Н У Х Т

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

07 листопада 2024

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Продовжується навчання чергової групи на сертифікатній програмі «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

5 листопада у рамках програми здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали сучасний заклад ресторанного бізнесу «Львівська майстерня шоколаду». Вони дізналися про практичні аспекти відкриття власного бізнесу у сфері ресторанної індустрії та можливості франчайзингу в Україні.

Андрій Собін поділився з магістрантами досвідом розвитку франчайзингової мережі та розповів про виклики і переваги цієї бізнес-моделі в умовах сучасності. Він окреслив основні етапи управління ресторанним бізнесом і пояснив, як важливо адаптувати світові практики під українські реалії.

Особливу увагу приділили питанню франчайзингу як ефективного способу масштабування бренду з меншими ризиками. Здобувачі дізналися, як підтримка від франчайзера сприяє дотриманню стандартів якості та покращенню сервісу, що особливо важливо у сфері гостинності.

Ще однією локацією, яку відвідали слухачі сертифікатної програми разом із її керівницею, професоркою Тетяною Сильчук, став готель «Raziohotel». Там вони отримали змогу дізнатися про розвиток української готельної мережі та ознайомитися з основними аспектами функціонування сучасного готельного підприємства.

Керуюча закладом, пані Марія провела екскурсію, під час якої розповіла про концепцію готелю, різноманітність номерного фонду, сучасні рішення в дизайні та облаштуванні приміщень. Слухачі дізналися про стандарти обслуговування, особливості організації внутрішніх процесів, а також про використання новітніх технологій для забезпечення високого рівня комфорту для гостей. Такий досвід є надзвичайно корисним, оскільки надає практичні навички в професійній діяльності.

Ця зустріч не лише розширила професійні горизонти учасників програми, але й надала можливість поставити запитання до практикуючих фахівців.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро дякує керівництвам закладів за ці зустрічі! Отримані знання й навички допоможуть слухачам сертифікатної програми краще зрозуміти тенденції розвитку ресторанного і готельного бізнесу, що є важливим для подальшої професійної діяльності та реалізації власних проєктів у галузі гостинності.

Опублікований: 07-11-2024
Читайте також:
Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

За доброю багаторічною традицією старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська провела лабораторне заняття з дисципліни «Основи кріогенних технологій» для студентів групи ТК-3-9 ск на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Юрій Гришуков детально розповів студента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 07 травня 2019

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньої бакалаврської програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відповідальної за методичну роботу кафедри, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний семінар «План управління небезпечними факторами (план HACCP/ОПРП): практичні навички системи менеджменту ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 червня 2024

Вибіркові дисципліни для магістрантів: як зробити правильний вибір і не помилитися

Цього року навчальний рік для магістрантів освітньо-професійної програми (ОПП) «Промислова біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» почався у незвичному режимі – без традиційних привітань від викладачів кафедри на лекційних заняттях. Проте, студенти мали нагоду зустрітися у форматі zoom-відеоконференції із гарантом освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркові дисципліни для магістрантів: як зробити правильний вибір і не помилитися 18 вересня 2020

Здобувачі-підприємці в центрі бізнес-подій

У Києві відбулася грандіозна подія – форум від BIG MONEY, участь в якому взяли студентки 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Маргарита Золомій та Ілона Поляковська. Здобувачки отримали запрошення від випускника кафедри економіки і права, а нині CEO Big Mon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-підприємці в центрі бізнес-подій 28 травня 2021