Н У Х Т

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

12 вересня 2024

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти.

Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для неї почалося в Instagram, де вона знайшла НУХТ і слідкувала за студентським життям. Їй дуже подобалося, що університет активно веде свою сторінку, з якої можна побачити, чим живе НУХТ. Так навесні Аліна дізналася про проведення біотехнологічних студій – проєкту факультету біотехнології та екологічного контролю для учнів старших класів, який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Дівчина зрозуміла, що це можливість відчути атмосферу університету, а головне спробувати себе в ролі студента-біотехнолога.

Перші кроки знайомства були сповнені хвилювання та тривоги. Аліна знайомилася з викладачами та студентами й найприємнішим для неї стало те, що і студенти, і викладачі відкриті до спілкування й знаходилися на одній хвилі з учасниками студій. Вона побачила активну студентську діяльність, творчі гуртки, дружний колектив, і зрозуміла, що НУХТ – це не просто навчальний заклад, а ще й місце, де формуються і здійснюються мрії та амбіції.

Поділилася першокурсниця і враженнями від перших студентських днів – відчуттям новизни та свободи, можливістю обирати предмети, які їй цікаві, навчатися у аудиторіях і спілкуватися з людьми, брати участь у різних заходах, стати частиною студентської спільноти, відвідувати конференції.

Аліна впевнена, що назавжди запам’ятає свій перший день в університеті – перше знайомство з групою, дуже цікаву та нестандартну посвяту, організовану старшокурсниками, де першачки в процесі гри змогли краще познайомитися один із одним, вражаючу своєю величчю та кількістю книжок, які можна брати не тільки в паперовому варіанті, а й в електронному, університетську бібліотеку.

Здобувачка зазначає, що знайомство з НУХТ – це історія про відкриття, натхнення та особистісний ріст. І вона готова приймати всі нові можливості і з нетерпінням чекає на те, що принесе їй університетське життя.

Бажаємо Аліні цікавого й незабутнього студентства!

Опублікований: 12-09-2024
Читайте також:
Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі

13 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Володимир Захаров, Ірина Силка, Людмила Дейниченко, старший викладач Володимир Польовик та асистентка Ганна Березова взяли участь у вебінарі «ELEVATE – меню для змін: змінюйте свою DEI-культуру крок за кроком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі 14 жовтня 2022

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення». Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця 21 липня 2023

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мали виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня. Після цього, не пізніше 12 години сьогодні, 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету. Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня 01 серпня 2019

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь»

У рамках дисципліни «Вступ до харчових технологій» студенти групи ТІ-1-6 у супроводі доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколи Бондаря відвідали ПрАТ «Оболонь». Провідний фахівець з підготовки персоналу Альона Максян (студентка кафедри заочної форми навчання) та Микола Бондар докладно познайомили майбутніх фахівців із ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь» 17 жовтня 2019