Н У Х Т

Національний досвід проєкту «ВОНА хаб» обговорювала викладачка кафедри маркетингу

21 вересня 2023

Національний досвід проєкту «ВОНА хаб» обговорювала викладачка кафедри маркетингу

Днями старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко була запрошена до панельної дискусії «Виклики, досягнення та перспективи проєкту ВОНА хаб: національний досвід», під час якої відбулася  презентація результатів проєкту за першу річницю роботи у Київській області та обговорення перспектив роботи в майбутньому.

Фонд ООН у галузі народонаселення UNFPA в Україні започаткував кар’єрний проєкт і бізнес-хаб «ВОНА» у різних містах нашої країни. Цей проєкт покликаний розвивати професійний потенціал і фінансову спроможність жінок. Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна – з перших літер цих слів складається назва хабу «ВОНА», адже в Україні досі існує проблема гендерної нерівності в оплаті праці, яку слід вирішити.

У заході брали участь старший координатор із надзвичайних ситуацій, заступник представника UNFPA в Україні Мустафа Елканзі, з яким наша викладачка обговорила перспективи розвитку проєкту з маркетингової точки зору,  заступник представника UNFPA в Україні Павло Замостьян, керівниця напрямку з міжнародної допомоги команди підтримки реформ при Міністерстві економіки України Ольга Славіна.

Концепція заходу – підкреслення важливості підтримки економічної самодостатності жінок і забезпечення об’єднання зусиль уряду, громади та міжнародних організацій для зміцнення нашого суспільства, відновлення країни.

Опублікований: 21-09-2023
Читайте також:
Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр», що  навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали ХІІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» 18 вересня 2021...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2021

Крафт, гастротуризм і сервіс

20 жовтня 2025 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася тепла й натхненна зустріч здобувачів вищої освіти з Євгеном Синельниковим, амбасадором крафту в Україні, мандрівником і популяризатором української гастрономічної культури. До події, яка проходила в комбінованому форматі, окрім здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафт, гастротуризм і сервіс 22 жовтня 2025

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії

Нова вступна кампанія наближається, тому у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ всіляко намагаються рекламувати заклад і запрошують до себе потенційних вступників. Днями до коледжу завітали учні ПТО, які здобувають робітничу професію хлібопекаря і могли б продовжити навчання для здобуття фаху молодшого спеціаліста зі спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії 19 березня 2018