Н У Х Т

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025

01 липня 2025

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025

27 червня в актовій залі університету відбулася урочиста подія – випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цей день став символом завершення важливого етапу в житті наших студентів і початком нового – професійного.

Святкова атмосфера, щирі усмішки випускників, зворушені батьки та натхненні викладачі – усе це зробило захід незабутнім. Випускників привітали керівництво інституту, завідувачі кафедр, гаранти освітніх програм і викладачі, які протягом чотирьох років супроводжували студентів на шляху до знань.

Зі сцени звучали слова вдячності, натхнення й побажання успіхів. Випускникам вручили дипломи – символ їхньої наполегливої праці, витримки та прагнення до розвитку. Особливо приємною частиною церемонії стало вручення нагород найкращим студентам, які проявили себе не лише в навчанні, а й у науковій, громадській, творчій і спортивній діяльності.

Родзинкою заходу були музичні номери від самих випускників та їх друзів, спогади про студентські роки та теплі обійми близьких. Глядачі не стримували емоцій, а кожний кадр святкової фотозони з дипломом – це ще один спогад про чудові роки в стінах НУХТ.

Щиро вітаємо наших випускників і бажаємо їм впевненого старту в професійному житті, сміливості в досягненні цілей і віри у власні сили. Ви завжди залишатиметеся частиною великої родини НУХТ!

Вперед, до нових вершин, бакалаври-2025!

Опублікований: 01-07-2025
Читайте також:
Теорія оживає у дії, коли знання переходять у майстерність

Глибокі теоретичні основи набувають справжньої цінності лише тоді, коли підкріплюються практикою. Саме у взаємодії думки, рук і серця формується фахівець, здатний не лише розуміти суть процесів, а й втілювати ідеї у реальному виробничому середовищі. 27 березня 2025 року здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології» разом із доцентками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теорія оживає у дії, коли знання переходять у майстерність 31 березня 2025

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія», у якому традиційно беруть активну участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України ІІ тур конкурсу відбувався на базі Національного університету «Полтавська полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології 25 березня 2020

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ провели локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Роботу у рамках зустрічі робочої групи очолила директорка інституту, гарантка освітньо-професійної програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 27 січня 2023

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 грудня 2022