Н У Х Т

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

17 листопада 2021

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитала менеджерка ПП «Вікторія» Лілія Савелій.

Спікерка ознайомила здобувачів і викладачів кафедри з роботою екосадиби «Мезон Бланш», яка має сертифікацію «Зелений ключ». Розкрила принципи органічного господарювання екосадиби, використання органічної продукції та виробництва продуктів із органічної сировини, застосування енергозберігаючих інноваційних  технологій.

Представлений матеріал спонукав до жвавої дискусії та викликав зацікавленість здобувачів і викладачів кафедри. Здобувачі вищої освіти відчули важливість і перспективність обраної професії, отримали відповіді на актуальні питання, пов’язані безпосередньо з їх майбутньою професійною діяльністю.

Пані Лілія відповіла на всі запитання, які цікавили як здобувачів, так і викладачів кафедри. Отримана інформація буде використана при вивчені фахових дисциплін, для виконання наукових досліджень, а також курсових проєктів і кваліфікаційних робіт.

Колектив кафедри вдячний Лілії Савелій за цікаву лекцію та сподівається на подальшу співпрацю з ПП «Вікторія».

Опублікований: 17-11-2021
Читайте також:
Останній бар’єр  на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня

Днями четвертокурсники технологічного відділення Свалявського технічного фахового коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», подолали останній бар’єр  на шляху присвоєння їм кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Студенти-винороби підтверджували відповідність вимогам стандартів вищої освіти шляхом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній бар’єр на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня 08 лютого 2022

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи

Наші здобувачі освіти не менше викладачів радіють, що наразі мають можливість відвідувати заняття offline. Зокрема, студентів-біотехнологів особливо тішать лабораторні роботи, на яких вони мають змогу знову поринути у світ мікробіології. Ось і здобувачі групи БТ-4-2 на лабораторних заняттях із дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна з осно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи 23 вересня 2021

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища

На кафедрі екології та збалансованого природокористування  відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» спеціалізації «Екологічний контроль та аудит». Екзаменаційну комісію  очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної безпе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники кафедри екології та збалансованого природокористування вирішують актуальні питання захисту навколишнього середовища 18 червня 2018

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018