Н У Х Т

Мультиплікація досвіду україно-польського проекту у формуванні економічних компетенцій

24 лютого 2017

Мультиплікація досвіду україно-польського проекту у формуванні економічних компетенцій

23 лютого у Волинському коледжі нашого університету в рамках реалізації проекту «Ініціативна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах із використанням методів моделювання» відбувся пілотний урок у формі дидактичного тренінгу  «Формування економічних компетенцій»,  який організувала й провела разом із групами 48, 48а спеціальностей «Комерційна діяльність», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» викладач відділення економіки та підприємництва, кандидат економічних наук, доцент Неля Кінах.

Метою тренінгу було активізувати й зацікавити студентів, враховуючи різні стилі навчання, створити на занятті умови для формування знань і практичних навичок.

Принцип «SMART» та завдання «Зефірна проблема» продемонстрували вміння студентів, які випадково потрапили в одну команду, знаходити спільну мову, йти на компроміс, виявляти лідера, творчо підходити до вирішення заданих проблем, правильно ставити перед собою цілі та визначати їх пріоритетність.

Запрошені викладачі-спостерігачі - завідувач відділення Інна Швайковська, голова циклової випускової комісії обліку, фінансів та підприємницької діяльності Антоніна Філіна, викладач фахових дисциплін Лариса Ляшко -  мали можливість оцінити творчість і креативність студентів, уміння вийти зі стресової ситуації, дотримуватися правил професійного етикету, дивувати оточуючих свої позитивом, умінням працювати в команді і брати на себе відповідальність. Адже формування початкової економічної та підприємницької культури – це підготовка молоді до життя в суспільстві, де налагоджуються нові ринкові відносини.

Опублікований: 24-02-2017
Читайте також:
Підсумки і плани

Наприкінці грудня під головуванням ректора університету Олександра Шевченка відбулося останнє в 2023-му році спільне засідання організаційного і наукового комітетів із забезпечення реалізації довгострокового науково-дослідного і просвітницького проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». Підсумки роботи конференцій підвів голова Київ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки і плани 02 січня 2024

Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія». Комісія у складі доцентки, к.т.н. Олени Подобій (голова) і доценток, к.х.н. Світлани Ковальової та Тетяни Бойчук обрала переможців. 1 місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 07 квітня 2021

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова обговорила зі здобувачами групи ХЧ -2-4 презентації до теми «Ukrainian food» («Українська їжа»), які вони створили і представили. Дарія Булгакова представила тему «Ukrainian cuisine» («Українська кухня»). Ігор Корміч розповів про найпопулярніші українські страви, сало т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти 11 квітня 2023

Перспективи розвитку фінансів та бухгалтерського обліку обговорили на конференції Навчально-наукового інституту економіки і управління

23 листопада в університеті відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», яка була організована кафедрами фінансів та обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління. Роботу конференції відкрив проректор з наукової роботи Сергій Токарчук і передав вітання учасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку фінансів та бухгалтерського обліку обговорили на конференції Навчально-наукового інституту економіки і управління 25 листопада 2021