Н У Х Т

Форум кондитерів 2024

06 вересня 2024

Форум кондитерів 2024

Технології кондитерських виробів, властивості та якість сировини для них, інновації у пакуванні харчових продуктів та низка інших питань обговорювалися на конференції «Кондитерський бізнес-2024».

На форумі були представлені провідні компанії-виробники кондитерських та хлібобулочних виробів, Спілка «Борошномели України», науковці провідних університетів із підготовки фахівців для харчової галузі – Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, представники торговельних мереж, компанії з виробництва сировини та харчових добавок, представники міжнародних компаній.

У залі були присутні випускники НУХТ, які успішно працюють на кондитерських підприємствах, у дилерських компаніях харчових добавок тощо.

Із доповіддю «Кондитерські жири: сучасні погляди на фізіологічну цінність» виступила завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко. Було висвітлено актуальні проблеми безпечності кондитерських жирів, властивостей та використання пальмової олії, методів модифікації природних жирів, впливу штучно синтезованих транс ізомерів на здоров’я.

Принагідно доповідачка представила освітні програми підготовки фахівців за спеціальністю «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Опублікований: 06-09-2024
Читайте також:
До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

З цим девізом понад 50 науковців і фахівців галузі зібралися на науково-практичний семінар «Повноцінне харчування», який відбувся у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України (м. Харків). Від нашого університету на цей захід був запрошений доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 травня 2019

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК

Біотехнологічні студії продовжуються. Їхніми учасниками стали здобувачі освіти Шпитьківського ліцею «Скіф», а також інші учні та ліцеїсти. Подорож у цікавий світ спеціальностей нашого університету почалася з кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, викладачі якої ділилися думками про необхідність кваліфікованих спеціалістів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК 19 травня 2023

Про переваги навчання у НУХТ розповів доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління

4 грудня 2018 року відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Ярослава Cмітюха зі студентами 4 курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ. Студенти  були ознайомленні з перспективами розвитку технологій у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про переваги навчання у НУХТ розповів доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління 05 грудня 2018

Вітаємо переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

В університеті визначили переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, організацією якого для студентів НУХТ традиційно займалася кафедра гуманітарних дисциплін. Міжнародний конкурс знавців української мови за своє існування з 2000 року об’єднав декілька мільйонів шанувальників української мови з десятків країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика! 22 листопада 2024