Н У Х Т

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

28 жовтня 2020

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики.

Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкхоледрами, з 13 жовтня по 9 листопада 2020 року вони мають можливість практично закріплювати здобуті в університеті теоретичні знання на провідних вітчизняних підприємствах та в організаціях: ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пивоварня Зіберта», ТДВ «Золотоніський маслоробний завод», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Індар», ТОВ «Спецторгальянс» тощо.

Перед початком переддипломної практики кожний здобувач отримав програму практики та роз’яснення щодо умов її проходження під час пандемії. При цьому кожний студент має змогу вирішувати всі питання з відповідальним за практику від кафедри, а також із своїм безпосереднім керівником за допомогою різних месенджерів і відеоплатформ тощо.

Сподіваємося, що після проходження практик, здобувачі використають зібраний матеріал для підготовки ґрунтовних звітів і в подальшому напишуть якісні магістерські роботи.

Усім бажаємо сумлінно працювати та досягти бажаних результатів! 

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 травня 2020

Як формувати імідж міжнародної компанії дізнаються менеджери персоналу

21 жовтня 2024 р. на запрошення завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко відбувся вебінар для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» від фахівчині з розвитку бренду роботодавця компанії Forvis Mazars Юлії Левцової. Вебінар на тему «Формування у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як формувати імідж міжнародної компанії дізнаються менеджери персоналу 22 жовтня 2024

Відбулося чергове засідання кіноклубу Movie Club

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела чергове засідання кіноклубу Movie Club для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Викладачі кафедри Людмила Юрчук, Лариса Яненко, Анна Харченко підготували перегляд навчально-пізнавального фільму з теми «Travelling round the city and giving directions». Були присут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося чергове засідання кіноклубу Movie Club 16 грудня 2019

Канікули з користю!

Керівництво Навчально-наукового інституту харчових технологій, заручившись підтримкою викладачів профільних кафедр, ініціювало організацію та проведення профорієнтаційного заходу «WORKSHOP з ННІХТ: навчись, приготуй та скуштуй», основною метою якого було знайомство школярів із цікавим та різноманітним світом харчових технологій. У рамках цього зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Канікули з користю! 26 березня 2025