Н У Х Т

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

07 листопада 2024

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Продовжується навчання чергової групи на сертифікатній програмі «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

5 листопада у рамках програми здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали сучасний заклад ресторанного бізнесу «Львівська майстерня шоколаду». Вони дізналися про практичні аспекти відкриття власного бізнесу у сфері ресторанної індустрії та можливості франчайзингу в Україні.

Андрій Собін поділився з магістрантами досвідом розвитку франчайзингової мережі та розповів про виклики і переваги цієї бізнес-моделі в умовах сучасності. Він окреслив основні етапи управління ресторанним бізнесом і пояснив, як важливо адаптувати світові практики під українські реалії.

Особливу увагу приділили питанню франчайзингу як ефективного способу масштабування бренду з меншими ризиками. Здобувачі дізналися, як підтримка від франчайзера сприяє дотриманню стандартів якості та покращенню сервісу, що особливо важливо у сфері гостинності.

Ще однією локацією, яку відвідали слухачі сертифікатної програми разом із її керівницею, професоркою Тетяною Сильчук, став готель «Raziohotel». Там вони отримали змогу дізнатися про розвиток української готельної мережі та ознайомитися з основними аспектами функціонування сучасного готельного підприємства.

Керуюча закладом, пані Марія провела екскурсію, під час якої розповіла про концепцію готелю, різноманітність номерного фонду, сучасні рішення в дизайні та облаштуванні приміщень. Слухачі дізналися про стандарти обслуговування, особливості організації внутрішніх процесів, а також про використання новітніх технологій для забезпечення високого рівня комфорту для гостей. Такий досвід є надзвичайно корисним, оскільки надає практичні навички в професійній діяльності.

Ця зустріч не лише розширила професійні горизонти учасників програми, але й надала можливість поставити запитання до практикуючих фахівців.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро дякує керівництвам закладів за ці зустрічі! Отримані знання й навички допоможуть слухачам сертифікатної програми краще зрозуміти тенденції розвитку ресторанного і готельного бізнесу, що є важливим для подальшої професійної діяльності та реалізації власних проєктів у галузі гостинності.

Опублікований: 07-11-2024
Читайте також:
Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту підготували та видали колективну монографію «Управління розвитком підприємств в умовах трансформації економічних відносин». У монографії розкриті особливості управління розвитком підприємств у складних умовах трансформації економічних відносин і глобалізації економіки. Досліджені процеси привели кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту 05 лютого 2020

Творча робоча атмосфера на відкритих лекціях доцентів кафедри фізики

На кафедрі фізики відбулися одразу дві відкриті лекції.  8 листопада 2021 доцент Михайло Лазаренко прочитав відкриту лекцію «Магнітне поле» для здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Заняття було побудоване за чітко сформульованим планом. За тематикою відкритої лекції лектор розкрив основні положення, зокрема,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творча робоча атмосфера на відкритих лекціях доцентів кафедри фізики 11 листопада 2021

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя

У нашому університеті навчання в умовах воєнного стану відбувається не лише у студентів, а й у викладачів. Нещодавно старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко завершила проходження міжнародного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя 20 квітня 2022