Н У Х Т

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

12 вересня 2024

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти.

Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для неї почалося в Instagram, де вона знайшла НУХТ і слідкувала за студентським життям. Їй дуже подобалося, що університет активно веде свою сторінку, з якої можна побачити, чим живе НУХТ. Так навесні Аліна дізналася про проведення біотехнологічних студій – проєкту факультету біотехнології та екологічного контролю для учнів старших класів, який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Дівчина зрозуміла, що це можливість відчути атмосферу університету, а головне спробувати себе в ролі студента-біотехнолога.

Перші кроки знайомства були сповнені хвилювання та тривоги. Аліна знайомилася з викладачами та студентами й найприємнішим для неї стало те, що і студенти, і викладачі відкриті до спілкування й знаходилися на одній хвилі з учасниками студій. Вона побачила активну студентську діяльність, творчі гуртки, дружний колектив, і зрозуміла, що НУХТ – це не просто навчальний заклад, а ще й місце, де формуються і здійснюються мрії та амбіції.

Поділилася першокурсниця і враженнями від перших студентських днів – відчуттям новизни та свободи, можливістю обирати предмети, які їй цікаві, навчатися у аудиторіях і спілкуватися з людьми, брати участь у різних заходах, стати частиною студентської спільноти, відвідувати конференції.

Аліна впевнена, що назавжди запам’ятає свій перший день в університеті – перше знайомство з групою, дуже цікаву та нестандартну посвяту, організовану старшокурсниками, де першачки в процесі гри змогли краще познайомитися один із одним, вражаючу своєю величчю та кількістю книжок, які можна брати не тільки в паперовому варіанті, а й в електронному, університетську бібліотеку.

Здобувачка зазначає, що знайомство з НУХТ – це історія про відкриття, натхнення та особистісний ріст. І вона готова приймати всі нові можливості і з нетерпінням чекає на те, що принесе їй університетське життя.

Бажаємо Аліні цікавого й незабутнього студентства!

Опублікований: 12-09-2024
Читайте також:
На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з важливих форм організації навчального процесу. Навички, знання та уміння, отримані під час практики на підприємствах харчової промисловості, підвищують конкурентноздатність випускників на ринку праці. Тому, навіть в умовах адаптивного карантину здобувачі, які проходять підготовку на кафедрі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину 02 вересня 2020

Новації вступу-2020

2020 року поріг для вступу на бюджет становитиме щонайменше 125 балів, але водночас вступники зможуть подати 5 заяв на будь-які спеціальності. Ці та інші новації передбачені Умовами прийому до закладів вищої освіти в 2020 році – відповідний наказ МОН зареєстрований у Міністерстві юстиції та набув чинності наприкінці грудня 2019 року. У цьому році...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації вступу-2020 24 січня 2020

Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів»

16-17 листопада в університеті відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», організована кафедрами фінансів та обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління. Конференція працювала в онлайн-форматі. Попри складні умови, воєнний стан і повітряні тривоги оргком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів» 20 листопада 2023

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 травня 2019