Н У Х Т

Виробнича практика-2025: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

10 лютого 2025

Виробнича практика-2025: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Четвертокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія продовжують виробничу практику практику на фармацевтичних і харчових підприємствах. Здобувачка групи БТ-4-3 Тетяна Кравченко обрала Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод – інноваційне підприємство європейського рівня, яке має власний науково-дослідницький центр.

Після вступного інструктажу з безпеки, гігієни та правил поведінки в надзвичайних ситуаціях і розповіді про історію та розвиток заводу, практиканти обрали відділи для проходження практики. Тетяна вирішила долучитися до відділу контролю якості, зокрема мікробіологічної лабораторії, з діяльністю яких ґрунтовно познайомила завідувачка лабораторії Тетяна Чігірь. Протягом практики здобувачка вивчила стандарти фармакопеї, СОП (стандартні операційні процедури), необхідні для роботи в лабораторії, особливо у стерильних боксах, де спеціалісти працюють у спецодязі та мають відповідні навички. На заводі велика увага приділяється сортуванню та утилізації відходів, і наша практикантка також брала участь у підготовці ампул до утилізації.

Вона відзначила, що колектив лабораторії привітний і завжди готовий допомогти. А також звернула увагу, що на заводі працює чимало випускників кафедри біотехнології та мікробіології НУХТ, серед яких Юлія Лабага, Яна Сидорчук, Наталія Муц, Вікторія Демченко. Здобувачка переконалася, що випускники нашого університету – кваліфіковані та затребувані спеціалісти. Вона вдячна всім фахівцям підприємства за підтримку та можливість здобути нові навички!

Опублікований: 10-02-2025
Читайте також:
За крок до захисту дисертаційної роботи ще один аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках розширеного засідання кафедри технології молока і молочних продуктів відбувся попередній захист асистентом Тетяною Пшеничною дисертаційної роботи «Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні», виконаної під керівництвом доцента Олени Грек. Дисертаційна робота присвячена комплексному переробленню м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до захисту дисертаційної роботи ще один аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів 21 грудня 2018

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету

Традиційно у березні по всій Україні проходять Шевченківські читання. Таке ж свято відбулося у студентському клубі за темою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах». В організації і проведенні цієї події брали участь колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування факультету готельно-ресторанного т а туристичного бізнесу та студенти І-V курсі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету 15 березня 2018

СП «Київські теплові мережі» презентувало відкриті вакансії нашим студентам

22 січня 2020 року в університеті відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» другого року навчання і викладачів із фахівцями підприємства СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго». Презентували підприємство начальник управління технічного забезпечення Сергій Смілян і провідний інженер відділу роботи з персоналом Вікторія Міх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

СП «Київські теплові мережі» презентувало відкриті вакансії нашим студентам 24 січня 2020

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах

16 квітня 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко долучилися до відкритої онлайн-лекції «Соціальна перцепція повідомлень», яку прочитав доктор суспільних наук, викладач Вищої школи управління та охорони праці у м. Катовіце (Польща) Алєксандер Вольскі за модераці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах 17 квітня 2025