Н У Х Т

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

07 листопада 2024

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Продовжується навчання чергової групи на сертифікатній програмі «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

5 листопада у рамках програми здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали сучасний заклад ресторанного бізнесу «Львівська майстерня шоколаду». Вони дізналися про практичні аспекти відкриття власного бізнесу у сфері ресторанної індустрії та можливості франчайзингу в Україні.

Андрій Собін поділився з магістрантами досвідом розвитку франчайзингової мережі та розповів про виклики і переваги цієї бізнес-моделі в умовах сучасності. Він окреслив основні етапи управління ресторанним бізнесом і пояснив, як важливо адаптувати світові практики під українські реалії.

Особливу увагу приділили питанню франчайзингу як ефективного способу масштабування бренду з меншими ризиками. Здобувачі дізналися, як підтримка від франчайзера сприяє дотриманню стандартів якості та покращенню сервісу, що особливо важливо у сфері гостинності.

Ще однією локацією, яку відвідали слухачі сертифікатної програми разом із її керівницею, професоркою Тетяною Сильчук, став готель «Raziohotel». Там вони отримали змогу дізнатися про розвиток української готельної мережі та ознайомитися з основними аспектами функціонування сучасного готельного підприємства.

Керуюча закладом, пані Марія провела екскурсію, під час якої розповіла про концепцію готелю, різноманітність номерного фонду, сучасні рішення в дизайні та облаштуванні приміщень. Слухачі дізналися про стандарти обслуговування, особливості організації внутрішніх процесів, а також про використання новітніх технологій для забезпечення високого рівня комфорту для гостей. Такий досвід є надзвичайно корисним, оскільки надає практичні навички в професійній діяльності.

Ця зустріч не лише розширила професійні горизонти учасників програми, але й надала можливість поставити запитання до практикуючих фахівців.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро дякує керівництвам закладів за ці зустрічі! Отримані знання й навички допоможуть слухачам сертифікатної програми краще зрозуміти тенденції розвитку ресторанного і готельного бізнесу, що є важливим для подальшої професійної діяльності та реалізації власних проєктів у галузі гостинності.

Опублікований: 07-11-2024
Читайте також:
Новий челендж у житті студента-біотехнолога

Магістри І року навчання освітньо-професійної програми «Фармацевтична біотехнологія» приступили до виконання своїх магістерських робіт. Найперше, що вони мали виконати – написати обґрунтування вибору тематики магістерської роботи. Адже, це той фундамент і база, які кожний має створити для успішного початку. Це 80% майбутнього диплому. І, як зізнаєт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий челендж у житті студента-біотехнолога 12 січня 2021

Нові здобутки магістрантів-фінансистів

Здобувачка першого курсу магістратури спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Анастасія Сідерова взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування». Під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові здобутки магістрантів-фінансистів 13 червня 2022

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018

Чергова екскурсія від Профкому співробітників – Андріївська церква

Профком співробітників НУХТ у кінці квітня-на початку травня організував для всіх профспілківців дві екскурсії до Андріївської церкви – однієї з найвідоміших і найкрасивіших церков Києва. Вона розташована на Андріївській горі, в центрі міста, і є пам'яткою архітектури та монументального живопису XVIII століття. Церква має довгу й цікаву історію. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова екскурсія від Профкому співробітників – Андріївська церква 21 травня 2024