Н У Х Т

Бармен-шоу від наших студентів

08 лютого 2017

Бармен-шоу від наших студентів

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відсвяткували Міжнародний день бармена.

Популярність цього професійного свята постійно зростає, оскільки ця спеціальність набуває все більшої популярності.

У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання ресторанного напряму взяли участь студенти Олексій Солоненко, Микола Григорчак, Тарас Голодюк, Сергій Фуштей.

Свято  було організоване для всіх працівників і студентів навчального закладу. Його програмою були передбачені різні цікаві заходи: конкурси, приготування авторських коктейлів та їх дегустація, виставка коктейлів тощо, а бездоганна техніка виконання трюків була настільки емоційною, що не змогла залишити байдужим жодного із присутніх.

Завершальним етапом святкування стала дегустація коктейлів, які приготували студенти І і ІІ курсів ресторанного напряму підготовки.

Опублікований: 08-02-2017
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ

Завершився конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який традиційно щороку проводиться кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій, ректорату НУХТ та керівництва цеху № 7 ПАТ «Київхліб». Конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ 24 травня 2018

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як учасники Міжнародного молодіжного проекту «Skill up III» прослухали серію вебінарів про маркетингову аналітику, найпопулярніші питання під час співбесіди і як на них відповідати, як отримати job offer у міжнародній компанії, принципи Digital-планування і як обрати роботодавця, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 листопада 2021

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету

28 жовтня 2021 року в актовій залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося засідання вченої ради університету. Розпочали за традицією з урочистостей: вручення відзнак і вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Також ректор Олександр Шевченко привітав присутніх з Днем працівників харчової промисловос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету 28 жовтня 2021

100-річчю бою під Крутами присвячується…

29 січня відповідно до Указу Президента України від 15 січня 2007 року №15/07 українська спільнота відзначає День пам'яті Героїв Крут. На рубежі 1917-1918 рр. розгорнулася інтервенція російсько-більшовицьких військ в Україну. Керівництво УНР мусило вислати проти неї переважну частину своїх військ. Тоді ж був створений загін із числа добровольців (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

100-річчю бою під Крутами присвячується… 29 січня 2018