Н У Х Т

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

28 жовтня 2020

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики.

Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкхоледрами, з 13 жовтня по 9 листопада 2020 року вони мають можливість практично закріплювати здобуті в університеті теоретичні знання на провідних вітчизняних підприємствах та в організаціях: ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пивоварня Зіберта», ТДВ «Золотоніський маслоробний завод», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Індар», ТОВ «Спецторгальянс» тощо.

Перед початком переддипломної практики кожний здобувач отримав програму практики та роз’яснення щодо умов її проходження під час пандемії. При цьому кожний студент має змогу вирішувати всі питання з відповідальним за практику від кафедри, а також із своїм безпосереднім керівником за допомогою різних месенджерів і відеоплатформ тощо.

Сподіваємося, що після проходження практик, здобувачі використають зібраний матеріал для підготовки ґрунтовних звітів і в подальшому напишуть якісні магістерські роботи.

Усім бажаємо сумлінно працювати та досягти бажаних результатів! 

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу»

Одна з ключових навичок, що допомагає бути ефективним у реаліях сучасного бізнесу ‒ це емоційний інтелект. 14 лютого 2023 року на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» Олени Драган для здобувачів і аспірантів Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся тренінг «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу» 16 лютого 2023

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

Як скласти ЗНО (ЄВІ), якщо нічого не знаєш? Таке питання випускники часто ставлять пошуковикам, коли до тестування залишаються лічені дні. Вочевидь, сподіваються, що світові всезнайки підкажуть адресу, за якою можна знайти чарівну пігулку, з’їсти її перед тестуванням, промовивши певні магічні слова, і WOW – у сертифікаті з’явиться прохідний бал, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2021

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу

23 березня завершив роботу Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023», організований відділом працевлаштування випускників Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Ярмарок проводився у форматі онлайн-трансляцій на платформах Zoom, MS Teams, Google Meet і зібрав 17 компаній-учасниць: ПрАТ «Лантманнен Акса», ІП «Кок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу 23 березня 2023