Н У Х Т

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ

20 грудня 2018

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ

Асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська відвідала Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, де детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій, що забезпечує здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Фахівець також пояснила наскільки важливим для покращення і підтримання здоров’я є раціональне харчування з використанням оздоровчих продуктів.

Слухачі Підготовчого відділення отримали рекламні буклети, що містять перелік спеціальностей, за якими ведеться підготовка висококваліфікованих, конкурентноспроможних на ринку праці фахівців.

Опублікований: 20-12-2018
Читайте також:
Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 червня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведено екзамен з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів 2 курсу денної форми навчання. Екзамен відбувся в онлайн-форматі для забезпечення ідентифікації особи здобувача за допомогою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 червня 2020

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу

5 листопада 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу взяла участь у Всеукраїнській конференції «Засади науково-практичного супроводу захисту гастрономічної спадщини України як складової НКС». Захід об’єднав колег із різних закладів вищої освіти для обговорення шляхів інтеграції в навчальні програми ЗВО уніфікованої (відповідно до європей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 листопада 2021

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

І влітку викладачі наших кафедр продовжують займатися науковими дослідженнями та брати участь науково-технічних конференціях. 14-15 липня 2021р. у м. Ладижин Вінницької області працювала науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на «Цукровому Давосі-2021» 15 липня 2021

Бакалаври кафедри міжнародної економіки завершили захисти кваліфікаційних робіт

9-10 червня на кафедрі міжнародної економіки відбулися захисти бакалаврських робіт за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Здобувачі представили Екзаменаційній комісії результати своїх робіт, підготувавши цікаві доповіді та презентації. Під час захисту вони надавали повні, розгорнуті відповіді на задані питання. Обрані теми відрізнялися різно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври кафедри міжнародної економіки завершили захисти кваліфікаційних робіт 12 червня 2020