Н У Х Т

Лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства

18 березня 2021

Лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства

Лабораторне заняття здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck» із дотриманням протиепідемічних заходів. Його організувала лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка

Директор Денис Логоватовський разом із персоналом бару гостинно зустріли та познайомили з особливостями функціонування закладу. Здобувачі мали можливість побачити весь інвентар, устаткування і посуд, який використовується під час приготування та подавання напоїв. Після ознайомлення з особливостями діяльності бару, Денис дав ґрунтовні відповіді на всі запитання здобувачів.

Подібні заняття допоможуть здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» краще засвоїти навчальну дисципліну та підвищити професійне зростання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний керівництву закладу за виявлену гостинність і сучасно проведене заняття! 

Опублікований: 18-03-2021
Читайте також:
Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки

Випускниця освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» Ганна Вовк відзвітувала про свої наукові здобутки на міжкафедральному семінарі, що відбувся на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів. У семінарі також взяли участь запрошені професорки Наталія Фро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки 06 вересня 2023

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

17 лютого 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася важлива подія для 52 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання – атестаційний екзамен. Перед початком екзамену тепло привітала здобувачів вищої освіти в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання 19 лютого 2021

Про всі принади навчання у НУХТ дізнаються школярі від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Жовтень знову нагадує нам про щорічний осінній день відкритих дверей. А щоб НУХТ переповнився 5 жовтня майбутніми вступниками та їх батьками, дбають кафедри нашого університету. Зокрема, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування побували в київських школах і коледжах. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська зустрілася із старшоклас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі принади навчання у НУХТ дізнаються школярі від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 03 жовтня 2019

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ

Другий день біотехнологічних студій почався з неймовірно цікавої подорожі у мікросвіт, керувала якою доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторія Красінько. А у здобувачів кафедри з’явилась унікальна можливість спробувати себе у ролі старших наставників і показати гостям-школярам, які практичні навички можна здобути, навчаючись на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ 30 жовтня 2023