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект»

На честь Дня рекламіста кафедра маркетингу організувала для здобувачів творчий конкурс робіт «НЕштучний інтелект». У ньому взяли участь студенти-рекламісти 1-4 курсів, які розробляли рекламні креативи для продуктів здорового харчування, згенерованих із допомогою ШІ. Визначення переможців відбувалося в два етапи: спочатку за роботи голосували всі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект» 25 жовтня 2023

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста. Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 вересня 2021

Презентуємо нову наукову монографію

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки спільно з кафедрою машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв презентує нову наукову монографію «Пакувальний інжиніринг» колективного авторства Сергія Володіна, Сергія Токарчука, Людмили Кривопляс-Володіної та Костянтина Васильківського. Монографія «Пакувальний інжиніринг» – це практико-орієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо нову наукову монографію 11 вересня 2025