Н У Х Т

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

13 грудня 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України!

Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерина Пересада, Єлизавета Блощук та Яна Захарчук долучилися до участі у Всеукраїнському кулінарному конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2022», щоб розкрити свої кулінарні здібності.

Захід організований президенткою Асоціації рестораторів та готельєрів Оленою Булах із метою відродження та вживання локальних національних продуктів і підтримки Збройних Сил України.

Наші здобувачі освіти розробили рецептурні карти на страви з гарбуза, ґрунтовно описали технологію приготування обраної страви, підібрали індивідуальну автентичну історію походження страв та її назву (гарбузові пампухи, гарбузово-вівсяне печиво, гарбузовий сирник, тарт із апельсиновим курдом і карамелізованим гарбузом, паста з гарбуза та копченого бекону), використали свої набуті теоретичні знання з правил подання страви відповідної групи і презентували індивідуальний підхід до її декорування.

Підведення підсумків online-кулінарного конкурсу відбудеться з 16 по 24 грудня 2022 року. Тримаємо «кулачки» за наших учасників і сподіваємося на Перемогу!

Опублікований: 13-12-2022
Читайте також:
Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство 30 липня 2018

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами. Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge En...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою 03 серпня 2022

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 травня 2022