Н У Х Т

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

28 жовтня 2020

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики.

Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкхоледрами, з 13 жовтня по 9 листопада 2020 року вони мають можливість практично закріплювати здобуті в університеті теоретичні знання на провідних вітчизняних підприємствах та в організаціях: ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пивоварня Зіберта», ТДВ «Золотоніський маслоробний завод», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Індар», ТОВ «Спецторгальянс» тощо.

Перед початком переддипломної практики кожний здобувач отримав програму практики та роз’яснення щодо умов її проходження під час пандемії. При цьому кожний студент має змогу вирішувати всі питання з відповідальним за практику від кафедри, а також із своїм безпосереднім керівником за допомогою різних месенджерів і відеоплатформ тощо.

Сподіваємося, що після проходження практик, здобувачі використають зібраний матеріал для підготовки ґрунтовних звітів і в подальшому напишуть якісні магістерські роботи.

Усім бажаємо сумлінно працювати та досягти бажаних результатів! 

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ 17 лютого 2023

Поповнюється перелік успішно акредитованих освітніх програм університету

27 червня на черговому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти прийняло рішення про акредитацію ще трьох освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і однієї освітньо-наукової програми третього (доктор філософії) рівня вищої освіти нашого університету. Схвальні відгуки експертних груп і висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюється перелік успішно акредитованих освітніх програм університету 04 липня 2023

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Анатолій Лукащук, який має значний науково-практичний досвід роботи на посаді головного технолога ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл», був запрошений лекторкою вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом 26 березня 2025

Спілкуємося німецькою з носіями мови: відбулося засідання розмовного клубу

4 листопада на кафедрі іноземних мов професійного спрямування спілкувалися німецькою – відбувся черговий розмовний клуб. Доцентка кафедри Ольга Нежива, яка проводила засідання клубу, залучила до участі здобувачів, що вивчають німецьку мову, та викладачів. Також був запрошений гість – носій мови, засновник мовної школи «Start Deutsch Schule» у Києві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спілкуємося німецькою з носіями мови: відбулося засідання розмовного клубу 08 листопада 2022