Н У Х Т

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Леонід Левандовський. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, д.т.н Галина Сімахіна, доценти цієї ж кафедри, к.х.н. Наталія Стеценко та к.т.н Надія Івчук і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

Представлені магістерські роботи виконані на високому рівні та присвячені вирішенню актуальних проблем, що стоять перед промисловістю: поліпшенню збалансованості хімічного складу готових виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини, розробленню технологій нових харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, підбору функціональних інгредієнтів для різних харчових основ та дослідженню їх сумісності. Результати магістерських робіт супроводжувалися демонстраційним матеріалом мультимедійної презентації та були підтверджені оптимізаційними розрахунками і дослідницькими результатами.

Всім студентам комісія одноголосно присвоїла ОР «Магістр» зі спеціалізації «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Із програмами академічної мобільності від DAAD знайомилися наші здобувачі освіти

Невід’ємною складовою інтернаціоналізації вищої освіти є академічна мобільність, яка сприяє підвищенню якості підготовки фахівців. З метою ознайомлення здобувачів вищої освіти нашого університету з програмами академічної мобільності відбулася зустріч з представницею Інформаційного центру DAAD в Україні (Deutsche Akademische Austauschdienst, Німецьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із програмами академічної мобільності від DAAD знайомилися наші здобувачі освіти 22 жовтня 2021

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills на курсі «Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування і підприємств харчової промисловості», що вела директор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості 21 грудня 2023

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією 10 жовтня 2019