Н У Х Т

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого»

20 листопада 2023

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого»

Офіс підтримки вченого за ініціативи Міністерства освіти і науки України з другої половини 2022 року впровадив науково-популярний проєкт «Книга від вченого», мета якого – безоплатно сприяти промоції діяльності українських науковців та їхніх здобутків.

У рамках цього проєкту найкращі роботи (монографії, посібники, підручники, збірники матеріалів тощо), які пройшли успішну апробацію і набрали достатню кількість голосів від користувачів соцмереж, презентуються на платформі Офісу підтримки вченого в різних форматах – онлайн-презентації у соцмережі Facebook, постери, відеозаписи тощо). Участь у проєкті можуть узяти всі науковці, праці яких (зокрема електронні видання) вийшли друком у 2017-2023 роках. Автори таких презентацій отримують відповідні сертифікати.

Кафедри нашого університету – активні учасники цього проєкту. Нещодавно долучилася й кафедра іноземних мов професійного спрямування, представивши на публічне обговорення монографію «Образи його серця… Формозмістові домінанти пісенної лірики Стінга» (авторка – професорка Наталія Науменко). Команда Офісу підтримки вченого гідно оцінила монографію, презентувавши її на своїй платформі та сторінці Фейсбук, а авторка монографії отримала сертифікат про підтвердження участі у проєкті «Книга від вченого».

Координаторка проєкту Юлія Приступа так охарактеризувала роботу Наталії Науменко: «Обожнюю Стінга, ніколи не могла б подумати, що його творчість вивчатимуть в Україні».

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 04 жовтня 2018

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Уже традиційно для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», перша лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» (лекторка дисципліни – доцентка Наталія Фалендиш) була гостьовою. Її прочитав виконавчий директор Федерації ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 06 вересня 2023

Над вдосконаленням моделі управління якістю навчання працюють викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

Підготовка висококваліфікованих спеціалістів, конкурентоспроможних на ринку праці, вимагає сучасного підходу до організації освітнього процесу, аналізу та вдосконалення педагогічної діяльності. Тому за результатами захисту кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над вдосконаленням моделі управління якістю навчання працюють викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 30 червня 2020

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа

Відкритий доступ до інформації є надзвичайно важливою ініціативою у науковому світі. Він не лише сприяє підвищенню інформованості громадськості про новітні наукові відкриття, але й прискорює науковий прогрес, адже дослідники можуть легше взаємодіяти між собою. Важливу роль у поширенні знань відіграє Вікіпедія – вільна енциклопедія, створена спільно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа 19 липня 2023