Лабораторне заняття здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck» із дотриманням протиепідемічних заходів. Його організувала лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка
Директор Денис Логоватовський разом із персоналом бару гостинно зустріли та познайомили з особливостями функціонування закладу. Здобувачі мали можливість побачити весь інвентар, устаткування і посуд, який використовується під час приготування та подавання напоїв. Після ознайомлення з особливостями діяльності бару, Денис дав ґрунтовні відповіді на всі запитання здобувачів.
Подібні заняття допоможуть здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» краще засвоїти навчальну дисципліну та підвищити професійне зростання.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний керівництву закладу за виявлену гостинність і сучасно проведене заняття!