Н У Х Т

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

13 грудня 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України!

Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерина Пересада, Єлизавета Блощук та Яна Захарчук долучилися до участі у Всеукраїнському кулінарному конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2022», щоб розкрити свої кулінарні здібності.

Захід організований президенткою Асоціації рестораторів та готельєрів Оленою Булах із метою відродження та вживання локальних національних продуктів і підтримки Збройних Сил України.

Наші здобувачі освіти розробили рецептурні карти на страви з гарбуза, ґрунтовно описали технологію приготування обраної страви, підібрали індивідуальну автентичну історію походження страв та її назву (гарбузові пампухи, гарбузово-вівсяне печиво, гарбузовий сирник, тарт із апельсиновим курдом і карамелізованим гарбузом, паста з гарбуза та копченого бекону), використали свої набуті теоретичні знання з правил подання страви відповідної групи і презентували індивідуальний підхід до її декорування.

Підведення підсумків online-кулінарного конкурсу відбудеться з 16 по 24 грудня 2022 року. Тримаємо «кулачки» за наших учасників і сподіваємося на Перемогу!

Опублікований: 13-12-2022
Читайте також:
Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre». На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE 26 квітня 2024

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018

Реальне зменшення негативного впливу на довкілля у полі зору наших магістрантів

Уже не за горами час, коли схвильовані магістранти ІІ року навчання винесуть на суд екзаменаційних комісій результати своїх досліджень за темами випускових робіт. А зараз ще триває напружена робота – ще стільки всього потрібно зробити, адже магістерські роботи наших студентів виконуються для діючих підприємств.    Ретельно виконують всі дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальне зменшення негативного впливу на довкілля у полі зору наших магістрантів 06 лютого 2019

Зустріч із майбутніми здобувачами освіти у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого

У переддень професійного свята – Дня інженера-механіка, до Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого завітали слухачі Підготовчого відділення нашого університету. Завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук разом із доцентом кафедри мехатроніки та пакув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із майбутніми здобувачами освіти у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого 02 листопада 2021