Н У Х Т

Почався конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів

07 серпня 2019

Почався конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів

Почався конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2020-2021 роках. Він оголошений Міністерством освіти і науки України та Міністерством науки та вищої освіти Республіки Польща.

Подати пропозицію можна до 23 серпня 2019 року.

Конкурс відкритий для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вишів, науково-дослідних установ і підприємств обох країн, зокрема, молодих вчених і викладачів.

До участі приймаються проєкти відповідно до пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки:
- комп’ютерні та новітні виробничі технології (лазерні, високоточні, мехатронні, роботизовані, плазмові, оптоелектронні, сенсорні тощо);
- енергетичний менеджмент та енергоефективність;
- екологія та управління навколишнім середовищем;
- науки про життя, нові технології, здоров’я та запобігання найрозповсюдженішим хворобам, біотехнології, біоінжиніринг та генетика;
- нові речовини та матеріали;
- соціальні та гуманітарні науки;
- оборонні технології.

Основні критерії оцінювання – наукова відповідність, цінність проєкту, взаємодоповнюваність дослідницьких груп, перспективність співпраці.

Докладніше про конкурс, умови участі та фінансування проєктів – за посиланням.

Більше інформації також можна отримати за номером: (044) 287 82 76

Форма заявки доступна для завантаження тут.

Важливо, що керівники та учасники проєктів можуть подавати кілька заявок. Однак отримати фінансування керівники зможуть тільки за одним проєктом.

Опублікований: 07-08-2019
Читайте також:
Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

Відомо, що ефективність профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді значно підвищується, якщо вони отримують інформацію не від викладачів, а від студентів, які ще донедавна самі були школярами. Переконалася у цьому і студентка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ) Анна Кравець, яка відвідала випускні класи НВК імені М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка 22 грудня 2018

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Менеджерка проєкту «HOTELMATRIX» і менеджерка з розвитку бізнесу Ліза Руделева прочитала лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі». Онлайн-зустріч була присвячена сучасним інструментам бенчмаркінгу, що використовуються в го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 червня 2021

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Відвідування галузевих виставкових заходів нашими здобувачами стало невід’ємною частиною навчального процесу. Адже це найкраща можливість познайомитися з найсучаснішими трендами виробництв – новітнім обладнанням, інноваційними технологіями і сировиною, нестандартними бізнесовими рішеннями, а також поспілкуватися з виробничниками й з перших рук отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 грудня 2022

Представники НУХТ на масштабній профорієнтаційній події

19 жовтня викладачі НУХТ взяли участь у профорієнтаційному заході, Ярмарку професій, організованому Володарським районним центром зайнятості Київської області. Подія мала місце у Володарському районному будинку культури і зібрала понад 260 відвідувачів із володарських загальноосвітніх шкіл № 1 та № 2, володарської школи-інтернату та володарського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ на масштабній профорієнтаційній події 22 жовтня 2018