Н У Х Т

Виробнича практика-2025: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

10 лютого 2025

Виробнича практика-2025: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Четвертокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія продовжують виробничу практику практику на фармацевтичних і харчових підприємствах. Здобувачка групи БТ-4-3 Тетяна Кравченко обрала Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод – інноваційне підприємство європейського рівня, яке має власний науково-дослідницький центр.

Після вступного інструктажу з безпеки, гігієни та правил поведінки в надзвичайних ситуаціях і розповіді про історію та розвиток заводу, практиканти обрали відділи для проходження практики. Тетяна вирішила долучитися до відділу контролю якості, зокрема мікробіологічної лабораторії, з діяльністю яких ґрунтовно познайомила завідувачка лабораторії Тетяна Чігірь. Протягом практики здобувачка вивчила стандарти фармакопеї, СОП (стандартні операційні процедури), необхідні для роботи в лабораторії, особливо у стерильних боксах, де спеціалісти працюють у спецодязі та мають відповідні навички. На заводі велика увага приділяється сортуванню та утилізації відходів, і наша практикантка також брала участь у підготовці ампул до утилізації.

Вона відзначила, що колектив лабораторії привітний і завжди готовий допомогти. А також звернула увагу, що на заводі працює чимало випускників кафедри біотехнології та мікробіології НУХТ, серед яких Юлія Лабага, Яна Сидорчук, Наталія Муц, Вікторія Демченко. Здобувачка переконалася, що випускники нашого університету – кваліфіковані та затребувані спеціалісти. Вона вдячна всім фахівцям підприємства за підтримку та можливість здобути нові навички!

Опублікований: 10-02-2025
Читайте також:
Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук. Найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 30 січня 2020

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали вебінар «Емоційний інтелект в умовах війни: ресурси для дітей та вчителів». Авторка вебінару – Анна Антонова, психологиня-консультантка, сертифікована тренерка та менторка Unique School. Під час трансляції вебінару викладачі дізналися про: ази в розумінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 квітня 2022

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт»

Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» зробили свій перший крок у професійному напрямку, взявши участь у грантовому конкурсі «Кар'єрний старт». З 2 січня 2025 року вони працевлаштовані в компанію ТОВ «CеDеPе» у м. Львів, де опановують нові практичні навички бухгалтерії, працюючи на платформі для ведення б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт» 15 січня 2025

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»…

Фармацевтична фірма «Дарниця» відкрила свої двері для проходження практики студентами IV-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони отримали нагоду потрапити у справжнісіньке царство виробництва ліків. Зустріла студентів працівник фірми Ольга Лаврик. Вона розповіла історію фірми «Дарниця»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»… 26 січня 2018