Н У Х Т

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025

01 july 2025

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025

27 червня в актовій залі університету відбулася урочиста подія – випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цей день став символом завершення важливого етапу в житті наших студентів і початком нового – професійного.

Святкова атмосфера, щирі усмішки випускників, зворушені батьки та натхненні викладачі – усе це зробило захід незабутнім. Випускників привітали керівництво інституту, завідувачі кафедр, гаранти освітніх програм і викладачі, які протягом чотирьох років супроводжували студентів на шляху до знань.

Зі сцени звучали слова вдячності, натхнення й побажання успіхів. Випускникам вручили дипломи – символ їхньої наполегливої праці, витримки та прагнення до розвитку. Особливо приємною частиною церемонії стало вручення нагород найкращим студентам, які проявили себе не лише в навчанні, а й у науковій, громадській, творчій і спортивній діяльності.

Родзинкою заходу були музичні номери від самих випускників та їх друзів, спогади про студентські роки та теплі обійми близьких. Глядачі не стримували емоцій, а кожний кадр святкової фотозони з дипломом – це ще один спогад про чудові роки в стінах НУХТ.

Щиро вітаємо наших випускників і бажаємо їм впевненого старту в професійному житті, сміливості в досягненні цілей і віри у власні сили. Ви завжди залишатиметеся частиною великої родини НУХТ!

Вперед, до нових вершин, бакалаври-2025!

Published on: 01-07-2025
Read also:
На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи

30 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних дипломних проектів студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти 4 курсу представили на попередній захист 39 робіт інженерного та 7 робіт науково-інженерного спрямування. Для виконання дипломного проекту студе...

READ YOURSELF

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи 31 may 2019

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування

Викладачі кафедри технології консервування постійно опікуються підготовкою якісної і сучасної навчальної літератури для здобувачів освіти та фахівців галузі. Результатом чергової творчої колаборації став навчальний посібник «Технології сушіння» авторського колективу у складі Віталія Шутюка, Тетяни Левківської, Ольги Дущак, Катерини Рубанки, Олекса...

READ YOURSELF

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування 05 september 2024

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво». На конкурс були ...

READ YOURSELF

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів 05 september 2019

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Анатолій Лукащук, який має значний науково-практичний досвід роботи на посаді головного технолога ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл», був запрошений лекторкою вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», профес...

READ YOURSELF

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом 26 march 2025