Н У Х Т

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

12 вересня 2024

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти.

Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для неї почалося в Instagram, де вона знайшла НУХТ і слідкувала за студентським життям. Їй дуже подобалося, що університет активно веде свою сторінку, з якої можна побачити, чим живе НУХТ. Так навесні Аліна дізналася про проведення біотехнологічних студій – проєкту факультету біотехнології та екологічного контролю для учнів старших класів, який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Дівчина зрозуміла, що це можливість відчути атмосферу університету, а головне спробувати себе в ролі студента-біотехнолога.

Перші кроки знайомства були сповнені хвилювання та тривоги. Аліна знайомилася з викладачами та студентами й найприємнішим для неї стало те, що і студенти, і викладачі відкриті до спілкування й знаходилися на одній хвилі з учасниками студій. Вона побачила активну студентську діяльність, творчі гуртки, дружний колектив, і зрозуміла, що НУХТ – це не просто навчальний заклад, а ще й місце, де формуються і здійснюються мрії та амбіції.

Поділилася першокурсниця і враженнями від перших студентських днів – відчуттям новизни та свободи, можливістю обирати предмети, які їй цікаві, навчатися у аудиторіях і спілкуватися з людьми, брати участь у різних заходах, стати частиною студентської спільноти, відвідувати конференції.

Аліна впевнена, що назавжди запам’ятає свій перший день в університеті – перше знайомство з групою, дуже цікаву та нестандартну посвяту, організовану старшокурсниками, де першачки в процесі гри змогли краще познайомитися один із одним, вражаючу своєю величчю та кількістю книжок, які можна брати не тільки в паперовому варіанті, а й в електронному, університетську бібліотеку.

Здобувачка зазначає, що знайомство з НУХТ – це історія про відкриття, натхнення та особистісний ріст. І вона готова приймати всі нові можливості і з нетерпінням чекає на те, що принесе їй університетське життя.

Бажаємо Аліні цікавого й незабутнього студентства!

Опублікований: 12-09-2024
Читайте також:
Тиждень інновацій і партнерства

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки проректора з наукової роботи Сергія Токарчука, проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи Лариси Арсеньєвої й директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка провела тижневий науково-практичний профорієнтаційний семінар для викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень інновацій і партнерства 28 травня 2025

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

Щорічно влітку у Києві підводяться підсумки рейтингу найкращих брендів країни «Фаворит Успіху» за попередній рік. Переможці конкурсу визначаються за підсумками національного дослідження громадських уподобань і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначаються переможці дуже просто і прозоро – анкету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху» 17 серпня 2021

Новий виток розвитку партнерства з провідними представниками ресторанного бізнесу України

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи зробив ще один крок у напрямку розвитку сучасної гастрономічної освіти: був підписаний договір про співпрацю між університетом та ТОВ «АІА ЕКОСИСТЕМ УА» – виробництвом, що спеціалізується на виготовленні заморожених готових страв. На зустрічі з ректором, професором Олександром Шевченком компанію предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий виток розвитку партнерства з провідними представниками ресторанного бізнесу України 03 листопада 2025

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки

Незважаючи на важкі часи у наші країні, здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом продовжують набувати знання з практики в галузі пивоваріння, впроваджуючи в навчальний процес дистанційні екскурсії на підприємства. 3 жовтня здобувачам випала можливість побувати на екскурсії в гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки 04 жовтня 2022